Koti Uutisia Kotimaa Valetoimittaja Johanna Vehkoo sai valitusluvan hovioikeuteen

Valetoimittaja Johanna Vehkoo sai valitusluvan hovioikeuteen

8
Johanna Vehkoo, rikollisista valheista tuomittu toimittaja.

Valetoimittajana tunnettu Johanna ”vitunvirkkaaja” Vehkoo on saanut valitusluvan hovioikeuteen. Asia liittyy kunnianloukkaussyytteeseen, josta vehkoo tuomittiin sakkoihin hänen loukattua kansalaisaktivisti Junes Lokan kunniaa.

Valtamedia on keskittynyt puolustamaan Vehkoota keskittymällä hänen käyttämiinsä termeihin ”natsi” ja ”rasisti” (jotka ovat nekin alunperin juutalaisten keksimiä pilkkanimiä: 1, 2), vaikka samassa yhteydessä Vehkoo mm. väitti aina rauhallisesti käyttäytyvän Lokan pyrkivän väijyttämään hänet.

Vehkoo on luonnollisesti uhriutunut saamastaan tuomiosta ja kertonut julkisuuteen kyseessä olevan sananvapauden kaventamista. Myös muut valtamediat ovat toistaneet samaa laulua, vaikka he ovat jo vuosien ajan lobanneet sananvapauden kiristymistä muistuttamalla kansaa ”sananvastuusta”, joka ei kuitenkaan ilmeisesti koske kulttuurimarxisteja.

Myös Journalistiliitto on antanut asiaan oman panoksensa ryhtymällä pilkkaamaan rikoksen uhria ja maksamalla Vehkoon oikeudenkäyntikulut. Liitto osti pilapiirtäjä Ville Rannalta taulun, jossa pilkataan Lokkaa. Ostohinta oli saman verran kuin Vehkoon maksettavaksi tuomitut oikeudenkäyntikulut, 7588,80 euroa, ja tuotto luvattiin lahjoittaa suoraan näiden kulujen maksuun. Journalistiliitto saa julkista tukea, joten käytännössä maksumiehiksi päätyivät veronmaksajat.

Lähde: Kansalainen

8 KOMMENTIT

 1. Kulttuurimarxisti-rikollisena olo onkin kätevää, kun oikeudenkäyntikulut menee veronmaksajien piikkiin. Toista se on rahvaalla: vastaavista tapahtumista alkaa helposti ulosottokierre.

 2. En viitsi kirjoittaa suoraan mitä ajattelen rouva Vehkoosta, mutta mieluimmin olen mahdollisimman kaukana hänestä.

 3. Mitä tulee Ville Rannan piirrustuksiin ja niiden taiteellisiin arvoihin, eihän se ole hullu joka myy vaan ostaa.

 4. Tämä uutinen ei yllättänyt ketään, eikä se, että Vehkoon valitus menee läpi hovissa.

 5. Läpeensä korruptoitunut järjestelmä, jonka syntyä ei pysäytetty ajoissa. Medialla ja jopa journalistiliitolla on valta painostaa “oikeus”järjeltelmää toimimaan täysin moraalittomasti kääntyen rikoksen uhria vastaan. En ihmettele yhtään, että kansallismieliset (median mukaan populistiset äärioikeistolaiset) imevät kannatusta kuin sienet. Täällähän rakennetaan Neuvostoliittoa, eikä valtaosa sitä näe. Kaiken lisäksi tässä vielä maksetaan kaikki tämä hulluus tekemällä ylipitkiä päiviä.

 6. Pitäisi hommata monta, monta 40-jalkaista (12-metristä) konttia, pakata ne täyteen vitunvirkkaajia ynnä muita keppihevospellejä ja lähettää koko paska Somaliaan.

  Ilmareiät konteissa valinnanvaraiset.

 7. Nähtävästi “puolustus” on löytänyt sopivan korruptoituneen hovin tuomarin, jolloin on suuremmat mahdollisuudet saada muutosta käräjäoikeudessa annettuun tuomioon, se kun ei ollut ostettavissa (ei demlan porukkaa), painostettavissa (valtamedia) tai harhaanjohdettavissa asiaan liittymättömien seikkojen myötä (vehkoon ulina häirinnästä ilman todisteita).
  Veronmaksajat joutuvat maksamaan tämänkin vv:n teatterin.

Comments are closed.