Koti Artikkelit Ootsä joku rasisti?

Ootsä joku rasisti?

8

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät “rasisminvastaista viikkoa”. Itsenäisyyttä vaativat suomalaiset viettävät sen sijaan valkoisten kansanmurhan vastaista viikkoa. Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #Kansanmurha #Milloinviimeksi

jokurasisti

Nykyään kansallismielisiä ja joukkomaahanmuuton vastustajia pyritään hiljentämään monilla eri keinoilla. Elämme aikakautta, jossa sana “vihapuhe” on virallisessa käytössä ja jossa poliisi tekee rikosilmoituksia varovaisuuteen kehottamisesta. Yleisin ja arkisin tapa, jolla kansallismielinen pyritään saamaan perääntymään argumenteissaan, on rasistiksi kutsuminen.

Turhan usein erityisesti julkisessa keskustelussa voi havaita niin sanottuja maahanmuuttokriitikkoja perustelemassa kuulijoilleen tai lukijoilleen sitä, miksi he eivät ole rasisteja. Valekansallismielinen PS-Nuoret julkaisi toissa vuonna jopa kokonaisen dokumentin todistaakseen, etteivät he ainakaan ole rasisteja. Ajoittain myös muut poliitikot tai julkisuuden henkilöt ryhtyvät selittelemään omia näkökulmiaan sillä, ettei kyse ole rasismista vaan maahanmuuttokriittisyydestä.

Hiljattain jopa jääkiekkoilija Teemu Selännettä yritettiin vetää rasismikohun keskelle. Kesällä puolestaan nähtiin kenties yksi Suomen huvittavimmista rasismin ympärille rakennetuista tapahtumaketjuista, kun maahanmuuttokriittisen Hommaforumin perustaja Matias Turkkila osallistui monikulttuurisuuskiihkoilijoiden järjestämään Meillä on unelma -ilmaiskonserttiin, jonka aikana hän hyökkäsi monikulttuurisuutta vastustanutta puoluetoveriaan Olli Immosta vastaan. Turkkilan tarkoituksena oli todistaa maailmalle ja monikulttuurisuuden kannattajille, ettei hän itse missään nimessä ole rasisti.

Rasismiselittely ei kuitenkaan rajoitu pelkästään poliitikkoihin tai julkisuuden henkilöihin. Mantrasta “En ole rasisti, mutta…” on tullut jo lähinnä kulunut vitsi myös yksityiskeskusteluissa. Monesti myös kansallissosialistit ja radikaalit kansallismieliset saattavat ajautua tilanteeseen, jossa esimerkiksi poliittisesti valveutumaton tuttava ihmettelee “Oletko rasisti?”. Vielä todennäköisempää on, että asiaa tiedustelee joku monikulttuurisuuden kannattaja, joka pyrkii saamaan henkilön nolaamaan itsensä selittelyn kautta.

Joutuessasi tällaisen kysymyksen kohteeksi ei missään nimessä pidä aloittaa selittelemällä “En tietenkään, koska…”. Jos ryhdyt kiertelemään tai selittelemään, olet jo joutunut keskustelussa puolustuskannalle ja annat mahdollisen vastaväittäjän määritellä keskustelun sävyn. Koko rasismihysterian ydinajatus onkin juuri hiljentää tai nolata kansallismieliset sekä ohjata keskustelua pois esimerkiksi maahanmuuttajarikollisuudesta tai Euroopan väestönvaihdosta. Tavoite tuntuu valitettavan usein onnistuvan, kun katsoo juuri maahanmuuttokriitikkojen ja persujen julkista kompastelua. Sivuhuomiona mainittakoon, että rasismi-termin isät ovat juutalainen homoaktivisti Magnus Hirschfeld ja pahamaineinen juutalaiskommunisti Leon Trotsky (Lev Bronstein).

Suoran vastauksen antaminen suoraan kysymykseen ei tietenkään ole heikkouden merkki, mutta “Ootsä joku rasisti?” on nykyään kaikkea muuta kuin selkeä kysymys. Käytännössä rasismi-sana ei merkitse tämän päivän poliittisessa keskustelussa yhtään mitään, ainakaan ennen kuin termi on määritelty. Lähes kaikilla on oma käsitys sanan merkityksestä, ja usein käsitykset poikkeavat rajustikin toisistaan. Jollekin rasisti merkitsee henkilöä, joka haluaa palauttaa rajatarkastukset. Toiselle se merkitsee henkilöä, joka haluaa turvata kansansa olemassaolon globaalissa maailmassa ja joka vastustaa näin ollen kansojen sekoittamista keskenään. Kolmannelle rasisti tarkoittaa sortajaa. Neljännelle jotakin muuta, ja niin edelleen. Ei siis ole mitään järkeä perustella tai kiistää omaa “rasistisuutta” ennen kuin on tiedossa, mitä sillä tarkoitetaan.

Kun joku kysyy “Oletko rasisti?”, olennaista on ensimmäisenä kysyä vastaväittäjältä “Mitä tarkoitat rasismilla?”. Usein monikulttuurisuuden kannattajat eivät osaa edes itse määritellä lempitermejään, mutta jos he osaavat, niin silloin saat asiaan selvyyden ja voit vastata kysymykseen sen perusteella. Sama logiikka pätee kaikkiin muihinkin epämääräisiin termeihin ja syytöksiin, joita kansallismieliset saavat osakseen. Vaadi monikultturistia määrittelemään käyttämänsä epämääräinen termistö. Toisaalta, jos koko rasismiaihe tuntuu epäkiinnostavalta, voi asian ohittaa kepeästi toteamalla “Minua ei haittaa rasistiksi kutsuminen”. Tärkeintä joka tapauksessa on, ettei kansallismielinen anna epämääräisille sanoille voimaa asettumalla automaattiselle puolustuskannalle kulloisenkin taikasanan kuultuaan.

Kuten todettua, rasismihysterian tavoitteena on hämätä keskustelua pois kansallismielisten todellisista argumenteista ja ohjata kansallismielinen selittelykannalle. Hedelmällisintä tietenkin on itse ohjata keskustelua oikeasti merkittäviin asioihin. Mikäli haluaa itse laittaa monikultturistin selittelykannalle, voi esimerkiksi tiedustella häneltä, vihaako hän valkoista rotua tai vastustaako hän valkoisten oikeutta valkoiseen kotimaahan.

Voit tukea kansanmurhan vastaista kampanjaviikkoamme esimerkiksi jakamalla artikkeleitamme sosiaalisessa mediassa tai levittämällä tulostettavia lentolehtisiä omalla paikkakunnallasi. Tahdomme kannustaa suomalaisia omatoimiseen aktivismiin erityisesti kansanmurhan vastaisella viikolla! Lentolehtisiä voi tulostaa kampanjasivulta ja DIY-sivulta.

Huom.! Flyereiden tekstit saattavat näyttää sekavilta Internet-selaimessa, mutta pdf-lukuohjelmalla ja tulostettaessa ne näkyvät normaalisti.

 

Toimitus

8 KOMMENTIT

 1. James Hirvisari lanseerasi uuden sanan “resisti”. Tulee vapaasti käännettynä englanninkielen sanasta “resist” (vastustaa).

  Minä ainakin olen valkoinen resisti.

 2. Niin juuri, ei pidä provosoitua jos provosoidaan.

  Huom. Syyttäminen ja tuomio vihapuheesta on poliittinen kannanotto, itsessään vihaa ja provosointia. Vihapuheesta tai rasismista syyttäminen on yleensä vain provosointia.

  Vielä naurettavampaa on fasismista syyttäminen, koska oikein kukaan ei tiedä mitä koko termi tarkoittaa. Siinä voi kysyä : “Mitää pahaa on fasismissa, tai kansallissosialismissa (siinä aidossa natsismissa), ja siinä vaiheessa on helppoa kääntää keskustelu holokaustin kyseenalaistamiseksi, jos sitä yritetään antaa perusteluiksi, jolloin voi kysyä “Miksi holokaustilukujen kyseenalaistaminen on laitonta useissa maissa?” Kaikkea muuta saa kyllä kyseenalaistaa ja on sananvapautta yms., mutta juuri tätä asiaa ei saa kritisoida. Miksi ?”

  Myös tämä ns. vihapuhelaki on melkoinen kehäpäätelmä : “Vihaan vihaa”. Vielä naurettavampi on termi “ajatusrikos”, mutta kyllä tässä maassa kaikki idiotia menee läpi. Kansan välinpitämättömyyden tähden.

  Shiksa Goddess – Fascist Heart

  https://youtu.be/RSEpcYYOucc

 3. Mietin miksi ylipäätään väitellä yhtään mistään asiasta monikultturistin kanssa tai olla millään tavalla velvollinen vastaamaan mihinkään syytöksiin mitä sellaiselta ihmiseltä tulee. Siellä suvakin päässä kun on jo juuriaan myöten se oma pikku paskaideologia syöpynyt aivoihin niin syvälle että mulle ne ihmiset on jo menetettyjä tapauksia, ajan haaskausta. Tavallinen normaali ihminen joka ei suodata kaikkea omasta näkemyksestään poikkeavaa informaatiota on asia erikseen mutta vihollisten kanssa ei mulla ainakaan kiinnosta neuvotella tai tingata yhtään mistään. Ei ole mitään väliä millä asteikoilla 1-10 minun rasismini on tällaisen ihmisen silmissä.

 4. Tämä artikkeli on harvinaisen ajankohtainen kun katsoo sionisti-Tynkkysen kiemurtelua tällä hetkellä. Vasemmisto starttasi kiusaamiskampanjan ja Tynkkynen päätyy hädissään julkaisemaan itsestään yhteiskuvia joidenkin gangsta-neekereiden kanssa ja ylpeilemään kuinka hänen perheensä on piilotellut pakolaisia joskus. Nyt myös tyypit jotka vielä viikko sitten supporttasivat häntä, on kääntäneet selkänsä tälle.

 5. Oletetaan, että olemme luonneet arjalaisen yhtenäisen “valtion.” Tässä valtiossa tämän sivunmukaan ajatellaan, että oma maa on muita monin verroin parempi ja näin ylimielisesti väheksymme muita maita ja niidem kanssa tekemäämme yhteistyötä. Tämä johtaisi siihen, että kun tarvisimme jotain mitä meillä ei ole niin voisimme riistää sen muilta, koska olemmehan parempi “rotu” jonka pitää karsia heikommat joukostaan. Lisäksi täälä sivulla sanotaan, että pitää olla vahva johtaja, joka voi tehdä nopeita päätöksiä parhaalla näkemällään tavallaan. Epäilen, että tämänpäivämme johto henkilötkin yrittävät parhaansa, ja että jos yhdestä henkilöstä tulee liian hallitseva niin elämme taas kohta totaliaristisessa valtiossa. Myönnän että tälläkin hetkellä on turhaa byrokratiaa, ja sitä pitäisi todellakin karsia… mutta ei tarvitse olla on tai of. Meidän pitäisi katsoa itseemme, eikä syyttää päättäjiä! Kyllä! Tarkoitan juuri teitä lakkoilijoita. Älkää äärinationalismin nimessä yrittäkö saada uutta päätyäjä elintä, vaan tehdä yhdessä töitäja saada muutkin tekemään töitä. Vastatkaa tähän viestiin niin voin ymmärtää kantanne paremmin ja olla niiden kanssa samaa mieltä.

  • Hyvä Lauri, mitä ihmettä sä selität? Kannattaa lukea tältä sivustolta löytyvä Politiikkamme-sarja, joka varmaan valaisee sullekkin hieman meidän ajatusmaailmaa. Ja me kyllä tehdään töitä että saadaan muutkin tekemään töitä yhteisen tavoitteen eteen.

  • Totalitaarinen valtio on tehokas työkalu, tehokkaampi kuin mikään muu hallintomuoto. Täten kehitys kohti totalitaarista valtiota on väistämätön ja kysymys on vain siitä – kenen hallussa se sitten on? Ketä se palvelee ja mitkä ovat tavoitteet?

   Jos totalitaarinen valtio on kansakunnan patrioottien hallussa – paremmasta tilasta kansakunnalle en voisi unelmoida. Meidän ainoa mahdollisuus pelastua on kansallis-sosialistisessa valtiossaa, koska kaikki muut hallintomuodot vääjäämättä johtavat siihen, että epäkansallinen aines (kansanviholliset) aikaisemmin tai myöhemmin tulee hallitsemaan – rajattomalla terrorilla.

 6. PS:Rasismi on aate tai toiminta, jossa ihmistenrodun, etnisen taustan tai biologisten eroavaisuuksien tai näihin liittyvien fyysisten tai henkisten ominaisuuksien erilaisuudella perustellaan ihmisten eriarvoista kohtelua elisyrjintää. Rasismiksi voidaan kutsua myös toimintatapoja ja yhteiskunnallisia rakenteita, jotka johtavat näihin seikkoihin perustuvaan eriarvoisuuteen.

Comments are closed.