Koti Uutisia Väkivaltainen äärivasemmisto nostamassa päätään Suomessa?

Väkivaltainen äärivasemmisto nostamassa päätään Suomessa?

3

Sisäministeriön valtiosihteeri Andrei Nahkala on ilmoittanut huolensa väkivaltaisen äärivasemmiston noususta Suomessa. Nahkala puhui 13. tammikuuta Kööpenhaminassa pohjoismaisessa tapaamisessa väkivaltaisen ekstremismin ennaltaehkäisystä.

Nahkalan mukaan on olemassa viitteitä militantin antifasistisen liikkeen kasvusta. Tätä hän pitää seurauksena “äärioikeiston” lisääntyneestä näkyvyydestä.

Viimeksi Suomen äärivasemmisto iski Tampereella itsenäisyyspäivänä. Äärivasemmiston uhreiksi kelpasivat poliisien lisäksi myös näiden ratsut, joita antifasistit hakkasivat mailoilla ja kilvillä. Vasemmiston retoriikka väkivallasta ja suorasta toiminnasta on pitkälti kopioitu äärivasemmiston ulkomaisilta toimijoilta.

Andrei Nahkala kertoo, ettei muslimien radikalisoitumista ole toistaiseksi havaittu, vaikka hän onkin huolissaan Suomesta Syyriaan lähteneistä taistelijoista. Syyriaan on lähtenyt taisteluun “kokonaisia perheitäkin”, Nahkala toteaa.

 

Lähde: Talouselämä

Aiheeseen liittyen:

Kiekkovierasjuhlien julkinen edustaja SKP:n poliitikko
Koivulaakso sympatisoi terrorijärjestöä

3 KOMMENTIT

  1. Valtiosihteeri Nahkalan huoli on aiheellinen! Nämä punaiset eläin- ja ihmisrääkkääjät on saatava kuriin! Mitä vaikkapa Supo tekee esivallan edustajana? Miksi vain ns. äärioikeisto on otettu vars. mediassa silmätikuksi? Jotain pitäisi tehdä, koska äärivassarit, anarkistit, viherkiihkoilijat, etc., ovat todellinen uhka järjestäytyneelle yhteiskunnalle. Päättäjät, herätkää näkemään TOTUUS väritetyn mediapropagandan läpi!

  2. Kun annettais kunnon miehille valta panna nämä räkänokat ojennukseen, kuin aikoinaan Saksassa SA joukot laitto.

Comments are closed.