Koti Uutisia Kiekkovierasjuhlien julkinen edustaja SKP:n poliitikko

Kiekkovierasjuhlien julkinen edustaja SKP:n poliitikko

6

Viime viikolla näytetyssä Ylen A-studio-keskusteluohjelmassa käytiin läpi itsenäisyyspäivänä Tampereella järjestetyn mielenosoituksen tapahtumia. Äärivasemmiston “Kiakkovierasjuhlat”-nimeä kantanut tapahtuma sai runsaasti mediahuomiota siellä tapahtuneen häiriökäyttäytymisen vuoksi. Erityisesti poliisihevosten hakkaaminen jääkiekkomailoilla herätti pahennusta suomalaisissa.

Ymmärtäjiäkin löytyi jopa hallituspuolueesta; varsinkin monet Vasemmistoliiton edustajat puolustelivat tai vähättelivät tapahtunutta, minkä lisäksi puolueen jäseniä oli myös mukana itse tapahtumassa. Ylen keskusteluohjelmaan osallistunut Vasemmistoliiton jäsen Riikka Yrttiaho kertoi, että hän olisi mahdollisesti osallistunut itsekin tapahtumaan, jos olisi tuolloin ollut Suomessa.

A-studiossa nähtiin myös yksi Kiakkovierasjuhliin osallistunut henkilö, joka kertoi myös olleensa mukana järjestelyissä. Alkuun hän esiintyi naamioituna, mutta miltei heti ohjelman alettua hän riisui naamarinsa. Nimeään mies ei kuitenkaan rohjennut kertoa.

Äärivasemmistolaisilla nettisivuilla vierailu kuitenkin osoittaa, että kyseessä on Suomen Kommunistisen Puolueen (SKP) jäsen Jaakko Tervo. Viime vuonna tamperelainen Tervo osallistui kunnallisvaaleihin juuri SKP:n listoilta, haalien kasaan kokonaiset 17 ääntä.

Jaakko Tervo A-studiossa.
Jaakko Tervo A-studiossa.

 

Tervo SKP:n vaalisivulla.
Tervo SKP:n vaalisivulla.

 

6 KOMMENTIT

 1. Mielenkiintoinen sivuhuomio, että uhoamisen ohella Jaakko Tervo puhui A-studiossa siitä, kuinka nykyinen demokratia ei toimi, mutta osallistuu kuitenkin itse “demokraattiseen” prosessiin vaaliehdokkaana.

  Toinen kiinnostava sivuhuomio, että Suomen anarkistit/antifasistit ovat viime aikoina yrittäneet tehdä pesäeroa kommunismiin sössöttämällä Internetissä punafasismista, mutta veljeilevät kuitenkin “punafasistien” kanssa. Jos henkilö luokittelee kommunismin punafasismiksi ja itsensä fasismin vastustajaksi, niin miten voi tehdä yhteistyötä punafasistin kanssa?

  Tervo muuten kertoi SKP:n vaalisivulla vuonna 2012 olevansa työtön, ja nyt vuotta myöhemmin kertoi Ylellä olevansa työtön, eli tämä luokkasoturi ei taida ollakaan niin kova työmies, mitä joku voisi luulla. Ei ilmeisesti opiskelukaan kiinnosta. Noh, liiallinen vapaa-aika kanavoituu sitten tällä tavalla..

  • Tuon kiekkovierastapahtumanhan jälkeen eräs yliopistoanarkisti antoi lehdistölle haastattelun, jossa visioi liikkeensä tulevaisuutta Suomessa. “Biletysmielenosoitusten” sijaan pitäisi alkaa järkkäämään “vaarallista” työpaikka-aktivismia ja isoja lakkoja.

   Kiinnostaisi vain tietää, että miten nuo aikoo työelämään vaikuttaa, kun kaikista ahkerinkin porukka on viimeksi ollut palkkaduunissa joskus teineinä kesätyöpaikalla isin ja äidin pakottamina heh heh!

   Työelämään “soluttautuminen” voisikin olla äärivasemmiston seuraava suuri projekti!

 2. Vihaisen luokkasoturin katse 🙂 Kela ja työkkäri varmaa pakottanu jolleki kursille. Ja jos Tervo luet tämän niin terveiset : mene töihin olen kyllästynyt elättämään sinun kaltaisia parasiittejä!

Comments are closed.