Koti Uutisia Syyrian kapinalliset teloittivat yli 80 siviiliä

Syyrian kapinalliset teloittivat yli 80 siviiliä

2

uk_syyrian_kapinalliset_teloittivat

Syyrian islamistikapinalliset teloittivat yli 80 siviiliä Adran kaupungissa viime viikolla tapahtuneessa joukkomurhassa. Useita siviilejä otettiin myös vangeiksi ja käytettiin ihmiskilpinä.

Uutistoimisto RT:n haastatteleman Syyrian hallituksen armeijan edustajan mukaan Adran joukkomurhassa teloitettiin kokonaisia perheitä. Armeijan edustajan mukaan teloitettujen lukumäärän pelätään myös nousevan hallituksen joukkojen edessä kaupungin muihin osiin.

Hallituksen joukot ovat iskeneet onnistuneesti kapinallisia vastaan useita kertoja, mutta kapinallisten toiminta näkyy edelleen vahvana myös Adran kaupungissa.

Lähde: RT

Aiheeseen liittyen:
Syyrian kapinalliset surmasivat 190 siviiliä
Syyrian kapinallisten otteet raaistuvat

2 KOMMENTIT

  1. Kummasti on Syyriasta uutisointi valtamedioissa hiljentynyt, esim. Yhdysvaltojen ja Israelin toimista Syyriaa kohtaan on oltu hiljaa jo varmaan pari kuukautta. Joko sionistikombo lopetti Syyrian valloituspyrkimykset, vai kyteekö pinnan alla vielä jotain muuta? Mutta ihme, että näiden kapinallisten toimia ei sen suuremmin kansainvälisen yhteisön puolesta olla tuomitsemassa, joku tässä vielä mättää.

Comments are closed.