Koti Uutisia Ukrainalainen kenraali kehottaa puhdistamaan Ukrainan juutalaisista

Ukrainalainen kenraali kehottaa puhdistamaan Ukrainan juutalaisista

2

Uusimpana antisemitististen lausuntojen sarjassa merkittäviltä ukrainalaisilta on eläköitynyt ukrainalainen kenraali, jolla on yhteyksiä turvallisuuspalveluihin. The Jewish Chroniclen mukaan hän kehotti tuhoamaan Ukrainan juutalaisyhteisön.

Vasily Vovk.

Facebook-julkaisussaan Vasily Vovk – kenraali, jolla on korkea reservi virka-asema turvallisuuspalvelussa – kirjoitti: “Juutalaiset eivät ole ukrainalaisia, ja tuhoan teidät [oligarkin ja lainsäätäjä Vadim] Rabinovychin kanssa. Sanon vielä kerran: menkää helvettiin juutalaiset, ukrainalaiset ovat saaneet teistä tarpeeksi. Ukrainalaisten on itse johdettava Ukrainaa.”

Myös Kansallinen Vastarinta raportoi runsas kuukausi sitten, kuinka länsimaisessa mediassa ylistetty Nadija Savtšenko totesi, ettei hän “pidä juutalaisista”. Hänen mukaansa heillä on “80 prosenttia vallasta, vaikka he edustavat vain kahta prosenttia kansalaisista”. Savtšenkon mielestä ukrainalaisten olisi toimittava näitä vastaan.

Tämän jälkeen oppositiopoliitikko Julija Tymošenko joutui pyytämään anteeksi naurettuaan”antisemitistiselle” komediaesitykselle Isänmaa-puolueensa kokouksessa. Valtiollisen “Kansallisen muiston instituutin” johtaja Volodymyr Viatrovych taas syytti juutalaista aktivistia Eduard Dolinskyä antisemitististen rikosten keksimisestä rahan saamisen toivossa.

 

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Viisas näkökanta. Jokaisen eurooppalaisen valtioiden pitäisi karkoittaa nämä “käenpojat” maistaan Israeliin, jonka vuoksi miljoonat valkoiset ovat vertansa joutuneet vuodattamaan. Heillä on NYT se oma maansa. Siis, mitä juutalasiet yhä pyörivät nurkissamme kertomassa meille valkoisille mitä ME saamme tehdä tai sanoa OMASSA maassamme.
    Varsinkin kun muistaa juutalaisten kommunistien osuuden ukrainalaisten kansanmurhaan, joka toteutettiin kylmäverisesti nälkään tappamalla kaikki ihmisryhmät kyläkunnittain eväten heiltä kaikki apu ja hoito tuossa Neuvostomaassa, jonka piti olla se ihmiskunnan “onnela”, joka ei ollut vielä ihmisen historiassa vertaistaan nähnyt.
    Juutalaiset RAUS!!!

Comments are closed.