Koti Uutisia Valtamedian ylistämää ukrainalaissotilasta syytetään antisemitismistä

Valtamedian ylistämää ukrainalaissotilasta syytetään antisemitismistä

2

Suomenkin mediassa esillä ollut sotilas ja kansanedustaja Nadija Savtšenko on joutunut juutalaismedian hyökkäyksen kohteeksi sanottuaan julki vääriä asioita haastattelussa. Savtšenko kohosi julkisuuteen jouduttuaan venäläisten vangiksi sen jälkeen kun hänen koneensa ammuttiin alas. Vielä muutama kuukausi sitten Suomen Kuvalehti uutisoi Savtšenkosta seuraavasti:

“Ukrainalainen naislentäjä Nadija Savtšenko nousi kansallissankariksi, kun hänet vapautettiin toukokuussa venäläisestä vankilasta. Hän oli vankeudessa kaikkiaan kaksi vuotta ennen kuin hänet vaihdettiin kahteen Itä-Ukrainassa vangittuun venäläissotilaaseen.

Savtšenko pidätettiin kesäkuussa 2014 Luhanskissa itäisessä Ukrainassa. Hänet kuljetettiin Venäjälle ja tuomittiin 22 vuodeksi vankeuteen kahdesta murhasta. Savtšenko kiisti syytteet ja korosti, että häntä vastaan nostettu syyte oli luonteeltaan poliittinen. Hänestä tuli nopeasti Ukrainassa Venäjän-vastaisen isänmaallisen taistelun symboli. Savtšenko valittiin vankeusaikanaan poissaolevana kansanedustajaksi Julija Tymošenkon populistisen ja EU-myönteisen Isänmaa-puolueen listoilta. Nadija Savtšenkolle myönnettiin kesäkuussa virallinen ‘Ukrainan sankarin’ arvonimi.”

Uudessa haastattelussaan uutiskanava 112 Ukrainalle Savtšenko totesi kysyttäessä, että hän “ei pidä jutkuista” ja että heillä on “80 prosenttia vallasta, vaikka he edustavat vain kahta prosenttia kansalaisista”. Samassa haastattelussa Savtšenko totesi muun muassa, että Ukrainian pääministeri Volodymyr Hroisman on juutalainen ja että presidentti Petro Porošenkolla on juutalaiset juuret kuten myös Julija Tymošenkolla, entisellä pääministerillä ja “oranssin vallankumouksen” johtajalla.

Aikaisemmassa haastattelussa OneNewsin kanssa soittaja esitti kannan “juutalaisten Ukrainan valtausta” vastaan, mistä Savtšenko oli soittajan kanssa samaa mieltä. “Aivan totta, osalla Ukrainan valtaeliitistä ei ole ukrainalaista verta, ja meidän on puhuttava siitä ja toimittava”, vastasi Savtšenko soittajalle.

 

Lähteet: Suomen Kuvalehti, Diversitymachtfrei.blogspot.com, Jewish Telegraphic Agency

2 KOMMENTIT

  1. Se että yleisessä tiedossa on valtaapitävien ei-ukrainalaisuus ei ole yllätys. Mutta se on yllätys että kansallissankariksi kohonnut patriootti uskaltaa sanoa nämä sanat. Olisi luullut että hänelle olisi tarjottu paljon makeaa elämää ja hyvä virka jossain jotta hän olisi pitänyt suunsa kiinni.

    No, ihmisiä kuolee. Mutta aate ei kuole koskaan.

  2. Koska “jutkut” saivat sätkyn. Alasammuttu suorasuu on oikeassa. Aivan kuten ne ihmiset, jotka käsittävät, että juutalaiset numeerinen luku on väh. 80%.
    Missä valta ja raha. Siellä juutalaiset takapirut, mieluummin etu-pirut.

    Jos tuo oli antiseminismiä tai “rasismia”, niin sitten on sekin, että: “Hauki on kala!”
    On kiellettyä puhua siitä mitä näkee, tietää, kuulee, toteaa, lukee ja ymmärtää. Juutalainen on lihaa ja verta. Ei pyhimys, eikä meidän yläpuolellamme, vaikka hän itse niin ajatteleekin. Ja joka niin ajattelee. Ei ole tasapainoinen ihminen, vaan persoonallisuushäiriöinen sosiopaatti.

Comments are closed.