Koti Uutisia Suomalaisnuoret ja maahanmuuttajat ottaneet yhteen Mäntsälässä

Suomalaisnuoret ja maahanmuuttajat ottaneet yhteen Mäntsälässä

3

Poliisi kertoo olevansa huolissaan maahanmuuttajien ja suomalaisnuorten lisääntyneistä yhteenotoista Mäntsälässä.

Poliisin mukaan paikallinen nuoriso on ollut viime aikoina kahnauksissa kuntaan tulleiden afganistanilaisten “pakolaisten” kanssa. Rikosylikomisario Petri Eronen kertoo, etteivät tilanteet ole olleet kovin vakavia.

Poliisi otti nyt julkisesti kantaa asiaan, koska se pelkää, että maahanmuuttovastaisuus voi lisääntyä paikkakunnalla. “Haluamme kuitenkin puuttua tähän heti, että kahnaukset eivät pääse laajenemaan”, Eronen kertoo Mäntsälän Uutisille.

Ajatuspoliisi yrittää myös pelotella sosiaalisen median käyttäjiä lopettamaan maahanmuuttovastaisen kirjoittelun rikokseen syyllistymisen uhalla:

“Nimimerkin takaa on helppo huudella, mutta siinäkin voi syyllistyä joko tahallisesti tai tietämättään rikokseen. Sananvapauslain säätämissäkin puitteissa pystytään kirjoittamaan paljon erityisesti yleisellä tasolla, kunhan huolehditaan siitä, ettei keskustelu rönsyä asiattomuuksiin. […] Poliisi seuraa ja on seurannut aktiivisesti Mäntsälässä, erityisesti nuorten, mutta myös vanhempien käyttäytymistä. Häiriökäyttäytymiseen sekä muuhun epäasialliseen toimintaan tullaan puuttumaan”, poliisin julkaisemassa tiedotteessa kirjoitetaan.

Yhä useammat suomalaiset ovat viime aikoina ryhtyneet julkisesti vastustamaan ei-eurooppalaista maahanmuuttoa, sillä vuonna 2015 alkaneen pakolaiskriisin jälkeen monikulttuurinen todellisuus on tullut tutuksi entistä useammalle. Poliisi puolestaan pyrkii tukahduttamaan maahanmuuttovastaisuuden omituisilla some-kampanjoilla ja aiheettomilla ajatusrikostutkinnoilla.

 

Lähde: Mäntsälän Uutiset

3 KOMMENTIT

  1. Mäntsälän kapina! Vastarintaliikkeen kannattaisi ehkäpä vierailla paikkakunnalla?

  2. Poliisin on helppo huudella Tenat housuissa ergonomisten laiskanlinnojensa uppoumista napsutellen hiirtä päivät pitkät.

  3. Kyllä minä bongasinkin Mäntsälästä muutaman vastarintaliikkeen tarran, mutta aikalailla hiljainen paikkahan se on. Afgaanejakin siellä näkyi, ja en tarkoita sitä koira rotua vaan ihmisrotua.

Comments are closed.