Koti Artikkelit Vastarintaliike Turun mielenosoituksen mainosmateriaali

Turun mielenosoituksen mainosmateriaali

11

Pohjoismainen Vastarintaliike järjestää lauantaina 18. elokuuta mielenosoituksen Turussa. Samana päivänä tulee kuluneeksi tasan vuosi Turun monikulttuurisesta terrori-iskusta.

Tahdomme mielenosoituksella protestoida ja kiinnittää huomiota Suomen huonontuneeseen sananvapaustilanteeseen, jossa valtaapitävät pyrkivät pelottelemaan suomalaiset hiljaisiksi erilaisilla ajatusrikosoikeudenkäynneillä ja orwellilaisella “vihapuhe”-retoriikalla. Samaan aikaan monikulttuurisuudesta pyritään tekemään valtiollista ideologiaa, jonka kyseenalaistaminen ei ole sopivaa.

Aiomme mielenosoituksella julkisesti vastustaa kuvattua kehitystä ja erityisesti järjestöömme kohdistuvaa poliittista kieltohanketta. Samalla osoitamme, ettei kansallismielinen toiminta ole tukahdutettavissa epämääräisellä pelottelulla, vaan suomalainen vastarinta tulee jatkumaan joka tapauksessa.

Tapahtumaan osallistumisen lisäksi voit osallistua sen mainostamiseen. Alla ovat tulostettava lentolehtinen ja juliste, joita kuka tahansa voi levittää omalla paikkakunnallaan. Kansallinen Vastarinta tulee tiedottamaan itse tapahtumasta myöhemmin lisää.

Nähdään Turussa lauantaina 18. elokuuta 2018!

Lataa pdf klikkaamalla kuvaa!
Lataa pdf klikkaamalla kuvaa!

11 KOMMENTIT

 1. Nyt sitten joukolla jakamaan ja levittämään materiaalia Turkuun.

 2. Onkohan kukaan lähtijä menos Etelä-Pohojammaan ohitte, siis lakki känsäses käres tässä kyytiä kerjäämässä 😀

  • Julkisilla pääsee aina. Nyt on sellainen miekkari, että on pakko mennä. Vaikka kontaten.

   • Aika heikosti kuule pääsee julkisilla…. Jos nyt kokeilet vaikka Seinäjoki-Turku haulla esim. VR tai Matkahuolto, niin aika helvetin kehnolta näyttää..ynnä Onnibussi ei aja lainkaan Seinäjoelta Turkuun….notta silleen

    • Toisessa ketjussa kirjoitit sissisodasta:
     “Ihan vain uteliaisuuttani kysyn, että mihin perustat väitteesi sissisodan toimimattomuudesta? Asiapohjaista faktaa olisi, näin sissikoulutuksen saaneena mukava kuulla 😀”

     Kuvittele hetkeksi, että Suomi on miehitetty ja sinä olet se sissikoulutusta saanut sissi. Ja sinun on päästävä Etelä-Pohjanmaalta Turkuun. Ongelmana on, että vihollisen partiot tarkastavat matka-asikairjoja matkustajilta ja valtaosa suomalaisista ilmiantaa sinua, koska pelkäävät rangaistusta. Siviilivaatteissa ja piilossa olevan aseen kanssa – mikään Genovan sopimus ei suoja sinua. Miten toimisit? Mieti tätä tasan viisi minuuttia.

     Viiden minuutin kuluttua kuvittele, että olet takaisin nykytilanteessa, jossa VR on hanka, Matkahuolto on huono ja Onnibus on kehno. Mutta onneksi ei vihollisen partioita, ei ilmiantajia, ei kuoleman ja kidutuksen pelkoa. Pääsetkö näissä oloissa Turkuun tärkeään tapahtumaan?

     Nähdään Turussa!

     • Sissisota on tehokkainta omalla ja hyvinkin tutulla alueella, joten taisteluiden siirtäminen henkilötasolla EePeeltä Turkuun ei välttämättä ole taktisesti kovinkaan järkevää, sillä paikallistuntemukseni Turussa on liki puhdas nolla 😀

      Todennäköisesti onnistun toimittamaan itseni pelipaikalle H-hetkellä, mutta lähinnä vuodatukseni oli sarkastisen katkeraa jupinaa..ilmeisesti kaupungissa asuvalle D.D:lle joka kohtuullisen arrogantisti totesi “Julkisilla pääsee aina” Se ei katsokaas meidän maalaisten kohdalla ihan pidä kutiaan 😀

     • Tuo Leon mainitsema skenaario miehitetystä Suomesta on mielenkiintoinen. Se johdattaa luontevasti kysymään, että mitä PVL voisi tehdä miehitetyssä Suomessa? Aseellinen valmius ja toiminta ovat miltei poikkeuksetta kriteerejä vastarintaliikkeissä, eikä tarvitse lukea paljon historiaa todetakseen, että suomalaiset (kunniakkaat) vastarintaliikkeet eivät ole tehneet tässä poikkeusta. Mutta miten on sotaisaa nimeä ja imagoa kantavan PVL:n laita? Onko sotilaallinen tietotaito ja varustus sitä luokkaa, että voisitte sodassa tai kriisitilassa puolustaa ja ottaa haltuun katuja sekä alueita miehittäjiltä?

     • Jos tsar Putainin märkä uni uudesta novorossiasta tsarin aikaisine rajoineen alkaa toteutumaan (mikä ei suinkaan ole sula mahdottomuus), voi olla sissitaidoille käyttöä. PVLn jäsenistöstä löytyy varmasti tietotaitoa mutta varustus on kysymysmerkki. Ja on parasta pysyäkin sellaisena ainakin niille, jotka eivät siitä pidä.

 3. maraton on samana päivänä ja pride kulkue henkilötkin saattavat tulla pääseekö käymään niin että poliisit mellakkavarusteissa tekevät jonkinlaista kujaa juoksijalle emme halua tomaattia päähän.

  • Hyväksytään vain kotimainen lähitomaatti heittovälineeksi, epsanjalainen tomaatti on suorastaan väkivaltaa ja rasismia.

Comments are closed.