Koti Uutisia Tunnistatko Helsingissä rähinöineitä äärivasemmistolaisia?

Tunnistatko Helsingissä rähinöineitä äärivasemmistolaisia?

8

Helsingissä järjestettiin viikonloppuna Rajat kiinni! -mielenosoitus. Myös äärivasemmisto järjesti oman mielenosoituksensa, jonka aikana he pyrkivät aktiivisesti hakeutumaan konflikteihin kansallismielisten kanssa.

Kansallisen Vastarinnan toimitus kysyykin nyt vinkkejä ihmisiltä rähinöitsijöiden tunnistamiseen. Mikäli tunnistat jotakuta alla esitellyistä henkilöistä, voit jättää vinkkisi alla olevaan kommenttilaatikkoon tai voit lähettää sähköpostia osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com.

 

 

UK_tunnistatko_Hki1
“Suvaitsevainen” juoksi lavalle ja heitti jotakin nestettä puhumassa olleen vanhemman naisen päälle.
UK_tunnistatko_Hki2
Hieman myöhemmin poliisi puhutteli lavalle hyökännyttä tyttöä.
dmitry gurbanov
Sosiaaliseen mediaan väkivaltafantasioitaan kirjoitteleva juutalainen vasemmistoaktiivi Dmitry Gurbanov nähtiin hiippailemassa keskustassa hurjaan naamioon pukeutuneena.
dmitry gurbanov2
Dmitry Gurbanov ilman naamiota.

k9

Alla olevalla videolla näkyy äärivasemmiston rähisevän poliisin kanssa. Poliisi ottaa kaksi henkilöä kiinni. Kohdassa 1:13 näkyy myös vasemmistopoliitikko Dan Koivulaakso todistamassa aatetoverinsa kiinniottoa. Tämä herättääkin ihmetystä siitä, miksi kaupunginvaltuutettu ei ole sosiaalisen median tileillään kommentoinut sanallakaan aatetoveriensa suorittamaa poliittista väkivaltaa, vaikka hän on sitä omin silmin ollut todistamassa.

 

 

Kuvakaappaus videolta. Kiinniotettu äärivasemmistolainen. Tunnistatko häntä?
Kuvakaappaus videolta. Kiinniotettu äärivasemmistolainen. Tunnistatko häntä?
UK_tunnistatko_Hki4
Dan Koivulaakso “antifasistinen toiminta” -lipun vieressä.

Mielenosoituksen aikana äärivasemmistolaiset yrittivät hyökätä tapahtumaan lavan takaa. Poliisi kuitenkin esti aikeet. Hommaforumille on ladattu kuvia hyökkäysyritykseen osallistuneita: kuvat TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Tunnistatko kuvissa esiintyviä henkilöitä?

 

Lue myös:

Rasisminvastustajat joukkopahoinpitelivät aivovammaisen miehen Tampereella
Tunnistatko aivovammaisen ryöstöön ja pahoinpitelyyn osallistuneita miehiä?
Tunnistatko aivovammaiselta mieheltä puhelimen varastanutta äärivasemmistolaista?

8 KOMMENTIT

 1. Dmitrylle vinkkiä: kyllä se kasaarikoukku on paljaana paljon hurjempi näky kuin tuollainen Halloween-hassuttelu.

 2. Ai jaa. Kotimainen vasemmisto on siis niin munatonta, että täytyy rahtivasureita roudata maailmalta näyttämään mallia provosoinnista. Vaan tokihan sen ymmärtää jos suomalaista vasemmistokatuaktivismia edustaa Koivulaakson kaltaiset puhemiehet.

 3. Itse olin tuolla ylhäällä noiden tekstilakanoiden lähellä katsomassa mielenosoituksia ainoastaan siitä syystä, että tuo kohta on korkealla ja sieltä näki koko tilanteen hyvin. Mielenkiinnosta siis seurasin. En millään tapaa liity äärivasemmistoon ja sanoudun täysin irti minkään ääriliikkeen toiminnasta. Minua ei siis näy kuvissa, mutta yritän vaan sanoa, että eivät kaikki lakanoiden lähettyvillä välttämättä ole missään tekemisissä minkään aatteen kanssa. Herätys siellä toimituksessa.

 4. Että auttava käsi siirtolaiselle ? tarkoittavat tunkeutujalle oletan.
  Ei ole kakarat kuulleet sanontaa “Anna pahalla pikkusormi niin se vie koko käden”
  Ja vielä nyrkkiä rasismille : ) No onneksi sitä ei ole tässä yhteydessä esiintynyt, vaan tervettä realismia ja huolta tulevaisuudesta.
  Helvetti kun katsoo tuota porukkaa, puhdistukset olisivat paikallaan.

 5. Ylläri että Dan Koivulaakso esiintyy alemmalla videolla :D…harmi vaan että ei poliisin asiakkaana :/

 6. tähän asti opiskelijoita puolustanut,vai edustaako nämä sitä työtöntä nuorisoo,ilman minkäänlaista vastuuta huomisesta porukkaa?! Nämä nimen omaan vaikka niitä “paska töitä”tekemään,liian helpolla on päässy! Ja nämäkö suomen tulevaisuus,toivottavasti ei! Lehdistö haukkuu maahanmuutto kriittisiä natseiksi ym.mut mitä nämä sitten on…väkivaltaisia luusereita!

Comments are closed.