Koti Uutisia Rasisminvastustajat joukkopahoinpitelivät aivovammaisen miehen Tampereella

Rasisminvastustajat joukkopahoinpitelivät aivovammaisen miehen Tampereella

13

Tampereella järjestettiin perjantaina Rajat kiinni! -mielenosoitus. Samaan aikaan lähettyvillä järjestettiin myös äärivasemmistolaisten “rasisminvastustajien” vastamielenosoitus.

screenshot-mvlehti.net-2015-10-02-18-12-56

Paikalla oli myös aivovammainen Marko Parkkola, joka kuvasi “rasisminvastustajia”. Hänen luokseen tuli naamioitunut mies, joka alkoi töniä häntä. Pian takaa tuli toinen henkilö, joka varasti hänen puhelimensa.

Hänen vaatiessaan puhelintaan takaisin mustiin pukeutuneet henkilöt päättivät joukkopahoinpidellä hänet noin kymmenen miehen voimin. Videon pahoinpitelystä voi katsoa TÄÄLTÄ. Mies kirjoittaa blogissaan:

“Kuvasin vastamielenosoitusta kun joku naamioitunut henkilö alkoi tönimään minua ja puhumaam jotain englanniksi. Kohta joku varasti puhelimen kädestä takaani. Käännyin ympäri ja otim varasta kiinni yrittäessäni saada puhelimeni takaisin. Tällöin 5–10 naamioitua henkilöä alkoivat potkimaan ja hakkaamaan minua. Potkiminen jatkui vielä maassa […] Näinkö vihavasemmisto osoittaa mieltä, ryöstämällä puhelimen ja hakkaamalla aivovammaista ihmistä?”

Uhri kummeksuu myös poliisin toimintaa, sillä he eivät suostuneet ottamaan rikosilmoitusta vastaan paikan päällä eivätkä myöskään asemalla. Hän kertoo yrittävänsä ensi viikolla uudestaan:

“Tämän jälkeen POLIISI tuli tönimään minua ja yritti näin provosoida. No en lähtenyt leikkiin mukaan. Yritin tehdä paikan päällä kahdelle eri partiolle rikosilmoitusta. Sitä ei otettu vastaan. Kävelin poliisilaitokselle päivystykseen tekemään rikosilmoitusta. Sitäkään ei otettu vastaan. Yritän ensi viikolla uudestaan.”

Suomalainen äärivasemmistolainen verkosto kirjoitti Twitter-tilillään, että rasisminvastustajien pitää osoittaa vastustavansa rasismia “käytännössä”.

Aikaisemmin tämä on konkretisoitunut lähinnä väärien ihmisten uhkailuna (1, 2) sekä epäonnistuneena hyökkäyksenä maahanmuuttajien väkivalta-aaltoa vastustaneen turvapartion kimppuun. Tällä kertaa rasismia vastustettiin aivovammaisen miehen joukkopahoinpitelyllä.

 

Lue Parkkolan blogi täällä.

13 KOMMENTIT

 1. Suomessa käytetään rasismi/rasisti sanaa aika huolettomasti.
  Liekö puoletkaan näistä ääripunaisista edes tiedä mitä se oikeasti tarkoittaa.
  Käsittääkseni rasismi on rotuun tai etniseen taustaan tahi uskontoon liittyvää syrjintää ? Korjatkaa jos olen väärässä.
  Tässä pakolaisasiassa on aika turha puhua rasismista jos vajaan kuukauden aikana ollaan otettu vastaan tuhansia ja taas tuhansia pakolaisia. Tilanne olisi varmasti aivan sama vaikka samanlainen pakolaistulva tulisi ykskaks venäjältä tai ruotsista. Kuka tahansa normaali järjellä varustettu olisi huolissaan tilanteen kehittymisestä oli pakolaisen väri mikä tahansa. Myönnetään ettei muslimien kiihkoisa uskonto varmasti helpota heidän tulonsa hyväksymistä. Ja onhan jo lyhyen ajan sisällä voitu toteen näyttää että lähi idän tulokkaat ovat riitaisia, sotaisia ja uskonto kiihkoilijoita.
  Ei tarvitse kuin lukea iltapäivälehtiä niin tämä tulee ilmi.
  Kuinkahan moni näistä ääripunaisista olisi itse valmis tekemään muuta kuin hyväksymään hyysäämisen ? Helvetin helppo huudella kaupungilla “Vitun Rasisti”
  ja lähteä kotiin vihreää teetä lipittämään hyvillä mielin kun tuli pakolaista juuri autettua, peloteltua pahaa rasistia.
  Olen jo aiemmin ihmetellyt täällä että MIKÄ VITTU SUOMEN KANSAA VAIVAA ?
  En vaan tajua vaikka kuin yritän katsella maailmaa puolueettomin silmin niin silti ei vaan aukea tämä hyysärien kuvio…

  • Olet oikeassa. Suomen Kuvalehti haastatteli Oulussa Pirkanmaan Sisun piirijohtajaa. Satuin kuulemaan toimittajan kysymyksen “onko Sisu rasistinen järjestö”. Koska olen kirjoittanut Sisun tämän vuoden toimintasuunnitelman, vastasin hänelle, etten suunnitelmaa kirjoittaessani lisännyt listalle rasismia eli rotusyrjintää. Tätä toimittaja ei tietystikään juttuunsa lisännyt.

   Tähdennetään vielä kerran kuitenkin, että en ole enää Suomen Sisun jäsen.

   Rasismin käsite on täysin hukassa ja maahanmuuttokriittinen puolikin on alkanut inflatoimaan sitä. Nykyään rasistiksi voi sanoa ketä tahansa. Esimerkiksi jos minua solvataan vammaisuuteni vuoksi, voin sanoa solvaajan olevan rasisti. Hei! Olenhan haavoittuvaa vähemmistöä.

 2. Tuolle porukallehan riittää mikä tahansa syyhulinointiin,vaikka keskioluen hinnankorotus,alkaa hakata ihmisiä sekä turmella paikkoja..Itsekin paikalla olleena voin nyt sanoa,että Rajat Kiinni-mieleneosoituksella ei ollut mitään tekemistä minkäänlaisen rasismin kanssa.Tuolla vaadittiin rajojen sulkemista Suomen maaperälle tulevien ulkomaalaisten rikollisten ja terroristien osalta.
  Lukuisat erilaiset näytöt tukevat sitä väittämää,että maahamme on virtaamassa
  tällä hetkellä islamisteja ja islaminuskoisia loisia syömään lastemme leipää..
  Minusta tämmöinen toiminta on jokaisen valtuion saatava loppumaan mikäli sitä
  nyt havaitaan..Todistin Tampereella erään pakolaiskeskuksen vieressä 1.10 kun
  paikalle ajoi kamadiileri mustalla Chryslerillä(rekisteri on myös ylhäällä)ja
  diilasi kamaa näille turvapaikanhakijoille..Tämmöistäkö Suomea me haluamme nyt
  ja näitä saastoja mädättämään kalliilla verellä lunastettua Isänmaatamme..Emme.

 3. Tämä kamadiileri paljasta alkuperänsä vielä kaiken kukkuraksi laittamalla persialaisen molkotuksen soimaan autoradiosta..Ei siis mikään älykäs ukko..

 4. Heikomman kimppuun on helpompi käydä. Se on normaalia käyttäytymistä punavihreällä vasemmistolla. Poliisi taas kieltäytyi laiskuuttaan ottamasta rikosilmoitusta vastaan. Näinhän on nähty jopa TV-poliisohjelmissakin.

 5. Missä ovat otsikot Tampereen Väkivaltaisesta mellakasta ja vaatimukset kieltää kaikki viher-vasemmisto puolueet ja järjestöt? Joko spr ja vammaisjärjestöt ovat järjestämässä keräystä uhreille/uhreille?

 6. Vaikka kuinka vastenmieliseltä näyttääkin noiden rottien toiminta, niin antaa noiden narkomaanien vaan riehua vielä kun ne voivat. Pääasia on että kuvamateriaalia löytyy joka kerralla ja se leviää MV-lehden sekä sosiaalisen median ym. kautta kaikkialle.

  Sillä jossainvaiheessa isänmaallisten ja silmänsä avanneiden kansalaisten määrä tulee kasvamaan suuremmaksi kuin näiden rikkaidenkakaroiden, ja silloin me tulemme näkemään päivän jolloin kaikki punikkirotat murskataan tavalla taikka toisella.

 7. Pistää vihaksi tuollainen käytös poliisilta.Toiset saa tehdä mitä tahansa, mutta tavalliselta kadun tallaajalta kyllä vaatimassa kyllä vaikka mitä älytöntä.täälläkin Pudasjärvellä maahanmuuttajat vain rahastavat kaupunkia,yhtään en ole nähnyt töissä.RHaa tuntuu kuitenkin olevan.Vaatteet on niin hienot, ettei tavallisella suomalaisella koskaan. Odotellaan vain lisää huonoja uutisia Pudasjärvellä.

 8. Painetun aamulehden otsikko “Sana sai vapauden koskipuistossa” ja eikä sanaakaan raukkamaisesta pahoinpitelystä.
  Kummajuttu, punikit saa tehdä mitä vain ja kuinka raukkamaisia tekoja tahansa, niin aamupaska on hiljaa,eikä tuomitse tekoja.

  • Niinpä. Ja on niin ironista että nämä “anarkistit” ovat olevinaan niin valtiota ja systeemiä vastaan, samalla kun se sama systeemi niin medioineen kuin jopa poliisivoimineen suojelee näitä “valtionvastaisia anarkisteja” ja jakaa täsmälleen näiden narkomaanien aatemaailman.

Comments are closed.