Koti Uutisia Tunnistatko aivovammaisen ryöstöön ja pahoinpitelyyn osallistuneita miehiä?

Tunnistatko aivovammaisen ryöstöön ja pahoinpitelyyn osallistuneita miehiä?

8

Tunnistatko alla olevan kuvan miestä?

UK_tunnistatko1

Tunnistatko Parkkolalta puhelimen varastanutta alla olevaa henkilöä?

UK_tunnistatko2

Uutisoimme lauantaina Tampereella tapahtuneesta aivovammaisen miehen pahoinpitelystä. Nyt tapauksen uhri Marko Parkkola kaipaa havaintoja yhdestä joukkopahoinpitelyyn osallistuneesta henkilöstä.

Mikäli tunnistat henkilöitä, voit antaa vinkkisi suoraan Parkkolan Facebook-sivulle: https://www.facebook.com/ThatWhichMarksAndPulverizesToDust

Vasemmistolaiset ovat tapahtuneen jälkeen sosiaalisessa mediassa levittäneet väitteitä, joiden mukaan Parkkola olisi ollut humalassa, että hän olisi Suomen Sisun jäsen sekä “hommaforumilainen”. Parkkola itse sanoo, ettei hän ollut humalassa eikä hän ole kuulunut Suomen Sisuun aikoihin. Hän oli rekisteröitynyt Hommaforumillekin vasta tapahtuneen jälkeen.

Suosittelemme levittämään kuvia tekijöistä mahdollisimman laajalle ja kertomaan ihmisille, millaisia raukkamaisia henkilöitä kuvassa esiintyvät ovat miehiään.

8 KOMMENTIT

  • Nimenomaan, asun itse Espoossa ja kaikki täällä mamujen kanssa hengaavat ja “rasisminvastustajat” a.k.a suomalaisvihaajat ovat aina jotain elämänkoululaisia, narkkareita, elämäntapaluusereita, armeijaa käymättömiä tai työttömiä sossunluukulla pyöriviä pummeja.

  • Ihminen on sitä mitä hän “syö” 😉 Mutta tosiaan, lähes poikkeuksetta noi näyttää päihdeongelmaisilta ja huonon hygieniatason omaavilta tyypeiltä.

   • Näin on, samoin myös rappiolliset nykynuoret. Ite muistan, että ylä-aste ja lukio aikana kaikkein rappiollisimmat ja kaikkein huonoimmat tyypit ja nk. “kovikset” oli aina jotain suvakkeja ja mamujen puolustajia.

 1. Eihän se ole mikään syy käydä kenenkään kimpuun tai varastaa puhelinta vaikka olisikin ollut humalassa tai kuuluisi mihin tahansa järjestöön.

 2. Eilen kävin Lahdessa katsomassa ja kuuntelemassa mielenosoituksen puhujia.
  Kävellessäni torin ja markkinoiden läpi vilkaisin ohimennen uteliaana tätä “rasismin” vastustajien mielenosoitusta. Siellä oli juuri tämän hepun näköisiä tyyppejä heiluttamassa sateenkaari lippuja, vihreänliiton ja vasemmisto nuorten lippuja. Kun menin hakkapeliitta patsaalle porukka joka oli kokoontunut sinne olivat pääosin aikuisia tavallisia ihmisiä. Näin etupäässä Suomen lippuja, okei yksi Unkarin lippu mutta asia yhteys on selvä.
  Nämä anarkistit, antifasistit ja muut elämäntapa intiaanit yleensä ovat pentuja jotka haluaisivat olla tekemässä jotain yhtä legendaarista kuin Lepakon valtaus 35 vuotta sitten. Kuinkahan moni näistä tämän päivän rasismin vastustajista parin vuosikymmenen kuluttua +40 vuotiaina vielä haluavat majoittaa maahantunkeutujia ja laittaa lapsensa kouluun jossa 60% oppilaista on taustaltaan jotain muuta kuin suomalaisia. Se saattaa parikymppisen antifasistin mielestä olla hienoa mutta onhan se nähty kuinka maailman parannus
  fantasiat karisee vuosien varrella kun ikää ja kokemuksia kertyy.
  Koska eihän tämä tähän Irakiin ja Syyriaan lopu, aina tulee uusia konflikteja
  ja uusia turvapaikan hakijoita. Mitäs sitten kun miljardi kiinalaista ahdistuu ja lähtevät liikkeelle ?

 3. “Vasemmistolaiset ovat tapahtuneen jälkeen sosiaalisessa mediassa levittäneet väitteitä, joiden mukaan Parkkola olisi ollut humalassa, että hän olisi Suomen Sisun jäsen sekä ”hommaforumilainen”.” No eikös tuo ole oppikirja esimerkki rasismista?

 4. Tilanne on kehittynyt Helsingin päärautatieasemalla niin pahaksi, että jos on pukeutunut acu/bdu housuihin ja maihareihin ja näyttää särmälle, voi saada turpaan antifa/mamumatu-jengiltä. Suomenlippu tarkoittaa että olet natsi, rasisti, tai valkoista roskasakkia. Antifa-porukka on sateenkaaren alla pilveä poltteleva hippilauma joka inhoaa työtä ja kuria. Puhelimetkin on varastettava, koska sossun rahat menevät päihteisiin.

Comments are closed.