Koti Uutisia Sionismi Trumpilta pohjanoteeraus: armahti vaarallisen juutalaisen petosmiehen

Trumpilta pohjanoteeraus: armahti vaarallisen juutalaisen petosmiehen

9
michael milken
Michael Milken.

Uutisoimme jo 2018, että Valkoisen talon juutalainen ”sisäpiiri” (muun muassa Steven Mnuchin ja Jared Kushner) pyrkivät taivuttelemaan Donald Trumpin armahtamaan Amerikan pahamaineisimpiin talousrikollisiin lukeutuvan juutalaisen Michael Milkenin. Nyt juutalaisten työ on valmis.

Trump ilmoitti armahtavansa Milkenin, joka sai ehdotonta vankeutta, miljardiluokan vahingonkorvausvaatimukset ja elinikäisen pörssikeinottelukiellon historian suurimmassa sisäpiirikauppaoikeudenkäynnissä. Milkenin ura huipentui hiukan ennen hänen rikostensa paljastumista kasinokapitalismin hulluina vuosina 1980-luvulla.

Juutalaispankkiiri Milken ryöväsi amerikkalaisilta miljardeja dollareita niin sanotuilla roskalainoilla rakentamallaan pyramidihuijauksella. Roskalainojen avulla Milken rahoitti lukuisia Wall Streetin rikollishankkeita, kuten yritysostoihin liittyneitä sisäpiirikauppoja, säästöpankkikriisiä sekä eliittitason veropetoksia. Milken toteutti omia rikoksia ja toimi samalla Amerikan muiden vaarallisten talousrikollisten luottopankkiirina.

Kuten kaikki pyramidihuijaukset, myös Milkenin roskalainabisnes romahti, kun luottamus markkinoilla lopulta katosi. Milken ehti kuitenkin vuosien ajan suorittaa ennennäkemättömän laajoja finanssirikoksia, joiden merkittävimpiä uhreja olivat tavalliset amerikkalaiset – veronmaksajat, rehelliset yrittäjät, eläkesäästäjät, julkisten palveluiden hyödyntäjät sekä lukemattomat irtisanotut työntekijät. Ironista kyllä, samat amerikkalaiset huijattiin äänestämään Trump presidentiksi.

Milken on edelleen yksi Amerikan pelätyimmistä valkokaulusrikollisista ja hän on samassa eliittiluokassa Bernie Madoffin, George Sorosin, Goldman Sachsin ja Lehman Brothersin kanssa. Koska Milkenin vaikutus Amerikan valkoisten työläisten ja keskiluokan elämään oli yksiselitteisesti tappava, osoittaa hänen armahtamisensa, että Donald Trump on läpikotaisin korruptoitunut sionistien orja.

Milkenin tapaus on myös oppikirjaesimerkki juutalaisesta etuoikeudesta länsimaissa. Minkä muun rodun edustaja voisi ryövätä tavalliselta kansalta miljardeja ja tulla hiukan myöhemmin armahdetuksi ylistävin saatesanoin? Valkoisen talon armahdustiedotteessa juutalaisrikollista kutsuttiin “yhdeksi Amerikan suurimmista rahoittajista” ja mieheksi, joka “demokratisoi finanssimaailman”.

Milkenin kanssa tuomion saanut ja nykyään Goldman Sachsia johtava juutalainen David Solomon puolestaan ylisti Milkenin rikollista pankkia “inspiroivasta yrittäjäkulttuurista”. Trumpin aikana Valkoiseen taloon on värvätty johtajiksi historiallisen suuri määrä Goldman-pankkiireja. Trump on käyttänyt koko presidenttikautensa varmistaakseen, että Amerikan ja Israelin upporikkaan juutalaiseliitin valta kasvaisi entisestään.

Milkenin rakentamasta rikollisverkostosta on kirjoitettu useita teoksia, muun muassa James Stewartin Den of Thieves ja Connie Bruckin The Predators’ Ball. Tapauksesta kiinnostuneita suosittelemme katsomaan Stewartin haastattelun alla:

Lähde: Financial Times

9 KOMMENTIT

 1. Hänen oranssi ylhäisyytensä eli sionistipresidentti Donald Trump. Vieläkin monet amerikkalaiset juntit, siis “kansallismieliset” tai pikemminkin haittaisänmaalliset ja konservatiivit kannattavat tätä sionistiapinaa.

  • Kaikkea hienoa se Trump lupasi alussa kuten vetää joukot pois Lähi-idästä, mutta sitten tuli toisiin ajatuksiin. Siinäpä lienee syy, miksi sitä äänestettiin. Paljastui tuon nykyisen presidentin rahoittajakin juutalaiseksi.

   Onhan Trumpin perheessä tytär Ivanka kääntynyt ortodoksijuutalaiseksi aviomiehensä takia. Helvettiäkö jutkut tulee sanelemaan vieraassa maassa monikulttuurisuuden hienoudesta, kun se ei siellä Israelissa ollessa olekaan niin hienoa.

   • Kennedyjen jälkeen kaikki presidentit ovat olleet juutalaisia. Trump on juutalaista sukua myöskin. Ei siellä jenkeissä mikään muutu koskaan. Kiinassa on vielä parempi systeemi: yksipuoluejärjestelmä.

    Mutta Trumpin aikana ei kait ole aloitettu UUSIA sotia – vai olenko väärässä?

 2. Trumpin koko presidenttikausi on ollut “pohjanoteeraus”. Jutkumpi kuin monet juutalaiset.

 3. Ihan ilman sarvia ja hampaita lienee tullut todistetuksi, että Trumpin lähipiirin vaikutus hänen tekemiinsä päätöksiin on ollut vähintäänkin huolestuttavaa laatua.

  • Ehkä sen takia, että talousrikolliset ovat semitistissävytteisiä?

  • Kyllähän sitä itse aikoinaan ihmetteli sitä juutalaisvastaisuutta kunnes haettuani tietoa aloin ymmärtämään, ettei se nyt ihan tyhjästä ole syntynyt. Siinä sitten pikku hiljaa alkoi takki kääntymään ja puhun nykyään todellisista uhkatekijöistä. En ole huvikseen muuttanut kantaani tai kenenkään mieliksi, vaan perustanut ne järkeen.

 4. Trump on sionisti, demarit pääosin globalisteja. Näiden välinen “hiljainen sota” on mitä näemme otsikoissa päivittäin.

Comments are closed.