Koti Uutisia Kotimaa Marin ja Ohisalo: poliisitutkinta ei horjuta Haaviston luotettavuutta

Marin ja Ohisalo: poliisitutkinta ei horjuta Haaviston luotettavuutta

8
Pekka Haavisto ja Nexar Antonio Flores.

Pääministeri Sanna Marinin ja sisäministeri Maria Ohisalon mukaan ulkoministeri Pekka Haavistoa vastaan käynnistyvä poliisitutkinta ei horjuta hänen nauttimaansa luottamusta. Mafian tavoin toimiva punavihreä hallitus aikoo suojella Haavistoa palkinnoksi siitä, että tämä tahtoo hukuttaa Suomen rotumuukalaisiin.

Pääministeri Sanna Marin.

Poliisitutkinta kohdistuu Haaviston menettelyyn al-Holin terroristileiriin liittyneessä salahankkeessa. Oikeustieteilijöiden mukaan Haavisto rikkoi lakia päättämällä itsevaltaisesti terroristiperheiden tuomisesta Suomeen ja ohittaen näin valtioneuvoston yleisistunnon.

Ulkoministeriön konsulipäällikkö Pasi Tuominen on Helsingin Sanomien mukaan syyttänyt Haavistoa “pelolla johtamisesta ja lainvastaisesta päätöksestä” tapauksen yhteydessä. Haavisto tahtoi erottaa Tuomisen virastaan, koska tämä vastusti ulkoministerin salahanketta.

Koska pääministeri ja sisäministeri ovat myös kannattaneet rotumuukalaisten kuljettamista Suomeen keinoja kaihtamatta, ovat he osoittaneet varauksetonta tukea Haavistolle. Näin tehdessään hallitus tosiasiallisesti painostaa poliisia, jonka tulisi voida arvioida Haaviston toimia objektiivisesti.

Sisäministeri Maria Ohisalo.

Haavistolla on minun luottamukseni. Kyllä voi jatkaa [ulkoministerinä poliisitutkinnan ajan], Ohisalo kommentoi medialle. Minun nähdäkseni ei ole estettä, ettei ulkoministeri voisi toimia tehtävässään tämän tutkinnan aikanakin, Marin puolestaan totesi.

Lähteet: Helsingin Sanomat (1, 2), Yle

8 KOMMENTIT

 1. Rikolliset suojelee rikollista. Valehtelua, kieroilua, pimittämistä, laittomuuksia… Tämä hallitus on todella kuvottavan suomalaisvastainen, mutta kyllä asiat vielä paremmaksi muuttuu, ei kansa loputtomiin tätä kaikkea katso.
  Hallituksessa istuvien ministerien osaamistaso käytännön asioissakin taitaa olla pyöreä nolla, jotainhan tuo avustajien määräkin jo kertoo.

  • Onko avustajista mitään apua? Edunvalvoja voisi olla oikea henkilö hoitamaan poliitikkojen asioita, kun tuo rahan arvon ymmärtäminen ei ole realistista. Vaikka itselläni on matematiikassa häikkää, niin riittää se älykkyys kyllä ymmärtämään, että minkälaiseen turhuuteen (mm. Kreikka) sitä rahaa menee valtiolla ja koko ajan vain velka kasvaa.

 2. Hinttari ulkoministeri Pekka Haavisto haluaa hukuttaa Suomen ääri-islamisti terroristeihin ja rotumuukalaisiin kansanpetturihallituksen siunauksella tottakai. Kansanpettureita tullaan vielä rankaisemaan ankarimman mukaan.

 3. “Mina ihastu Pekka sinine silma. Pekka ihastu minu ruskea silma”.

 4. Mikä sitten olisi sellainen este, joka näiden kahden mielestä estäisi herra H:n toimimisen ulkoministerinä? Ilmeisesti ei mikään; kunhan vain matuja virtaa solkenaan maahan, niin kaikki konnuudet katsotaan sormien läpi.

 5. Tämä kahden lesbon kasvattama sekobåltsi sanoi taannoin ettei voi ottaa kantaa päästöjen pienennysvaatimuksiin, sillä ne olivat “edellisen Hallituksen tilaamat”.

  Muistutetaan jälleen kerran, ettei Suomi tosiasiallisesti päätä yhtään mistään. Piereskely- ja housujenkäyttövero odotellessa.

Comments are closed.