Koti Uutisia Ulkomaat Englannin sairaalat kieltäytyvät ”rasistien” hoitamisesta

Englannin sairaalat kieltäytyvät ”rasistien” hoitamisesta

13

Englannin tie kohti rasismista vapaata liberaalia ja tasa-arvoista unelmaa otti kuluvalla viikolla merkittävän askeleen, kun kansallinen terveysvirasto ilmoitti jatkossa kieltäytyvänsä hoitamasta ”rasistisesti käyttäytyviä” potilaita pisteissään. Myöskään seksistisesti ja väkivaltaisesti käyttäytyviä potilaita ei jatkossa hoideta, ellei hoidon tarve ole akuutti.

On epäselvää, miten ”rasistinen käytös” tullaan huomioimaan, eli riittääkö esimerkiksi tatuoinnit epäämään pääsyn sairaalaan, mikäli lääkäri ei halua väärillä tatuoinneilla varustettua henkilöä hoitaa. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, kerrotaan asia julkisuuteen niin, että kielto koskee ainoastaan akuuttia huutelua, mutta käytäntö on aivan toinen asia.

Kyseessä on vain yksi keino kansallismielisten ihmisten epäinhimillistäminen. Kansallismielisiltä on monissa tapauksissa kielletty jo esimerkiksi pankkitilit, poliittinen toiminta, työn tekeminen ja moni muu arkinen asia. Aikaisemmin nämä rajoitukset on kuitenkin voitu laittaa ”kansalaisyhteiskunnan” piikkiin valtion katsoessa touhua sormien läpi. Hoitokielto on kuitenkin valtiollinen päätös, joka muistuttaa Neuvostoliiton tapaa kohdella väärinajattelijoitaan.

Lähde: The Telegraph

13 KOMMENTIT

 1. Kansallismielisten sairaalahoidon evääminen, joista Suomessa(kin) löytyy hyviä esimerkkejä: “Kansallismielinen” Miikka, todellisuudessa oli rotupetturi, mutta kun ainakin joskus oli kuulunut SoO järjestöön niin asialliseen hoitoon evättiin pääsy ja näin periaatteessa aiheutettiin tarkoituksella Suomen valtion taholta Miikan kuolema, vaikka herra saikin syyttää tästä ihan itseensä, kun hylkäsi perheensä Suomessa ja lähti mielummin Thaimaaseen monikulttuurisiin naisseikkailuihin (sairasta). Karma kosti kun skorpioni pisti. 🙂 Toinen tapaus on Ilja Janitskinin. Viruessaan poliisivankilassa “ajatusrikoksista” niin Iljalta evättiin asianmukaiset syöpähoidot. Varmasti on monia muitakin tapauksia. Kuten uutisessa mainittiin niin monissa tapauksissa kielletty jo esimerkiksi pankkitilit, poliittinen toiminta, työn tekeminen ja moni muu arkinen asia. Myös PolPon suorittamat mielivaltaiset pidätykset, vainoaminen ja syytteet sekä “oikeus”laitoksen tuomiot “ajatusrikoksista”, “vihapuheesta” ja “rasismista”. Mitä seuraavaksi? Varmaan teloituksia, kidutuksia ja salaisia vankiloita. Elämme Orwellmaisessa poliisivaltiossa ja pakkomonikulttuurisessa dystopiassa. Sellainen “demokratia” ja “oikeusvaltio” missä asuu “maailman onnellisin kansa”.

 2. Taas yksi napsaus kohti sisäisiä konflikteja, jotka vääjäämättä lähestyvät. Totuutta kun lakaisee tarpeeksi kauan maton alle ja mielipiteitä kielletään, niin takuulla löytää edestään sen minkä taakseen jättää.

 3. Hoidon eväämistä perustellaan hoidettavan väärällä käytöksellä, mutta piankos sellaiseksi tulkitaan vaikkapa mikä tahansa kasvonilme. Loppupeleissä sairaala kieltäytyy hoitamasta ihmisiä heidän mielipiteidensä takia. Pelkkä epäilys riittää. Kenties silloin käydään läpi henkilölistoja, joihin suvaitsevaiset ovat ilmiantaneet naapureitaan.

  Kun monikulttuuri ei toimi, kuten ei toiminut kommunismikaan, niin silloin ei etsitä syytä monikulttuurista. Syyllisiä etsitään ja löydetään muualta. On löydyttävä, koska monikulttuurissa ei voi olla mitään vikaa. Pelkkä väärinajattelu on jo rikos, jos mitään tekoa ei ole.

 4. Ainakin Suomessa tuo on täysin laitonta. Englanti on esimerkki “monikulttuurisesta” poliisivaltiosta, kaikki tämä joudutaan pakottamaan uhkailemalla ja pelottelemalla kansalaisten kurkuista alas, koska luonnollisesti eivät sitä hyväksy vapaaehtoisesti.

 5. Alaikäisiä manipuloidaan sukupuolenvaihdoksiin, ilman vanhempien lupaa… kaikenlaista sairasta vihervasemmistolaista pervessiä suositaan…

  Kyllä te kaikki olette lukeneet, myös tästä perverssistä sairaanhoidon puolesta.

 6. Siellä useita kertoja käyneenä täytyy todeta että englanti on menetetty tapaus. Lontoo kuin lähi-itä ja muutkin isoimmat ja keskisuuret kaupungit myös. Aivan valtava prosentti intialaisia, pakistanilaisia, bangladesiläisiä ja mutakuonoja joissa vaalea-/punertavahiuksinen pisamanaama on jo harvinainen näky. Ei olisi ruotsista uskonut vielä 90-luvulla, mutta useiden senkin kaupunkien läpi täytyy ajaa pysähtymättä edes liikennevaloihin, varsinkin yöaikaan.

  • Näistä syistä en enää matkusta noihin maihin ollenkaan. Haluan mennä katsomaan aitoja brittejä ja svenssoneita, en kaiken maailman mutakuonoja. Tästä syystä lomamatlkat suuntautuvat nykyisin Venäjälle, Baltian maihin ja Itä-Eurooppaan. Siellä on sentää vielä joku roti.

 7. Vihervasemmisto on pitkään haaveillut siitä, että se pääsisi painostamaan kaikki työnantajat irtisanomaan kaikki kansallismieliset. Lisäksi lakkauttamaan kaiken hoidon kansallismielisiltä ja kaikki yhteiskunnan edut.

  SYRJITYT
  Maahanmuuttajat saavat moninkertaiset tuet verrattuna kantaväestöön. (Kesto 3½ min)
  https://m.vk.com/video353410894_456239345?list=e2a88d3071fc9b12b8&from=wall353410894_2513

  Suomen asukasmääräksi on kaavailtu Euroopan Unionin väestötiheyslaskelman mukaan peräti 62 miljoona asukasta. (Kesto 3 min)
  https://m.vk.com/video353410894_456239346?list=cead66d4e308b726da&from=wall353410894_2516

 8. On aika ostaa hiekkalaatikko näille britti-päättäjille.

  “Hei sä haukut mua, mä otan sun lelutraktorin, ja sadetakin!”

 9. Toivottavasti kieltäytyvät myös hoitamasta kommunismia ihannoivia. Ai niin, siihen viimeistään EU puuttuisi pakkokeinoin.

Comments are closed.