Koti Uutisia Talous Tilastot: italialaiset köyhempiä kuin ennen euroon liittymistä

Tilastot: italialaiset köyhempiä kuin ennen euroon liittymistä

0

Globalistien mukaan Euroopan maiden täytyy kuulua Euroopan unioniin ja euroon paitsi “arvosyistä” myös siksi, että euron väitetään olevan “hyväksi taloudelle”. Tilastot kertovat kuitenkin kokonaan toisenlaista tarinaa.

The Independent uutisoi Italian hallitusneuvotteluiden yhteydessä, että Italiassa bruttokansantuote per asukas on nyt matalampi kuin maan liittyessä euroon vuonna 2000. Toisin sanoen italialaiset ovat köyhtyneet eurojäsenyytensä aikana.

Hieman euroon liittymisen jälkeen bruttokansantuote per asukas nousi maassa huimasti siksi, että finanssikriisiin johtanut kansainvälinen velkakupla loi talouteen keinotekoista “kasvua”. Kuplan räjähtämisen jälkeen Italia on ollut jatkuvassa kriisissä siksi, ettei se eurojäsenyytensä vuoksi ole saanut tehdä itsenäistä raha- ja finanssipolitiikkaa.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, Euroopan unioni käyttää luomaansa taloudellista niukkuutta poliittisen kiristyksen työkaluna. EU aikoo vastaisuudessa leikata rahoitusta valtioilta, jotka eivät esimerkiksi suostu pitämään rajojaan auki maahantunkeutujille.

Lähde: The Independent