Koti Uutisia Talous Italian “populistihallitus” luopumassa EU-vastaisuudesta – ei vaadi euroeroa

Italian “populistihallitus” luopumassa EU-vastaisuudesta – ei vaadi euroeroa

3
Euroopan keskuspankki saneli Italian “populistien” hallitusohjelman reunaehdot.

Monet kansallismieliset iloitsivat tänä keväänä Italian vaalituloksesta, jossa “EU-, eliitti- ja maahanmuuttovastaisiksi” kuvaillut Viiden tähden liike ja Pohjoisen liitto voittivat. Vaikka uuden hallituksen arki ei ole vielä edes ehtinyt käynnistyä, ovat puolueet alkaneet jo myötäillä EU-eliittiä.

Puolueet alkoivat loiventaa EU-vastaista retoriikkaansa heti hallitusneuvotteluiden myötä. Eurokraatit ja pankkiirit olivat etukäteen huolissaan erityisesti kahdesta EU-vastaisesta vaatimuksesta, jotka puoluejohtajat olivat aiemmin esittäneet. Kumpikaan vaatimuksista ei lopulta päätynyt hallitusohjelmaan.

Ensimmäinen vaatimuksista oli se, että euromaille olisi rakennettava järjestelmä, jonka kautta ne voisivat halutessaan irtaantua eurosta ja ottaa käyttöön itsenäisen valuutan. Tästä olisi erityisen paljon hyötyä Italian ja Suomen kaltaisille EU:n raja-alueille.

Toinen vaatimuksista oli osoitettu suoraan Euroopan keskuspankille. Puoluejohtajat vaativat, että pankki antaisi Italialle anteeksi 250 miljardin euron velat, jotka ovat käytännössä tulonsiirtoja Italian veronmaksajilta ulkomaalaisille koronkiskojille.

Kun EU-pankkiirit jyrähtivät populistijohtajille kielteisen vastauksen, päättivät nämä haudata vaatimuksensa ja jatkaa Italian velkaorjuuttamista tuttuun tapaan. Hampaattomat hallituspuolueet tyytyivät “vaatimaan”, että tietyistä EU-säännöistä käydään “uusia neuvotteluita” lähitulevaisuudessa.

Kuten uutisoimme tänään, Italian talous on nykyään huonommassa kunnossa kuin ennen maan liittymistä euroon. Radikaalille EU-vastaiselle poliitikalle on maassa tilausta, mutta uudet valtapuolueet eivät uskalla toteuttaa sitä.

Lähteet: Bloomberg, Financial Times

3 KOMMENTIT

  1. Kosher-nationalismi on sionistien luomus. Se on pysäytettävä ja sen todelliset kasvot paljastettava. Tämä liikehdintä on luotu juutalaisella rahalla jarruttamaan muutosta. Vihollisen loputon välttely ei pelasta Euroopan kansoja tuholta.

  2. Olishan se pitänyt arvata. Mikäs se italialaisilta onnistusi. Sotasaavutuksetkin ovat kovin ohut luettava. Aina ne ovat olleet aloittamassa hyökkäystä mutta häviäjien sijaan ovat olleet voittajien puolella.

    Sama tässä. Toivottavasti kansa nyt alkaisi pitää ääntä sen sijaan että katselisi Berlusconin sähköistä lobotomiaa. Suuri ongelma on siinä että jo 40 vuotiaat eivät tiedä entisestä, paremmasta elämästä. Televisiosta tulee kaikilta kanavilta vain Berlusconin haluamaa agendaa joka pelaa suoraan maan vapaamuurarien P2 loosin hyväksi. Ja ihmiset maksavat siitä että saavat aivopesua vuodesta toiseen.

    No, muuttoliike kurittaa Italiaa. Mutta se kurittaa myös koko EU:ta sillä jokaisesta “pelastetusta” maksetaa Italialle rahaa. Tosin, se raha ei mene kansan hyväksi vaan eri vaiheiden kautta globalistien kätyreille. Ja velaksi myös suomalaislle.

Comments are closed.