Koti Uutisia The Wall Street Journal julkaisi Kevin MacDonaldin juutalaiskirjoituksen

The Wall Street Journal julkaisi Kevin MacDonaldin juutalaiskirjoituksen

4

Yhdysvaltojen merkittävin talouslehti The Wall Street Journal (WSJ) julkaisi hiljattain mielipidepalstalla professori Kevin MacDonaldin kirjoituksen, jossa käsiteltiin juutalaisten roolia vapaata maahanmuuttoa ajavassa liikkeessä. MacDonaldin mukaan juutalaiset ovat olleet merkittävässä roolissa, kun lännen rajat päätettiin avata afrikkalaisille ja arabeille.

WSJ:n oli pakko julkaista MacDonaldin tulenarka kirjoitus sen jälkeen kun Haym Salomon Centerin juutalainen aktivisti Abraham Miller oli samassa lehdessä aiemmin valehdellut, ettei MacDonaldin kirjoituksissa ole perää. Miller otti suuren riskin valehtelemalla, sillä MacDonald on saanut kymmeniä vuosia kestävän uransa aikana tunnustuksia jopa juutalaisilta tarkkanäköisen tutkimuksensa vuoksi.

Millerin artikkeli sai kipinän Charlottesvillen mielenosoituksesta, jossa osallistujat käyttivät iskulausetta “Juutalaiset eivät korvaa meitä”. Miller väitti, että kyseessä on perusteeton salaliittoteoria, jonka mukaan juutalaiset yrittävät järjestelmällisesti lobata monikulttuurisuutta länsimaissa (vaikka Israel tahdotaan pitää rotupuhtaana). Millerin mukaan teorian tärkeimpiä taustahahmoja on juuri MacDonald.

Omassa vastineessaan MacDonald osoitti, ettei kyse ole salaliittoteoriasta vaan julkisiin lähteisiin perustuvasta historiantutkimuksesta. Muun muassa Yhdysvaltojen kongressin pöytäkirjat 1960-luvulta osoittavat selvästi, että maahanmuuttokeskustelun molemmat osapuolet tunnustivat sen, että juutalaiset kansalaisjärjestöt ajoivat aggressiivisesti rajojen avaamista. Lopulta juutalaisjärjestöt saivat tahtonsa läpi, ja Yhdysvaltojen rajat avattiin vuoden 1965 lakiuudistuksella.

Vastarintaliikkeen Studio 204 -podcast haastatteli Kevin MacDonaldia vuosi sitten rotuun ja juutalaisiin liittyvistä kysymyksistä. Voit kuunnella tunnin mittaisen haastattelun TÄÄLTÄ!
 

Lähde: The Wall Street Journal

4 KOMMENTIT

Comments are closed.