Koti Uutisia Juutalainen Sanoma-konserni valehteli jälleen Charlottesvillestä

Juutalainen Sanoma-konserni valehteli jälleen Charlottesvillestä

6

Kuten eilen uutisoimme, juutalaisen Erkon suvun omistaman Sanoma-konsernin julkaisut ovat levittäneet valheita Charlottesvillen valkoisesta mielenosoituksesta, jossa kuultiin suoraan puhetta juutalaisten yhteiskunnallisesta vallasta.

Eilen härskeimmästä valeuutisesta vastasi Ilta-Sanomat, mutta tänään palkinto menee Helsingin Sanomien artikkelille “Charlottesvillessä kokoontui satoja hampaisiin asti aseistautuneita natseja keskellä kirkasta päivää – ja Yhdysvaltain presidentti vähättelee asiaa”.

Helsingin Sanomat valehtelee artikkelin lopussa Yhdysvaltojen aseistettujen mielenosoitusten kulttuurista:

“Yhdysvalloissa on monenkirjavia ääriliikkeitä. Monet ovat käyttäneet väkivaltaa, jotkut ovat osallistuneet katutappeluihin, jotkut ovat tehneet terrori-iskuja.

Vain yksi niistä marssii hampaisiin asti aseistautuneena keskellä kirkasta päivää.”

Viimeisellä lauseella viitattiin siihen, että osa mielenosoittajista oli aseistautunut, mikä ei osavaltion lakien mukaan ollut kiellettyä. Aseita oli mukana todennäköisesti siksi, että väkivaltaiset maahanmuuttaja- ja marxistijengit olivat etukäteen uhanneet hyökätä marssia vastaan.

Helsingin Sanomat valehtelee kuitenkin röyhkeästi väittämällä, ettei mikään muu poliittinen ryhmä Yhdysvalloissa kanna aseita mielenosoituksissaan. Kuten alla olevista kuvista voi nähdä, kuuluvat aseet esimerkiksi mustien ja vasemmistolaisten äärijärjestöjen mielenosoitusrekvisiittaan.

Lukijalle herääkin väistämättä kysymys, miksi Erkkojen valemediat tuomitsevat ainoastaan valkoisten aseistetut mielenosoitukset. Miksi Erkot kokevat tarpeelliseksi valehdella suomalaisille, etteivät esimerkiksi Amerikan maahantunkeutujat ole aseistettuja?

Mustat pantterit.
Huey P. Newton Gun Club.
Äärivasemmistolainen Phoenix John Brown Gun Club.

 

Lue myös:

Charlottesvillen menestys ja jälkipyykki
Charlottesvillestä säikähtänyt rahaeliitti alkoi markkinoida äärivasemmistoa

6 KOMMENTIT

 1. Ja edellinen presidentti Obama symppasi mellakoinnista tunnettua BLM-liikettä. Miten nuo kehtaa valehdella noin paljon?

  • Barry Soetorohan on (ex-?)narkomaani, homo ja juutalainen – vaikka esiintyi jopa mieluummin musliminakin! Kun juutalaisten (=bolševistien=kommunistien=marxistien) toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät aikoinaan saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli keksittävä sionistiselle maailmanvallalle uusia kanavia ja fasadeja sen agendan ajamiselle. Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus (lukekaa mitä esim. Israel Cohen on sanonut!) ja HOMOUS.

   Ei kai kukaan täällä enää anna penniäkään Bonnierille ym. juutalaisille mielenmyrkyttäjille?

 2. Hollywood-saastan (kuten semi-fiktiivinen propagandahuttu “Band of Brothers”) asemesta suosittelen teille jokaiselle kolmea II maailmansodasta kertovaa tunnetuinta teosta:

  • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948)
  • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell, 6 osaa, 1948–1954) ja
  • Charles de Gaulle “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon, 3 osaa, 1954–1959).

  Arvaapas, kuinka monta sivua tuolta yli 7000(!) sivun joukosta on uhrattu “holokaustille”? 0.

Comments are closed.