Koti Artikkelit Kulttuuri Tampereelle avattu uusi Koti ja Suomalaisapu-varasto

Tampereelle avattu uusi Koti ja Suomalaisapu-varasto

9

Vastarintaliike on avannut Tampereelle uuden Koti-toimintakeskuksen sekä Suomalaisavun varaston. Myös pääkaupunkiseudun Koti jatkaa toimintaansa normaalisti!

tre14281880

Kodissa on monipuoliset tilat, joissa voi järjestäytyä, järjestää palavereita ja harrastaa urheilua esimerkiksi painonnoston ja kamppailutreenien parissa. Lisäksi siellä on mahdollisuus pitää koulutuksia ja järjestää illanviettoa yhteisten ruokailujen tai elokuvien parissa. Koti palvelee myös muissa kuin Pirkanmaan ryhmän sisäisissä tapaamisissa ja tapahtumissa.

Samanhenkisille löytyy kodista myös yhteinen kirjasto-, musiikki- ja elokuvahylly, johon voi tuoda materiaalia lainattavaksi omasta kokoelmastaan.

Pienen pintaremontin jälkeen Kodin avajaiset pidettiin liikkeen jäsenille; järjestimme grillijuhlat, joihin saapui osallistujia myös Turun ja Porin aktivistiryhmistä. Avajaisissa syötiin maittavat ruoat jälkiruokineen, ja lisäksi katsottiin aiemmin järjestetyn eräretken video. Keskustelimme myös ajankohtaisista polttavista poliittisista puheenaiheista.

tre14281879 tre14281884 tre14281882 tre14281883 tre14281881 tre14281886 tre14940237 tre14940218 tre14940173 tre1500008 tre149764

Suomalaisapu-varastosta löytyy vaatteita vauvojen koosta aina aikuisiin saakka. Eniten tarjolla on lasten ja nuorten kokoja, mutta paljon vaatteita löytyy myös aikuisille. Toimitamme Pirkanmaan ja postitse koko Suomen alueelle avustuspaketteja.

Otamme myös vastaan tavaralahjoituksia, ja noudamme niitä mahdollisuuksien mukaan lahjoittajilta. Varastossa on myös kirjoja, leluja, pelejä, DVD-elokuvia ja paljon ulkovaatteita, erikokoisia luistimia sekä lasten kenkiä.

Otamme mielellämme vastaan apupyyntöjä ja avustuksia. Tampereen varastolta on jo toimitettu useita avustuspaketteja, ja hyvä tahti jatkuu.

Tutustu Suomalaisavun toimintaan tarkemmin osoitteessa Suomalaisapu.fi tai ota yhteyttä suoraan: vapaaehtoiset[at]suomalaisapu.fi

 

Vastarintaliike

9 KOMMENTIT

  1. Vastarintaliikkeen toiminta vain jatkaa kehittymistä! Pisteet kaikille Suomalaisavun vapaaehtoisille!

  2. Aivan mahtavaa nähdä Vastarintaliikkeen laajentavan jälleen toimintaansa. 🙂

  3. Minne tavaraa, esim. lasten vaatteita, leluja, luistimia ym. voi toimittaa?

  4. Pakkaa osoite mihinkä lähettäää! Voin laittaa teille vaatteita ja Säilykkeitä.

    • Laita sähköpostia tuohon artikkelissa mainittuun osoitteeseen niin eiköhän sieltä osata auttaa.

Comments are closed.