Koti Artikkelit Hän soluttautui juutalaisyhteisöön 19 vuodeksi selvittääkseen ruman totuuden

Hän soluttautui juutalaisyhteisöön 19 vuodeksi selvittääkseen ruman totuuden

24

Jokainen aatteessaan looginen kansallismielinen päätyy jossain vaiheessa ideologista tutkimusmatkaansa tutustumaan juutalaisten lakiteos Talmudiin, johon “valitun kansan” näkemykset ei-juutalaisista (goyim) on kirjattu kaikessa raakuudessaan. Tekstejä ei kuitenkaan alun alkaen tarkoitettu ei-juutalaisten nähtäväksi. Kenelle siis olemme kiitollisuudenvelkaa siitä, että Talmudin brutaali rasismi on erityisesti Internet-aikana vapaasti tutkittavissa?

UK_rabbi_raakkays
Ikivanhat juutalaiset opit ja rituaalit ovat hengissä myös 2000-luvulla.

Talmud on edelleen äärimmäisen tärkeä sääntökokoelma niin uskonnollisille juutalaisille kuin maalliseen politiikkaan keskittyville sionisteille. Esimerkiksi Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on ilmoittanut tahtovansa, että Talmudista tehdään aikanaan juutalaisvaltion perustuslaki. Olemme keränneet artikkelin loppuun Talmudista muutamia lainauksia, jotka paljastavat sionistijohtajan ja valtavirtaisen juutalaisuuden vaietun arvopohjan. Tutustukaamme kuitenkin ensin mieheen, joka solutti juutalaisyhteisön 19 vuodeksi oppiakseen Talmudin salat.

Mannheimissa syntynyt Johann Andreas Eisenmenger (1654–1704) oli saksalainen akateemikko, jonka tutkijankyvyt tunnustettiin laajalti jo hänen omana elinaikanaan. Hän päätyi lopulta opettamaan arvostettuun Heidelbergin yliopistoon, mutta hänet muistetaan parhaiten tutkimusmatkastaan vieraan kansakunnan sydämeen.

Matkustaessaan Amsterdamissa nuori Eisenmenger kohtasi kolme juutalaisuuteen kääntynyttä kristittyä, mitä hän piti vastenmielisenä. Amsterdam oli tuohon aikaan Euroopan juutalaisyhteisön vahvimpia alueita, ja matkallaan Eisenmenger todisti myös paikallisen päärabbin ideologisia hyökkäyksiä ei-juutalaisia kohtaan. Saksaan palattuaan 24-vuotias Eisenmenger päätti selvittää, millaista salaisuutta Euroopan suurkaupunkeihin pesiytynyt vieras yhteisö oikein varjeli.

juutalaissika

Eisenmenger tiesi, etteivät juutalaiset puhuisi hänelle avoimesti, jos hän lähestyisi heitä esittäytyen tavalliseksi kirkkoon kuuluvaksi saksalaiseksi tutkijaksi. Juutalainen laki kielsi salaisuuksien paljastamisen ulkopuolisille. Siksi hän päätti soluttautua: Seuraavat 19 vuotta Eisenmenger esitti olevansa juutalaiseksi kääntynyt entinen kristitty (ger tzedek), joka tahtoi oppia “uuden uskontonsa” tavat, lait ja historian läpikotaisin. Tutkimusmatka kuljetti hänet useisiin eri maihin. Hän pääsi tutustumaan Pohjois- ja Keski-Euroopan tuon ajan merkittävimpiin rabbeihin sekä muihin juutalaisjohtajiin.

Tutkimustensa aikana Eisenmenger opetteli heprean, arabian ja aramean voidakseen tutkia juutalaisuuden perustavia tekstejä alkuperäisillä kielillä. Hän luki myös valtavan Talmud-kokoelman alusta loppuun useita kertoja. Vaikka 1200-luvulla elänyt juutalaisuudesta luopunut Nicholas Donin oli jo aiemmin tuonut Talmudin perverssejä opetuksia julki varoittaakseen eurooppalaisia, oli Eisenmengerin valistustyö vielä monin verroin perinpohjaisempaa juuri hänen monipuolisen kielitaitonsa ansiosta.

Kaksi vuosikymmentä myöhemmin Eisenmengerin urakka oli valmis ja hän saattoi lähestyä kustantajaa. Hänelle oli selvinnyt, kuinka Talmud kannusti juutalaisia kaikkein vakavimpiin rikoksiin ei-juutalaisia vastaan pilkaten ja rienaten eurooppalaisten kulttuuria patologisen vihan voimalla. Eisenmengerin 2 000-sivuinen pääteos oli nimeltään Entdecktes Judenthums eli Juutalaisuus ilman naamiota. 1730-luvulla osia kirjasta käännettiin englanniksi ja käännös on saatavilla muun muassa Archive.orgin kautta: https://archive.org/details/rabinicalliterat01eise/page/n8/mode/2up

Kuten lukija ehkä jo arvaakin, eivät juutalaiset ilahtuneet, kun he kuulivat, mitä oli tapahtunut. He saivat vihjeen Eisenmengerin kirjasta jo ennen teoksen julkaisua, mitä seurasi raivokas sensuurisota. Juutalaiset yrittivät jopa lahjoa Eisenmengerin tarjoten suurta rahasummaa vastineeksi kirjajulkaisun perumisesta. Wienissä vaikuttanut upporikas juutalaislobbaaja (niin sanottu hovijuutalainen) Samuel Oppenheimer päätti pakottaa viranomaiset kieltämään kirjan julkaisun.

Keisari taipuikin hovijuutalaisen tahtoon ja määräsi, että kaikki kirjan kopiot tulee takavarikoida ja piilottaa kansalta. Preussin kuningas Fredrik Vilhelm I uhmasi kuitenkin keisaria 1711 ja julkaisi omilla varoillaan Eisenmengerin teoksesta 3 000 kappaleen painoksen Berliinissä.

Eisenmenger oli ehtinyt kuolla jo 1704, mutta kuninkaan sananvapaustyön ansiosta hänen uraauurtava tutkimuksensa jäi elämään. Myöhemmin kansallissosialistit, kansallisradikaalit, etnonationalistit ja muut eurooppalaisen perinnön puolustajat ovat ammentaneet tietoa Eisenmengerin tutkimuksesta joko suoraan tai (yleisemmin) epäsuorasti. Alla muutamia Talmud-lainauksia, jotka ovat herättäneet suuren joukon valkoisia eurooppalaisia tutkimaan juutalaiskysymystä vuosisatojen saatossa:

 • Kethuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.
 • Yebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.
 • Niddah 45a: Rabbien mukaan naiset eivät voi tulla raskaaksi ennen kuin he saavuttavat 12 vuoden ja yhden päivän iän. Kysyttäessä, kuinka oli mahdollista, että ei-juutalainen tyttö oli tullut raskaaksi kuuden vuoden iässä, rabbi vastasi, että ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
 • Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä: Pakanat, eivätkö he kuulu Aatamin luokkaan? Ei, sillä on kirjoitettu: “Te, ihmiset, olette minun lampaani, minun laitumeni lampaat, olette Aatami (ihminen); teitä kutsutaan Aatamiksi, mutta pakanoita ei. (Talmudin alaviitteessä lukee, että Aatamilla ei tarkoiteta ihmisiä yleensä, vaan vain israelilaisia.)
 • Sanhedrin 57a: Jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, ei-juutalainen on tapettava. Mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, juutalainen on vapaa. (Talmudin alaviitteessä myönnetään, että tässä kohtaa sensorit olivat korvanneet sanalla ‘Cuthean’ alkuperäisen sanan goy = ei-juutalainen.)
 • Sanhedrin 78b–79a: Israelilaiset eivät ole syyllisiä murhaan, paitsi jos he tarkoituksenomaisesti tappavat israelilaisia. Jos israelilainen aikoi tappaa ei-israelilaisen, mutta tappoikin israelilaisen erehdyksessä, hän ei tällöin ole syyllinen murhaan. Mishna-laki on tässä yhteydessä yksitulkintainen.
 • Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Eräs juutalaisuuden merkittävimmistä viisaista Simeon ben Yohai totesi; “Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa”.

Jopa juutalaiset itse myöntävät, että Eisenmengerin kirjassa esitetyt lainaukset ja käännökset juutalaisten teksteistä ovat tarkkoja. Juutalaisten mukaan hän toimi kuitenkin “rikollisesti”, sillä lainaukset on “helppo tulkita väärin”. Yllä olevia sitaatteja tutkiessa herää kuitenkin kysymys, mitä ne tarkalleen ottaen jättävät tulkinnan varaan.

Eisenmengerin työ onkin arka paikka juutalaisille juuri siksi, että hän toi juutalaisten sisäiset opit, keskustelut ja säännöt goyimin nähtäville ilman sensuuria ja selittelyä. Siksi hänen kirjassaan piirtyvä kuva juutalaisista on täysin erilainen kuin se, jota valtamedia, viihdeteollisuus ja poliittisesti värittynyt historiankirjoitus meille nykyään markkinoi.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, Jewish Encyclopedia, Israel National News

24 KOMMENTIT

 1. Toivottavasti näemme vielä päivän, jolloin Suomessa kielletään musujen ja jutkujen harjoittama eläinrääkkäys eli “halal” ja “kosher”. Vastenmielistä sakkia kaikinpuolin. Ei kuulu sivistyneeseen maahan tuollainen porukka ollenkaan. Takaisin aavikolle sekoilemaan, terrorisoimaan ja palvomaan Saatanaa joutavat.

 2. Kansallissosialisteillahan ei ole vastaavia käsityksiä arjalaisen rodun ylivertaisuudesta, eihän?

  • Ei. Kansallissosialistit eivät pyri orjuuttamaan muita kansoja ja rotuja eivätkä tappamaan “parhaimpiakin ei-arjalaisia”, kuten talmudissa vaaditaan juutalaisia tekemään muille. Vastarintaliikkeen manifesti kertoo, mitä aate ajaa.

   Talmudistit ja sabbadistit lienevät silti kaksi eri koulukuntaa. Jälkimmäiset ovat Saatanan palvojia, muuhun en ota kantaa. Vanhoissa kirjoissa on monenlaista pölyttynyttä käskyä, mutta jos niitä ajetaan kirjaimellisesti, asia on tuotava julkisuuteen.

   • Hyvä pointti. Juutalaisten jutut ovat kaikki sepitettä ja ne täytyy kääntää 180° totuuden nähdäkseen. Pelkkiä valehtelijoita alusta asti tuo sakki. Mitä Saatanan synagogalta odottaa voisikaan muuta?

    Tuolta valheista ja murhanhimosta ne Hollywoodiin ja median “holokausti”-tarut syntyvät.

  • Suosittelen tutustumaan kansallissosialistien omiin kirjoituksiin ja julkilausumiin sen sijaan, että luet juutalaisten kirjoittamaa propagandaa eli valheita kansallissosialismista.

   Kansallissosialistit eivät esimerkiksi ajattele, että “parhaatkin ei-valkoisista tulee tappaa.” Jo se, että tuota Talmudissa olevaa kohtaa ei ole kerrottu laajemmille ihmisjoukoille, kertoo siitä, kuka meitä hallitsee.

  • Vielä totean kysymykseen, että kansallissosialimi ajaa valkoisen rodun asiaa. Näen itse kielteisenä asiana jonkinlaisen arjalaisten ja valkoisten vastakkainasettelun. Arjalaisuuden tutkiminen on silti tärkeä osa valkoisten historiaa, joka meiltä on yritetty kieltää.

   On täysin selvää, että historia ja tiedonvälitys on meille valhein rakennettu ja luotu kontrolloimaan ihmismassoja (aivan erityisesti valkoista rotua). Nyt Korona-hoaxin aikana tämä tulee irvokkaasti esille niille, jotka ovat joukkohypnoosista heränneet.

   • Biologisesta näkökulmasta rodut kehittyi eri tarkoituksiin. Aasialaiset ja afrikkalaiset edustaa tässä ääripäätä. Aasiassa viisaus kompensoi fyysistä heikkoutta ja Afrikassa fyysinen voima kompensoi älykkyyden. Afrikkalaiset ovat eläneet samalla tavalla kuin ennen: ruoka hankitaan metsästämällä ja keräilemällä, asutus savimajoissa eläen villipetojen keskellä erämaassa. Aasiassa on pitänyt kehittää viljelyksiä yms. ruuan saamiseksi riistan vähäisyyden takia. Eurooppalaiset asettuvat välimaastoon tässä asiassa: on ollut metsästäjiä ja keräilijöitä kehittäen samalla sivilisaatiota sekä tehdä uusimpia keksintöjä.

    Japanissahan on perustettu kansallissosialistinen puolue. Kyllä, myös muun rodun edustajat voivat puolustaa omaa rotuaan. Jos pitäisi aasialaisesta rodusta tuoda joku vahvuus esiin, se on viisaus. Mustat ovat hyviä juoksussa. Valkoisen rodun vahvuudeksi on sanottu empaattisuutta. Olemme liiankin empaattinen rotu. Me olemme valmiita auttamaan kehitysmaita ilman minkäänlaisia tuloksia.

    Etelä-Afrikassa mustatkin voi paremmin apartheidin aikoihin, ja heitä myös kuoli mustien osalta. Valkoisten ansiosta kyseinen maa oli hyvä elää. Nykyään siellä surmataan useita valkoisia ja moniko näistä on saanut turvaa länsimailta.

    • Kansallissosialisteja löytyy kaikista roduista. Jokainen rotu ja heimo ajaa omaa parastaan, omilla alueillaan ja kunnioittaa luonnonjärjestystä ja tervettä moraalikäsitystä. Näin sen on tarkoitettu olevan.

     Ihmiset eivät voi hyvin maailmassa, jossa vapauden nimissä käännetään kaikki terveet arvot päälaelleen ja hengellisyyskin on valjastettu kommunismin käyttöön. Tilalle on tuotu teknokratia, ateismi, egoismi, totalitarismi, globalismi, kaikki kommunismin ajamia oppeja, joita kansallissosialismi vastustaa. Kommunismi ajaa jääkylmän massaihmisen mallia, joka vihaa jopa omia juuriaan.

    • Aasialaisten “viisaudesta” voi olla montaa mieltä. Minkälaiset “viisaat” kansat ylikansoittavat,pilaavat oman luontonsa ja kaikella mahdollisella tavalla ovat vastenmielisiä tekoineen ja surkeine yhdyskuntineen? Puhumattakaan orjuudesta omiensa kesken yms ali-ihmisten tekeminen. Ehkä ne kansat olivat joskus viisaita tai tarkalleen ottaen muutamat olivat mutta nykyään ne ovat täyttä sontaa. Rekt laudoilla ja goresivustoilla voi itse katsoa millaisia ali-ihmisiä ne viisaat aasialaisten yhteiskunnat oikeasti ovat.

     Empaattisuus on kyllä yksi valkoisten ominaisuus mutta myös fyysinen voima. Maailman vahvimmat miehet ovat valkoisia ja voimamieskisoja dominoi yksinomaan valkoiset. Tietenkin painonnostossa aasialaiset pärjäävät hyvin mutta harvemmin niitäkin näkyy superraskaassa sarjassa, yleensä pienten miesten sarjassa. Ottaen huomioon valkoisten vähyyden maailman väkiluvussa voidaan sanoa että valkoiset ovat yliedustettuina voimalajeissa verrattuna moninkertaisesti suurempilukuisiin mustiin ja aasialaisiin. Lasken myös georgialaiset/armenialaiset valkoisiin.

     • Ei pidä sotkea kiinalaisia, japanilaisia ymv. kaikkiin aasialaisiin. Ikinä en itse puhu esim. intialaisista tai pakistanilaisista aasialaisina, vaan intialaisina.

      Tässä puhuttiin japanilaisita ja kiinalaisista. Älykkäitä ovat nämä Kiinasta lähteneet kansat. Tässä listattuna maailman korkeimmat ÄO:t kansojen mukaan:

      1. Singapore, 2. Hong Kong, 3. Taiwan, 4. Etelä-Korea, 5. Japani, 6. Kiina, …, 9. Pohjois-Korea, 10. Macao.

      Gore-sivustojen parasta ja runsainta antiahan ovat Brasilia, Meksiko ja sitten Afrikka, tietysti.

     • SSEPPOO Tarkoitinkin juuri kiinalaisia ja vietkongeja yms. Ei noilla äo-pisteillä ole mitään merkitystä kun maa on kehitysmaatasoa. Eritoten kiina. Puolet kansasta on käytännössä köyhiä ja korvattavissa olevia työorjia. Työturvallisuus ei ole edes käsite kiinassa saati työntekijän oikeudet siksi palkat voidaan puskea minimiin koska ylikansoitetusta maasta löytyy aina työvoimaa. Rekt laudoilla sitten aina välillä on näitä aasiakokoelmia missä on kivoja klippejä kiinan työmaista/liikenteestä ja miten jengi kuolee siellä milloin mihinkin. Jäljet siivotaan sitten vaikka huomenna.

      Toinen kiva asia mihin törmää monesti on aasialaisten eläinten kohtelu eli ihan perus koirankeittämistä elävältä, nylkemistä,rottien ja lepakonperseiden syötiä yms muuta vastaavaa. Vessassa paskotaan kyykystä rakoon maassa joka johtaa pyhään jokeen josta pingping ottaa sitten kylpyveden. Ihan kaupungeissa ei pelkästään maaseudulla, pekingissä tietää aina missä on julkinen vessa kun haistaa kusen ja paskan jo 100 metrin päästä.

      Kiinassa on ihan perusjuttua että rakennetaan isoja taloja ja kaupunkeja kertakäyttötyövoimalla säästäen kaikesta joten mikään ei toimi kunnolla vaikka päällepäin näyttää hyvältä. Jos suomessa kuolee keskimäärin tyyliin 1 työukko per vuosi työmaalla niin luku on kiinassa varmasti tuhansia per päivä kun katsoo miten siellä oikeasti tehdään asiat. Yksi piirre mikä paistaa itä-aasialaisista on välinpitämättömyys ja ylimielisyys monesti.

      Kyllähän noita vastaavia löytyy myös muistakin kehitysmaista kuten juuri Brasilia ja Meksiko mutta ei se homma eroa mitenkään Kiinasta tai Intiasta. Meksikossa voit kuolla kartellin murhaamana tai sitten Kiinassa murskautumalla liukuportaisiin. Nuo äo luvut on revitty aivan puhtaasti perseestä jos ihan rehellisiä ollaan, järkikin jo sanoo että joka ikinen euroopan maa on parempi ja fiksumpi kaikintavoin entä yksikään riisineekerimaa.

 3. “Gojimeiden tuhoaminen on välttämätön uhritoimitus” (Zohar II, 43a). “Myös parhaimmat Gojimeista pitää tappaa” (Avoda Zora, s. 26b). “Älä pelasta Gojimia, jos hän on vaarassa kuolla. Älä anna armoa Gojimeille” (Hikkoth Akum X1). “Ei-juutalaiset ovat luotu palvelemaan juutalaisia” (Midrasch Talpioth 225). “Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella tulee olla 2800 orjaa” (Simeon Haddarsen, fol-D). “Kun Messias tulee, kaikki tulevat olemaan juutalaisten orjia” (Erubin 43b). “Kaikkien muiden maiden omaisuus kuuluu juutalaiselle valtiolle, mikä näin ollen on oikeutettua kähveltää” (Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348). “Juutalaisten täytyy valehdella, kun Gojimi kysyy, että sisältääkö kirjamme mitään heitä vastaan” (Szaaloth-Utszabot, The Book of Jore Dia 17). “Keskusteleminen ei-juutalaisten kanssa uskonnollisista asioista olisi sama kuin tappaa kaikki juutalaiset, sillä jos ei-juutalaiset saisivat tietää, mitä me opetamme heistä, tappaisivat he meidät avoimella kadulla” (Libbre David 37).

 4. Juutalaisten saatanallisuus tulee ilmi myös raamatussa, eteenkin uudessa testamentissa. Ei ole ihme että ristinsymboli saa juutalaisten verenkiehumaan, vihaavathan he Jeesustakin.

  • Kyllä. Jokaisen kannattaa lukea ainakin UT:n neljä ensimmäistä kirjaa. Kyseessä lienee eräs juutalaisvastaisimpia kirjoituksia kuunaan.

   “Ja tätä [rahalla maksettua valhetta] on levitetty juutalaisten keskuudessa tähän päivään asti.”

 5. Koraaniin on Talmudista ammennettu samat opit. Talmud on sielunvihollisen innoittama koottu teos, kuten Koraanikin. Koraani koottiin yksiin kansiin vasta Muhammedin kuoleman(632jKr.)jälkeen. Talmud on muokattu islaminuskontoon sopivaksi Koraaniksi.
  Samasta lähteestä ammentavat talmudistit ja muslimit.

  • Samaa Saatanaa palvovat, näyttävät samalta koukkunokkineen, kälättävät samalla tavalla, viiltävät eläimiltä kurkkuja auki – yhteneväisyyksiä on paljon.

 6. Talmud on vastenmielistä sekä kammottavaa luettavaa. Minä en lausu Juutalaisista juuri mitään, koska en kykene löytämään tarpeeksi voimakkaita sanoja kuvaamaan, kuinka äärettömästi heitä halveksin ja vihaan. Heillä ei ole oikeutta olla edes olemassa.

 7. Eikä näistä tietenkään uutisoida missään päin maailmaa, koska juutalaisilla on yliedustus tiedonvälityksessä. Se on isolla rahalla hankittu ja on nyt suurempi kuin koskaan ennen.

  Ennen “pankkisotien” alkua sai siionisti-juutalainen kerättyä todella paljon rahaa ensimmäisen ja toisen ison sodan aikana.
  Holokausti-tarinakin tulee tuottamaan heille rahaa vielä kymmeniä vuosia sen jälkeen kuin viimeisetkin toiseen maailmansotaan osallistuneet ovat olleet kuolleina.

  Tiedossa on sekin, kuinka Kiina ja sen sijoitukset ahdistavat Israelia, mitä muuten voi hyvällä syyllä kutsua USA:n 51. osavaltioksi.

  Kannattaa myös huomata saudiarabialaisten koukkunokkien liitto israelilaisten koukkunokkien kanssa. Siinä on paljon oudoksi luonnehdittuja asioita…

  • Eikös Puerto Rico ole 51.?

   Israelhan on toki merkittävä osa Jewnited States of Zionia.

 8. Keskustelin juuri tuossa kristittyjen kanssa tatuoinneista ja rock-musiikista, jota he pitivät syntinä ja kertoivat tatuoitujen ja rock-musiikin kuuntelijoiden omaavan pimeyden voimia. Yllätys vain, kun paljastui juutalaismyönteisyys kristityiltä kysyessäni, että tiedättekö mitä Talmud sanoo Jeesuksesta ja kristityistä. Sain vain vastaukseksi, kuinka juutalaiset ovat Jumalan silmäterä ja siksi he ovat valittua kansaa, ja joka Israelia siunaa, sitä Jumala siunaa. Muita kehdattiin syyttää pimeyden voimien palvojiksi, vaikka todellisuudessa nuo sionistikristityt palvoo niitä.

  • Judeokristillisyyttä, sionosmikristillisyyttä tmv. ei voi olla oikeasti olemassa, sillä AITO kristinusko eli usko Jeesukseen on islamin, juutalaisuuden ymv. ikiaikainen vihollinen ja täydellinen antiteesi. Se mitä kirkot (ev. lut., ort., kat.) opettevat on suoraan Saatanasta homomessuineen ja kuraturpamyönteisyyksineen. Yök ja hyi.

   Lukekaa Raamatun UT:n neljä ensimmäistä kirjaa. Sen juutalaisvastaisempaa tekstiä saa hakea!

   Rock-, soul- ja blues-musiikissa on paljon kristillistä porukkaa mukana. Eihän se alunperin missään nimessä mitään paholaisen musiikkia ole vaan aivan päinvastoin!

   • Naurattihan tuo itseäni kuulla, kuinka ihmiset ovat saaneet pimeyden voimia ottaessaan tatuoinnin. Itsellä kun sattuu pari helposti piilotettavaa ja asiallista tatuointia löytyvän, ja joo, kyllä kuuntelen rock-musiikkia. Siinä koitin todeta, että eiköhän ne suurimmat rikolliset käytä hienoja pukuja ja kanna salkkuja kuin tatuoivat itseään.

    Tulkittiinhan 50-luvulla Elvis Presleykin saatanalliseksi. Varmaan samaan kastiin menisivät Queen, Michael Jackson yms. vaikka nuo mainitsemani ovat suoraan sanottuna taidetta verrattuna Nicki Minajiin ja Cheekiin, jotka keskittyy lähinnä laulamaan panemisesta, huoraamisesta ja huumeista. Iron Maidenin lyriikoissakin on mm. historiaa. Michael Jacksonin HISstory-albumi sisältää

    • Rock on mustaa musiikkia alunperin puuvillapelloilta. Negrospirituaalit ynnä muu hengellisyys siellä kuuluu maallisen taivalluksen vaivojen seassa.

Comments are closed.