Koti Uutisia Tunnettu äärivasemmistolainen: “Vastarintaliike vahvempi kuin koskaan”

Tunnettu äärivasemmistolainen: “Vastarintaliike vahvempi kuin koskaan”

2

uk_tukholma_11_12_2016

Ruotsalaisten äärivasemmistolaisten perustaman yksityisen urkintapalvelu Researchgruppenin entinen työntekijä Carl Tullgren kirjoitti anarkistilehti Stockholms Friaan absurdin ja epäloogisen artikkelin, jossa hän lausuu Vastarintaliikkeen olevan vahvempi kuin koskaan. Samassa tekstissä hän kuitenkin kirjoittaa myös, että liike onnistuisi nyt keräämään aiempaa vähemmän ihmisiä mielenosoituksiin kuin menneinä aikoina.

Toisessa puolikkaassa artikkelia Pohjoismaista Vastarintaliikettä kuvaillaan järjestönä, joka kasvaa ja joka on normalisoitunut Ruotsissa aiempien ruotsidemokraattien äänestäjien ja niiden muiden samankaltaisten ryhmien keskuudessa, jotka ovat aiemmin kavahtaneet järjestöä.

Tullgren yrittää kierrellen, kaarrellen ja selitellen uskotella lukijoille, että tuleva Tukholman mielenosoitus tulisi keräämään vähemmän ihmisiä kuin viime vapun Borlängen mielenosoitus. Hänen esille ottamansa voimakkaan kasvusuuntainen liikkeen kehitys sekä hänen luettelemansa esimerkit ovat kuitenkin tapahtuneet Borlängen mielenosoituksen jälkeen.

Syy ennustella matalaa osallistujamäärää tulevaan Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen on luultavasti motivoida tänä päivänä puolustuskannalla olevia “antirasisteja” käytännössä kokoamaan suunniteltu vastamielenosoitus. Toinen syy ennusteille voi olla se, että haitallisen, punaiset itsensä jalustalle nostavan propagandan vaikutuksesta Tullgren toivoo kansallismielisten uskovan pieneen osallistujamäärään ja jäävän kotiin.

Koska Stockholms Fria on lehti, joka ei yleensä saavuta sen oman aatteen kannattajia laajempaa lukijakuntaa, on todennäköisintä, että tämän tekstin tarkoituksena on ennen kaikkea motivoida omaa joukkoa lopettamaan kansallismielisen liikkeen voimakkaan kasvun pelkääminen.

uk_researchgruppen
Researchgruppenin työntekijöitä (Tullgren toinen vasemmalta). Ensimmäisenä vasemmalta on Ruotsin AFA:n johtohenkilöihin kuulunut Martin Fredriksson, joka paljasti itse kevättalvella 2016 toimineensa vuosina 2004–2007 ja 2009–2010 Ruotsin turvallisuuspoliisi Säpon palveluksessa tehtävänään vaikeuttaa kansallissosialististen ja nationalististen järjestöjen toimintaa. Viimeisenä oikealta on Mathias Wåg, jolla on niin ikään taustaa yhtenä AFA:n perustajista Ruotsissa.

On selvää, että Tullgrenilla on kirjoittaessaan agenda takanaan; hän on työskennellyt joukkomaahanmuuttoa vastustavien ruotsalaisten kartoittamiseksi ja vainoamiseksi rikollisessa Researchgruppenissa. Tullgren on itse tuomittu kahdesta pahoinpitelystä, virkamieheen kohdistetusta väkivallasta sekä petoksellisesta käytöksestä Fria Tiderin tekemän kartoituksen mukaan.

Nordfrontin itse tekemän selvityksen mukaan Borlängen kulkueessa oli 253 osallistujaa, mutta lopulta osallistujamäärä nousi 350:een, sillä ihmisiä saapui paikalle lisää puheiden aikana. Nordfront kartoitti, että tulevaan Tukholman mielenosoitukseen olisi varmuudella tulossa 536 osallistujaa. Mikäli ihmisiä saapuu samaan tapaan myöhemmin paikalle ja jos oletetaan, että tulijoiden määrä puheiden aikana on sama, osallistujia olisi jo 740 henkeä. Nordfrontin saamien tietojen mukaan Tukholmaan on tulossa muut Pohjoismaat mukaan luettuina osanottajia yhteensä kymmenestä muusta maasta kuin Ruotsista.

Lopullista osallistujamäärää ei tietenkään voi vielä täysin varmasti sanoa, mutta kaikki viittaa siihen, ettei Tullgrenin maalaama ennustus pienemmästä osallistujamäärästä ainakaan ole toteutumassa.

Lähde ja artikkeli kokonaisuudessaan: Nordfront.se

2 KOMMENTIT

  1. No, eihän nämä lörpöttelijät pysy totuudessa 5 sekuntia. “Vastarinta” on nousussa ruotsalisessa yhteiskunnassa, koska “taisteluväsymyt” alkaa jo vaivaamaan maahanpoljettuja kanta-asukkaita. Tästä on seurauksena, että vasemmiston räikeästä propakandasta ja valtamedian jatkuvasta vääristelystä huolimatta ihmiset alkavat huomaamaan, että kyseisen järjestön edustajat ovat fiksua ja rauhallista porukkaa, joka ei itse aiheuta levottomuuksia ja väkivaltaa joukkokokoontumisiensa aikana. Toistaiseksi Ruotsinkin kaltaisessa maassa on vielä kaikilla oikeus järjestää mielenilmauksia ja informatiivista toimintaa.
    Se, että jotain tapahtuu, on yksinomaan vasemmistoanarkistien ns. “vastamielenosoittajien” aikaan saamaa järjestyshäiriöistä aina vakavempiin tekoihin terveydelle ja irtaimistolle.
    Tärkeintä on pitää itse pää kylmänä ja turvautua voimakeinoihin silloin kun enää muuta ole tehtävissä. Yleensähän poliisi ei puutu millään tavoin kommunistien rähinöintiin, vaan mieluusti muiluuttavat ns. “äärioikeston” väkeä. Poliittinen poliisi siis. Luulisi, että heidänkin mieleensä palautuisi se reaaliteetti kuinka paljon ns. “pakolaiset” tekevät elämänsä vaikeaksi ja hengenvaaralliseksi.
    Esim. kuinka monta autoa Vastarintaliike on polttanut Ruotsissa tai ylipäätään pohjoismaissa yhteensä? Tai tehnyt joukkoraiskauksia ja ryöstömurhia? Uskallan väittää lonkalta, ettei ainuttakaan.
    Tämä osoittaa kuinka kiero paikka maailma on!

  2. AFA-pellejäkin pelottaa liikkeen selvä vahvistuminen niin Ruotsissa kuin muissakin Pohjoismaissa. AFA on ehkä pelote joillekkin ruotsidemokraateille, muttei kansallissosialisteille. Jännä nähä uskaltavatko he hyökätä mielenosoituksen kimppuun vai keskittyvätkö he turvalliseen huuteluun sopivan välimatkan päästä – veikkaan jälkimmäistä.

Comments are closed.