Koti Uutisia Takaisku Defence Leaguelle – johtohahmot erosivat

Takaisku Defence Leaguelle – johtohahmot erosivat

5

Sionistisen English Defence Leaguen (EDL) johtaja Tommy Robinson ilmoitti tällä viikolla julkisesti eronneensa järjestöstään. Eronsa syyksi hän kertoi liikkeen sisällä esiintyvän “äärioikeistolaisuuden”. Myös toinen EDL:n johtohahmo, Kevin Carroll, erosi Robinsonin kanssa samanaikaisesti.

Uutinen on herättänyt spekulointia jopa liikkeen mahdollisesta hajoamisesta, vaikka järjestön tiedottaja kiistikin hajoamisepäilyt. Ilmeisesti kuitenkin jo pelkkä johtajien eroilmoitus on aiheuttanut riitelyä tai ainakin erimielisyyksiä liikkeen sisällä.

Valtamedia on säännönmukaisesti antanut harhaanjohtavaa kuvaa, että useassa maassa toimiva islamkriittinen Defence League olisi kansallismielinen järjestö. Todellisuudessa sionistien perustama ja rahoittama liike kannattaa muun muassa monikulttuurisuutta ja avointa homoseksuaalisuutta. Liikkeen johto on myös julkisesti hyökännyt kansallissosialismia vastaan.

Kansainvälinen Defence League yritti aiemmin saada jalansijaa myös Suomessa, mutta Suomen osastollakin (FDL) on ollut omat takaiskunsa, ja ryhmä onkin olemassa lähinnä Facebookissa.

 

Lähde: The Independent

5 KOMMENTIT

  1. Harmillisen moni on eksynyt näihin Zionist Defence Leaguen hommiin mukaan, toivottavasti tämä takaisku hajottaisi vihdoin koko järjestön. Häpeällistä, miten nämä Israelin tukijoukot ovat saaneet viedä sanomaansa eteenpäin nationalistisena. Palautetaan kansallismielisten ääni takaisin niille, joille se kuuluu!

    • Jep. En epäile, etteikö rivijäseninä tai tukijoina ole myös vilpittömiä kansallismielisiä. Heidät vain pitäisi saada ymmärtämään järjestön todellinen luonne.

      Muistaakseni joku on osuvasti luonnehtinut Defence Leaguea eräänlaiseksi sionistien troijalaiseksi hevoseksi, jolla valjastetaan kansallismielisetkin palvelemaan sionismia.

  2. Jo oli aikakin! Tämä “järjestö” on ollut Euroopan häpeäpilkku!

  3. En yhtään ihmettelisi, vaikka joskus paljastuisikin, että koko firma on todellisuudessa poliisien perustama. Toivottavasti koko pulju kaatuisi ja mahdollisimman nopeasti.

    • Tuskin tuo kansainvälinen Defence League tai EDL ovat poliisien perustamia, vaan sionistien, kuten tuossa uutisessakin sanotaan. Sen sijaan Norjan DL-osastohan paljastui alkuvuodesta maan turvallisuuspoliisin perustamaksi ja taisi vielä olla joku ei-valkoinen agentti vetämässä sitä touhua. On siinä saattanut mukana olleita hävettää, kun juttu paljastui. 😀

Comments are closed.