Koti Uutisia Sionistinen FDL yrittää levittäytyä?

Sionistinen FDL yrittää levittäytyä?

3
UK_MimosaKoiranen
Israelin lippu on tuttu näky liikkeen mielenosoituksissa. Kuvassa FDL:n johtaja Mimosa Koiranen.

Parin vuoden ajan Internetissä toiminut Finnish Defence League (FDL) on ilmeisesti aikeissa laajentaa toimintaansa. Virallisen tukiyhdistyksen perustamista suunnitteleva ryhmä on jättänyt lokakuussa rekisteröitymishakemuksen Patentti- ja rekisterihallitukseen. Rekisteröityminen on edelleen kesken.

Toisin kuin valtamedia antaa ymmärtää, FDL ei ole kansallismielinen järjestö, vaan pieni osa kansainvälistä islamkriittistä liberaalia liikettä, joka kannattaa monikulttuuria, avointa homoseksuaalisuutta, kapitalismia ja sionismia. Rotu ja kansa ovat liikkeen johtohahmoille täysin merkityksettömiä. Poikkeuksen tässä tekevät eurooppalaisen Defence Leaguen juutalaiset jäsenet, jotka ovat hyvinkin kansallismielisiä. Esimerkiksi Englannissa English Defence Leaguen (EDL) juutalaisia jäseniä on loikannut kansainväliseen terrorismia kannattavaan Jewish Defence Leagueen.

Suomessa ryhmän tunnetuin saavutus on yritykseksi jäänyt osallistuminen Tampereen Pride-kulkueeseen kesällä 2012. Tuolloin kolmehenkinen FDL:n edustus puheenjohtajansa mukaan lukien halusi osallistua homokulkueeseen, mutta jotkut kulkueen muista osallistujista häätivät heidät pois paikalta.

UK_EDL_ja_rabbi
Monikulttuurin ja sionismin puolesta. Kuvassa oikealla EDL:n johtaja Tommy Robinson.

Liikkeen englantilaisella emojärjestöllä, English Defence Leaguella, on jopa omat alajärjestönsä juutalaisten lisäksi muun muassa homoseksuaaleille. EDL myös toivottaa kaikki ei-valkoiset tervetulleiksi riveihinsä, kunhan he vain vastustavat ääri-islamia. Järjestö on täysin avoimesti sionistinen ja kertoo vihaavansa kansallissosialisteja.

UK_EDL_jasenia1

UK_EDL_jasenia2
Kuvissa EDL:n jäseniä.

Kansainväliseen Defence Leagueen kuuluu huomattava määrä kansallismielisiä, jotka eivät kannata johtajiensa näkemyksiä monikulttuurista, homoseksuaalisuudesta tai sionismista. Monet liittyvät järjestöön sinänsä kunnioitettavasta syystä: tahdosta vastustaa monikulttuurista yhteiskuntakehitystä. Siksi on erityisen tärkeää tiedottaa liikkeen johtajien vääristyneistä arvoista ja tarjota terveitä, eurooppalaisia vaihtoehtoja sille. Kansallinen Vastarinta kehottaa lukijoitaan levittämään uutisartikkelia kansallismielisten keskuudessa.

Aiheeseen liittyen:

Seemiläistä viisautta

Aiheesta muualla:

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288538167432.html

 

3 KOMMENTIT

  1. Varsin hyvä juttu.

    Finnish defence league ja näkyy Israelin lippu. Ei mee jakeluun, eikä tarviikaan mennä.

    Ongelma on siinä että, johtajisto on se mikä on FDL:ssä. Kouluttamattomia, sivistymättömiä…jaa mitä tohon voisi lisätä.

  2. Ne naureskelee jopa hommaforumilla tälle FDL-viritelmälle. Tosin Homman seniileimmät yksilöt taitaa pitää noita jo “liian radikaaleina”. WTF? 😀

  3. Jos toi kerran on olevinaan FDL, Finnish Defense League, missä on Suomen lippu? Vain umpisokea voi erehtyä asiasta. Kyseessä on IDL, Israel Defense League. Sionistien, eli multikulti liike.

Comments are closed.