Koti Artikkelit Tahdotko kirjoittaa artikkeleita Kansalliseen Vastarintaan?

Tahdotko kirjoittaa artikkeleita Kansalliseen Vastarintaan?

1

Uutisoimme kuukausi sitten, että Kansallinen Vastarinta on uudistanut formaattinsa ja rakentaa nyt entistä aktiivisempaa vaihtoehtomediaa. Tänä keväänä olemme lisänneet radikaalisti uutis- ja artikkelivirtaamme. Nyt kutsumme lukijat mukaan sisällöntuottajiksi!

Kansallinen Vastarinta julkaisee säännöllisesti vierailevien kirjoittajien artikkeleita liittyen esimerkiksi politiikkaan, maailmankatsomukseen ja kulttuuriin. Osa vierailevista kirjoittajista on esimerkiksi tukijäseniämme, mutta otamme artikkeleita vastaan myös järjestöön kuulumattomilta.

Vaikka et siis olisi vielä tehnyt päätöstä liittyä Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen, voit lähettää meille artikkeleita julkaistavaksi osoitteeseen vastarintaliike[at]vastarinta.com. Kirjoittaminen on tehokas tapa tukea suomalaisten henkistä vallankumousta.

Emme aseta artikkeleiden teemoille erityisen tiukkoja vaatimuksia, sillä Kansallinen Vastarinta julkaisee tekstejä laaja-alaisesti politiikasta talouden kautta aina historiaan, kulttuuriin ja ympäristökysymyksiin. Tärkeintä on, että artikkelit on kirjoitettu kansallissosialistisesta tai radikaalista kansallismielisestä näkökulmasta.

Aatteellisen näkökulman ohella edellytämme, että artikkeleiden väitteet ovat selvästi lähteistettyjä ja että argumentit ovat asiallisia. Pienistä kielioppikysymyksistä ei tarvitse huolestua, sillä Kansallisen Vastarinnan oikolukijat käyvät tekstit läpi ennen julkaisua. Toimituksen työtaakan keventämiseksi edellytämme kuitenkin selkeää tekstiä ja kappalejakoa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä kirjoittamiseen liittyen, vastaamme niihin mielellämme. Älä epäile taitojasi liikaa vaan ota rohkeasti yhteyttä ja rakenna kanssamme Suomen aktiivisinta kansallismielistä mediaa: vastarintaliike[at]vastarinta.com.

Toimitus

Comments are closed.