Koti Artikkelit Kansallinen Vastarinta Sivu-uudistus: Radikalisoituvan Suomen uutiset!

Sivu-uudistus: Radikalisoituvan Suomen uutiset!

13

Kansallisen Vastarinnan verkkosivut uudistettiin tänään graafisesti kokonaan. Tahdomme parantaa seuraajiemme lukukokemusta ja rakentaa sivuista aiempaa käyttäjäystävällisemmät. Sivujen tekninen kehittäminen jatkuu kevään ajan.

Kuten lukijamme ovat huomanneet, Kansallinen Vastarinta on lisännyt huomattavasti uutistarjontaansa kuluneen kuukauden aikana. Olemme rekrytoineet uusia kirjoittajia, sillä tahdomme rakentaa Suomen aktiivisimman kansallismielisen itsenäisen median. Jatkamme samalla yhteistyötä myös muiden vaihtoehtomedioiden kanssa.

Kansallinen Vastarinta on radikalisoituvan Suomen uutispalvelu. Emme käsittele pelkästään Vastarintaliikkeen toimintaa tai maahanmuuttokysymyksiä, vaan laajaa joukkoa teemoja, jotka liittyvät Suomen poliittiseen itsenäisyystaisteluun sekä kansallissosialistiseen maailmankatsomukseen, kulttuuriin ja politiikkaan.

Uutisoimme päivittäin kaikista aiheista, joista oppimalla kansallismieliset suomalaiset voivat kasvaa poliittisina toimijoina ja ajattelijoina. Tarjoamme kansallissosialistisen ja radikaalin näkökulman niin maailmanpolitiikkaan, talouteen, ympäristökysymyksiin kuin esimerkiksi nykykulttuuriin.

Tulemme tiedottamaan lukijoitamme lisää toimituksen kehityksestä kevään aikana. Tulemme myös kannustamaan lukijoita aktivoitumaan entistä enemmän sisällöntuottajina ja itsenäisinä journalisteina.

Koska sivut ovat yhä kehitysvaiheessa, pyydämme antamaan ulkoasuun ja teknisiin seikkoihin liittyen palautetta toimituspostiimme: vastarintaliike[at]vastarinta.com

Toimitus

13 KOMMENTIT

 1. Muiden pohjoismaiden linkit olisi kiva saada takaisin, vai enkö vaan huomannut mihin ne on kätketty

  • Lippuikonit eivät näy minullekaan; ehkä ne ovat työlistalla uutta sivustoa rakennettaessa?
   Monissa artikkeleissa ei ole esikatselukuvaa, tulevatkohan ne näkyviin jokaiselle artikkelille myöhemmin?
   Isommat ja värikkäät ikonit eri medioihin esim. YouTube olisi hyvä sekä kuvalliset linkit tietopankkeihin, esimerkiksi PVL:n kauppaan artikkeleiden sivulla.

 2. Pitäkää, jos vain suinkin resursseja riittä, kommentointi avoimena. Itse luen vain sivuja, joita voi kommentoida (vaikka sitä kommenttia lopulta sitten ei kukaan lukisikaan).

  Olen pohdiskellut sitä, millainen olisi kommentoijan anonyymi tunnistautuminen.

  A)
  Tunnistautuminen käyttäen gpg allekirjoitusta kommenteissa. — Tähän ei taida WordPressissä olla lisäosaa.

  Gpg tunnuksen voi tehdä omalla koneella. Myös sellaisen, joka ei ilmaise sähköpostiosoitetta.

  B)
  SSL tunnistautuminen. — Tähän taitaa olla lisäosa. Oli ainakin pari vuotta sitten. Digitaalisen sertifikaatin tai useampia voi itselleen tehdä sivustolla
  https://www.cacert.org/
  Myös sellaisen, joka ei ilmaise käyttäjän sähköpostiosoitetta.

  Mitä etuja käyttäjä sitten saa?

  1)
  Olisiko käyttäjätilin hallinnointi sitten hyöty? Ei. Hyöty on juuri päinvastaisessa: Pääsee hyväksytyksi kommentoijaksi ilman mitään käyttäjätiliä. Kun digitaalisen allekirjoituksen saa ylläpidon hyväksymien joukkoon, voi kommentoida “tosta noin vaan”. Ja vapaalla nimimerkillä.

  No. Kommentin muokkausmahdollisuuden antaisin itselleni. Ja linkkien laittaminen kommenttiin.

  2)
  Voi kommentoida suoraan ilman WordPressiin lähetettyä nimeä, sähköpostiosoitetta, ja kommenttia. — Plugineista en mene takuuseen.

  Sisäpiiri
  “Digitaalisella kommentoijalla” on pääsy http-protokollan ulkopuoliseen viestiverkkoon. Sama sivusto, mutta toimii myös silloin, kun pääsivut on suljettu esimerkiksi valtion toimesta.

  — Jotain Tor-verkon tapaista. En ole miettinyt tarkemmin.
  — Jotain linux ohjelman “gpg-remailer” kaltaista. Kenties.
  — gpgremailer (piste) sourceforge (piste) net
  — — Jotain salattujen viestien julkista esille panoa. (Vastaanottajaa ei ole määritelty.)

  4)
  Tietenkään digitaalisen kommentin käyttäjän kommenttien ulkoasu ei saa poiketa rekisteröitymättömästä.

  Jonkinlainen julkinen keino tiedotuksen ja viestinnän ylläpitämiseen myös poikkeusoloissa tarvitaan. VarVe-verkko (VastaRintaVerkko). On aivan mahdollista ja mielestäni todennäköistä, että viranomaistoiminta halvaantuu tulevissa myllerryksissä. Silloin tarvitaan kansan apua.

 3. Mitä tapahtuu Magneettimedialle? Se vaikuttaisi jääneen Markku Juutisen yksinpuuhasteluksi ja vanhojen Arvi Pihkalan loistoartikkelien säilytyspaikaksi. Eikö olisi hyvä pitää sitä yllä myös kun brändi on ollut jo vuosia käytössä.

  • Voisin kuvitella että kahden aktiivisen verkkosivun ylläpito syö liikaa resursseja. Magneetista löytää vanhat klassikkoartikkelit, ja Kansallinen Vastarinta jatkaa käytännössä samoista teemoista uutisointia ja vieläpä täysin samasta näkökulmasta. Parempi tehdä yksi sivu kunnolla kuin kaksi puolella teholla.

 4. Jatkuvuutta ja ylipäänsä jatkoa toivon itsekin Magneettimedialle. Siellä artikkelit kohtuullisen mielenkiintoisia ja syväluotaavia

 5. Yhdistynyt Pohjola (Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska ja Islanti) olisi maailman 11.suurin taloudeltaan.
  Ja nousisi nopeasti 7.-10.tilalle, jos verovaroilla elävät mutiaiset* heitettäisiin ulos – varsinkin Ruotsista ja Norjasta. Pohjola nousuun!

  *matut, mamut, jutkut, pakit yms.

 6. Mielestäni olisi todella tärkeää saada näkyviin ns. kamppanjalinkit kuteten Boikotoi Israelia, DIY, kun kulttuuri ei selitä, yms…. Harva ensilukija keksii hakea niitä hakukentästä ja helpottaahan se vanhojakin lukijoita. Muuten kyllä asialliset sivut 🙂

Comments are closed.