Koti Uutisia Kotimaa Suvi Auvinen: Juutalainen propaganda teki minusta anarkistin

Suvi Auvinen: Juutalainen propaganda teki minusta anarkistin

7

Valtamedian rakastama, Kokoomuksen ja PolPon kanssa tiiviisti verkostoitunut “päivystävä anarkisti” Suvi Auvinen paljasti sosiaalisessa mediassa, kuinka hänestä tuli kulttuurimarxistinen aktivisti. Päätöksen taustalla oli Suomessa asuneen juutalaisen tuottama lastensarja.

Auvinen tunnetaan parhaiten siitä, että hän on iloinnut julkisesti suomalaiseen lapsiperheeseen kohdistuneesta poliittisesta tuhopoltosta. Hän on kuulunut myös A-ryhmä-nimiseen äärivasemmistojärjestöön, joka on vuosien ajan lobannut aloitteellisen poliittisen väkivallan puolesta.

Mikä saa suomalaisen ihannoimaan toisiin suomalaisiin kohdistuvaa väkivaltaista vainoa? Auvisen mukaan hänen alkuperäinen innoittajansa oli takavuosien piirretty nimeltä Alfred J. Kwak, jonka tuotti Suomessa asunut juutalainen Keskusta-puolueen aktiivi Dennis Abraham Livson. “Lastenohjelma” oli kömpelösti verhottu kavalkadi juutalaisen Livsonin henkilökohtaisia poliittisia patoutumia ja intohimoja.

Vaalean Alfred-ankan ohella sarjan keskeisiä hahmoja olivat tämän musta rakastajatar Iiris Wana sekä sarjan roisto, Adolf Hitleriin pohjautuva Korppi. Valkoisille lapsille osoitetun sarjan yksinkertainen opetus oli, että rodunsekoittaminen on hyvästä ja valkoinen kansallisylpeys on pahasta. Sama viesti toistuu lukemattomissa muissakin diaspora-juutalaisten luomissa sarjoissa ja elokuvissa, vaikka juutalaisvaltio Israel sen sijaan noudattaa tiukkaa rotuerottelupolitiikkaa.

Siinä, että anarkistin elämänkatsomus vastaa juutalaisen luomaa pikkulapsille suunnattua fantasiamaailmaa, ei sinänsä ole mitään ihmeellistä. Itse asiassa juuri tästä kulttuurimarxismissa on aina ollut kysymys.

Lähde: Instagram (arkistoitu)

7 KOMMENTIT

 1. Jep, nyt kun aikuisena mietin tuota TV-sarjaa, niin se oli kyllä melkoista propagandahuttua. Ja hyvin on tuntunut uponneen ihmisiin.

  Mutta miten Suvista tuli idiootti? Tuon alkuperän haluaisin tietää.

 2. Tietääkö kukaan että asuuko Suvi Auvinen jossain Helsingin Vallilan suunnilla? Kävelin kerran Mäkelänrinteen uimahallin luota Paavalinkirkon suuntaan ja vastaan käveli aivan täsmälleen Suvi Auvisen näköinen nuori nainen ja sillä oli todella isokokoinen koira mukanaan.

  Tämä Suvin näköinen nainen katsoi minua hyvin pelokkaasti/epäilevästi samalla kun se iso koira veti sitä perässään niin että se akka meinasi horjahtaa nenälleen. Sopisi kyllä hyvin että tuollainen kansanvihollinen kulkee ison koiran kanssa kun pelkää saavansa turpaan suomalaisilta.

 3. Suvi auvinen on twiitannut harminstuneisuuttaan siitä miten eräs eestiläinen konkari-poliitikko on haukkunut Suomen uutta “tytteli-hallitusta”.

  • Ei kai ketään tuon koukkonokkaisen pakkelinaaman ulostukset suuremmin kiinnosta?

 4. Lopettakaa se valehteleminen. Mitään juutalaisia ei ole olemassakaan. Juutalaiset tiedemiehet ovat itsekin myöntäneet että “rotuja ei ole olemassa”. Meidän näkökulmasta niitä ei myöskään ole olemassa. Yhtä vähän kuin lehmän näkökulmasta olisi olemassa vaatteita käyttäviä kaksijalkaisia lehmiä.

 5. Amerikkalaisissa piirretyissä tuhoeläimet kuten hiiret on esitetty sympaattisina kuten Mikki Hiiri ja Jerry (Tom & J.) ja niitä jahtaavat kissat pahoina.

Comments are closed.