Koti Uutisia Kotimaa Tuhopoltosta iloinnut äärivasemmistolainen kokousti suojelupoliisin ja pörssieliitin kanssa

Tuhopoltosta iloinnut äärivasemmistolainen kokousti suojelupoliisin ja pörssieliitin kanssa

10

Muun muassa suojelupoliisin, rahaeliitin lobbausjärjestö Elinkeinoelämän keskusliiton sekä Helsingin pörssin edustajat yhdistivät Naantalissa voimansa poliittisen väkivallan ihannoinnista tunnetun äärivasemmistolaisen kanssa.

Virkavallan, rahaeliitin ja äärivasemmiston edustajat oli kutsuttu Naantali24h-nimiseen tapahtumaan, jossa erilaiset työryhmät kokoontuivat suunnittelemaan Suomen tulevaisuutta. Kaikkia osallistujia yhdisti globalistinen arvomaailma. Muun muassa “kansallisvaltion konsepti” kyseenalaistettiin.

Äärivasemmistolainen Suvi Auvinen osallistui samaan työryhmään suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttarin kanssa. Yhteistyö poliittisen poliisin kanssa sujui rennosti, vaikka Auvinen on muun muassa iloinnut julkisesti viime syksynä suomalaiseen lapsiperheeseen kohdistuneesta poliittisesta tuhopoltosta.

Auvinen on kuulunut myös A-ryhmä-nimiseen äärivasemmistojärjestöön, joka on vuosien ajan lobannut aloitteellisen poliittisen väkivallan puolesta. A-ryhmän näkyvin jäsen Antti Rautiainen levittää väkivaltaa ihannoivaa materiaalia säännöllisesti Twitter-tilinsä kautta.

Lähde: Twitter (arkistoitu)

10 KOMMENTIT

 1. En-saa-henkee-Auvinen on KOUKKUNOKKA ja imbesilli. Kyllä nuo astuvat vielä omaan paskaansa ja hukkuvat siihen. Ei noin vähäisellä aivokapasiteetilla varustetut pitkälle tässä elämässä selviä.

  “Natsi” on JUUTALAISEN Konrad Heidenin 20-luvulla keksimä loukkaava poliittinen epiteetti kansallissosialisteille. Auviset ja muut mätäpäät voivat hakea tietosanakirjan ja selvittää mitä sellainen mahtaakaan tarkoittaa. Tuskinpa osaavat nämä valkoiset neekerimme edes lukea tosin.

  Ja jos tuo kävelevä vitsi tahtoo nähdä ANARKIAA, niin voi mennä vaikkapa Somaliaan, Norsunluurannikolle, Hondurakseen, Brasiliaan tai Haitille. Säälittäviä kermaperseitä ja aivottomia zombeja. Ei riitä sanat.

 2. Ehkä Suvia harjattiin tuola niin kauan ettei se enää saanut henkee. Mutta pystyi huutamaa.

  Se minkälainen yhteiskuntamme pitäisi noiden mielestä olla, on varmaan kansalle selvää. Mutta minkälainen sen pitäisi kansan mukaan olla, sitä ne eivät halua kuulla. Ja siitäpä jothuu se että ne on aina altavastaajan asemassa ja niiden täytyy pitää kokouksia ja olla lööpeissä jotta ne kokisivat olevansa demokratian siunaamia kansan äänitorvia. Vaikka ovat vain torvia.

 3. Kyllä noidenkin maanpettureiden hymy vielä hyytyy, virneessä suin suunnittellaan miten voida tuhota Suomalaiset.

 4. Edessä istuvalla ruskettuneella kokoustajalla on omituisen mallinen nenä. Miksiköhän?!!

  • Ehkä sille ei ole nokan koputtamista kun se ottaa helposti nokkiinsa. Taitaa olle tyypillinen nokka pystyssä kulkija. Nokkavampi kuin muut.

 5. Kun tilinteon hetki viimein koittaa….minulla ykkösvaraus suojelupoliisin johtajaan…jookos 🙂 Tuollaisen nilviäisen arkebuusaus olisi orgasmiin verrattava kokemus

 6. Luottamus, dialogi ja uusi ratkaisu. Noi sanat keksittiin neljän tunnin työpajassa. Heureka. Virkavallan, rahaeliitin ja äärivasemmiston edustajat oli kutsuttu Naantali24h-nimiseen tapahtumaan, jossa erilaiset työryhmät kokoontuivat suunnittelemaan Suomen(minkä vitun Suomen?. Globaalipunikkien?) tulevaisuutta. Mitähän Scumbag-Group on keksinyt kansallismielisten pään menoksi.

 7. Yhtä kaikki kaikki rikollisia koko konkkaronkka. “Hehän” johtavat Suomea ja EU:ta, eikä kansa.

  Kommunistisen humanismin ja etiikan määritelmä:
  Kaikkea saa tehdä, kunhan sen tekee “oikean asian puolesta”!

Comments are closed.