Koti Uutisia Pohjoismaat Yli kolmen miljoonan euron valtiontuet anuksestaan maalia ruiskivalle taiteilijalle Norjassa

Yli kolmen miljoonan euron valtiontuet anuksestaan maalia ruiskivalle taiteilijalle Norjassa

11

Norjan kulttuurineuvosto on myöntänyt 37 miljoonaa kruunua (3 600 000 euroa) valtiontukea “taiteilija” Vegard Vingelle, joka “taiteteessaan” muun muassa roiskii maalia anuksestaan kankaalle ja maalaa sitten kuvia pensselillä, joka on kiinni hänen anuksessaan.

Vinge tunnetaan äärimmäisyyksiin viedyistä esityksistään, joissa hän edellä mainitun lisäksi myös virtsaa lavalle ja heittelee omaa ulostettaan yleisön päälle.

Osa norjalaisista piti uutista valtiontukien myöntämisestä Vegardille niin hulluna, että alunperin moni luuli sen olevan valeuutinen, mutta Norjan kulttuurineuvosto on aiemminkin myöntänyt 750 000 kruunua (74 000 euroa) tukea “taiteilija” Lars Spångbergille, joka on on esityksissään muun muassa jonglöörannut appelssiineja ja dildoja.

Lähde: Sputnik News

11 KOMMENTIT

 1. Kyllä korruptioeliitin kelpaa nauraen jakaa kansalaisten rahoja kaikenmaailman sikailijoille niin kauan kun ei ole mitään pelkoa siitä että heikko, pelkureista koostuva kansa nousisi vastarintaan.

  • Taisit olla itse aktiivinen tuossa älyttömyydessä.Millä tavalla tuollainen toiminta luetaan taiteeksi? Eikös huonojen käytöstapojen korostaminen ole nimenomaan rappiota Parviainen.

   • Nimimerkkini on siis sarkasmia. Käsittääkseni Jussi Parviainen ja muutkaan porukan hemmot eivät vieläkään ymmärrä hävetä tempaustaan.

 2. Nykytaide ei ole taidetta, vaan se on kirjaimellisesti täyttä paskaa ja kusta… eipä yllätä, että kulttuurineuvostot myöntävät verovaroja näille sekopäille, kun nämä neuvostot ovat täynnä näitä maalia paskantavia idiootteja.

  • Kansallisromantiikka, kauneus ja lahjakkuus eivät saa apurahoja. Ne ovat hinttejä tai joitakin lahjattomia maalinroiskijatyttöjä jotka rahat saavat. Surullista.

 3. Tänäkkää 2-komponentti epoxia vaan jannulle suoleen, myös tinneri ohenteinen litku voisi avartaa tajuntaa, unohtamatta perinteistä tervaa. Nyt kun rahaa piisaa niin rohkeasti avartamaan taiteellista ilmaisua.

 4. Rappiotaidetta… tai no, ei ole taidetta nähtykkään.. Jotain cover-uppia vetävät..

Comments are closed.