Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuksen viestintätoimisto värväsi Suvi Auvisen

Kokoomuksen viestintätoimisto värväsi Suvi Auvisen

6
Kuvassa kulttuurimarxistipoliisi Jari Taponen ja “anarkisti” Suvi Auvinen.

Kokoomustaustainen viestintätoimisto Ellun Kanat on palkannut “anarkisti” Suvi Auvisen uudeksi maskotikseen. Ellun Kanojen toimitusjohtaja ja Kokoomuksen entinen puoluesihteeri Taru Tujunen totesi Auvisen tarjoavan “ennakkoluulottomia lähestymistapoja ihmiskunnan kohtalonkysymyksiin”.

Auvinen tunnetaan parhaiten siitä, että hän on iloinnut julkisesti suomalaiseen lapsiperheeseen kohdistuneesta poliittisesta tuhopoltosta. Hän on kuulunut myös A-ryhmä-nimiseen äärivasemmistojärjestöön, joka on vuosien ajan lobannut aloitteellisen poliittisen väkivallan puolesta.

Ellun Kanat -viestintätalon on perustanut entinen Kokoomuksen kansanedustaja Kirsi Piha, minkä lisäksi toiminnassa ovat olleet mukana monet puolueen johtohahmoista, kuten Tujunen sekä Jan Vapaavuori. Ellun Kanat on myös tukenut finanssielitisti Sauli Niinistön presidenttikampanjoita. Juuri Tujunen on toiminut Niinistön kampanjapäällikkönä, mikä tekee anarkistiyhteistyöstä erityisen huvittavan.

Niinistö itse sai tänä keväänä kiusallista julkisuutta, kun selvisi, että poliisi on tutkinut hänen yhteyksiään virolaiseen huoraan. Niinistö oli ollut henkilökohtaisesti yhteydessä huoraan, jota Kokoomuksen rikollinen puoluesihteeri Harri Jaskari kauppasi poliisin epäilyjen mukaan puolueen omistamassa kiinteistössä.

Kulttuurimarxismin ja kapitalismin yhdistäminen ei ole Ellun Kanoille uutta. Vuodenvaihteessa viestintätalo julkaisi juutalaisen Jasmin Assulinin kirjoittaman artikkelin, jossa vaadittiin aggressiivisesti lisää ”monikulttuurisuutta” ja ”monimuotoisuutta” suomalaisiin yrityksiin.

Lähde: Ellun Kanat

6 KOMMENTIT

 1. Paremman väkivallan koneisto on nyt kokoamassa massamurhiin säälittä kykenevän liittoutuman. Avoimesti väkivallalla nokka pystyssä leuhkivat ihmiset ovat aina narsisteja jotka kykenevät kovaan leninismiin.

  EU on samalla valmistelemassa nopean toiminnan joukkojen perustamista samoin kuin bolshevismissa aikanaan tehtiin.

  Samaa talmudismia. Alla sitaattia jotta tajuat että rakenteilla oleva väkivaltakoneisto koostuu melkoisen kahjoista y ksilöistä. Nimittäin, he uskovat talmudiin jossa seuraavanlaista “lääketiedettä” (ensimmäinen on jo käytössä maamme sairaaloissa):

  Parantumattomasti sairaan henkilön tappaminen ei ole murha (vanhukset voidaan katsoa kuuluvan tähän kategoriaan). (BT Sanhedrin 78a).

  Albino-koiran ulosteen käyttäminen balsamin kanssa tietyllä tavalla voi parantaa keuhkopussintulehduksen “(BT Gittin 69b).

  Epilepsian saa jos seisoo alastomana lampun edessä, tai harrastaa seksiä valot päällä.

  Jos syö lihaa ja nauriita ja altistuu kesäiselle kuun valolle, voi saada kuumeen.

  Jotkut kauriit voivat kasvaa kukkulan kokoisiksi, jotkut sammakot linnoituksen kokoisiksi (Rabbit nähneet omin silmin) (BT Baba Bathra 73b).

  Tiettyjen rabbien väärin toteutettu palvominen aiheuttaa auringonpimennyksiä. Kuunpimennykset aiheutuvat siitä että Israelissa kasvatetaan liian pienikasvuista nautakarjaa. (BT Sukkah 29a).

  Rabbit ovat tiedottaneet että tyttö ei vo saada lasta jos ei ole vähintään 12 vuotta ja yhden päivän ikäinen. Kun rabbilta kysyttiin miten joku synnytti jo 6 -vuotiaana, vastasi Rabbi: “Gentiilit eivät ole ihmisiä”.

  https://goodnewsaboutgod.com/studies/political/jews/hate_gentiles.htm

 2. Likaiset pelit jatkuu lintukodossa ja jűdet nauraa tuolla.
  Koko systeemimme ja yhteiskuntamme läpimätä!

 3. Anarkisteilla menee aina kovasti tunteisiin kun niitä kutsuu rikkaidenkakaroiksi.

 4. En saa henkee! En saa henkee!

  Koukkunokka-Auvinen on puhevammainen eli ehta vassari, jolle on portti auki YLEen, Erkoille ja kaikkiin mätäpaikkoihin. Sinne, näet, ei ilman puhevammaa niin vain mennäkään.

  Noh, vassareiden hampaat ne on helposti irtoavaa sorttia…

  Suvi Auvinen=kävelevä vitsi. Tuottaa se onneksi CO₂:ta, niin saavat kasvit energiaa yhteyttämiseen. Aina jotakin positiivistakin täytyy löytää!

 5. En pysty hengittämään! En pysty hengittämään! En pysty hengittämään!

  Ei muuta sanottavaa tuosta happivajauksesta kärsivästä puhevammaisesta.

Comments are closed.