Koti Artikkelit Vastarintaliike Suuria mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan

Suuria mielenosoituksia pakolaistulvaa vastaan

25

Rajat kiinni! -mielenosoitukset saavuttivat suuren suosion ympäri Suomea. Keskivertosuomalaiset eivät todennäköisesti koskaan ole protestoineet yhtä näkyvästi hallituksen väestönvaihtopolitiikkaa vastaan.

tornio2
Tornio.

tornio

Vastarintaliikkeen aktivisteja osallistui mielenilmauksiin useissa kaupungeissa. Syksyn uutiset laittomien siirtolaisten vyörystä ja maahanmuuttajarikollisuudesta ovat viimein radikalisoineet monia suomalaisia, jotka uskoivat, että maahanmuutto-ongelma voitaisiin ratkaista perussuomalaisia äänestämällä.

Aktivistit kävivät monia mielenkiintoisia keskusteluita paikallisten kanssa viikonlopun tapahtumissa. Vastaanottokeskusten tuntumassa lisääntyneiden väkivalta-, seksuaali- ja omaisuusrikosten määrä on vakuuttanut monet suomalaiset siitä, että katutason toiminnan täytyy jatkua myös mielenosoitusviikonlopun jälkeen.

Eniten mediahuomiota saivat Tampereen ja Helsingin mielenosoitukset. Valtamedian räikeä valehtelu fyysiseksi kärjistyneiden tapahtumien kulusta kääntyi lopulta itseään vastaan, sillä Kansallisen Vastarinnan, Magneettimedian ja MV-Lehden kaltaiset julkaisut välittivät nopeasti tietoa ”vapaiden rajojen” nimissä tehdystä poliittisesta väkivallasta.

Myös Mikkelissä paikalliset kokoontuivat torille osoittamaan mieltään kaupunkiin suunniteltua vastaanottokeskusta vastaan. Mielenosoituksella otettiin kantaa myös nykyistä maahanmuuttopolitiikka vastaan yleisesti. Tapahtuma kesti vajaan tunnin ja sen aikana kuultiin muutama puhe.

Mikkeli.
Mikkeli.

Koska vanhassa päämajakaupungissa ei tunnetusti ole järjestäytynyttä äärivasemmistoa, sujui mielenosoitus ilman häiriöitä. Poliiseja paikalla oli silti runsaasti sekä siviili- että virka-asuissa. Paikallislehti Länsi-Savolle poliisi arvioi osallistujamäärän olleen kolmekymmentä, mutta yllä olevasta kuvasta voi päätellä, onko poliisin arvio oikein.

Torniossakin järjestettiin mielenosoitus pakolaistulvaa vastaan. Osallistujia oli satoja. Paikalla oli myös runsaasti poliiseja, joista osa oli pukeutunut mellakkavarusteisiin ja osa siviileihin.

Kaikki sujui rauhallisesti, vaikka matkan varrelle oli kerääntynyt vastamielenosoittajia, joiden joukosta kuului yksittäisiä huuteluja. Monikulttuurisuusfanaatikkojen kiljuminen peittyi kuitenkin kulkueen iskulauseisiin, kuten “Rajat kiinni!” ja “Piikki kiinni!”.

Kulkue saapui takaisin lähtöalueelle jossa kuultiin useita puheita. Loppujen lopuksi mielenosoitus sujui rauhallisesti.

13985266
Mielenosoittajia Helsingissä kuvannut “datajournalisti” joutui ongelmiin kulkueeseen osallistuneiden suomalaisten kanssa.
13985255
Lisää kuvia Helsingistä.

13985264 13985263 13985262 13985261 13985258 13985267

 

Toimitus

25 KOMMENTIT

 1. Ei masennuta siellä, kyllä tämä tästä. Pitäkää huolta itsestänne ja läheisistä, auttakaa aina ellei ole uhkaava tilanne. Näissä tilanteissa soittakaa HETI 112! Siis heti!

  Päät pystyyn vaan!

  • Enpä sanoisi tätä isänmaata enää pyhäksi. Alkaa tehdä mieli lähteä itse mamuks jonnekin muualle kun ei täällä töitäkään saa… Täällä unelmia jaetaan vain yritysten omistajille ja parikymppisille irakilaisjätkille.

   • Ratkaisu tehty. Viimeinen laukku pakataan tänään. Huomenna lähtö lopullisesti sellaiseen maahan, missä halutaan pitää maa ja omistus kanta väestöllä. Esim. yritysten- ja maiden omistus max. 49 % arvosta. Hyvin on otettu vastaa, kun maassa maan tavalla, osallistumalla yhteiskunnan kehittämisees ja tekemällä työtä (ei sosiaaliturvaa) pärjää hyvin. Suomalaiset “pakolaiset” on eri maata, kuin suomeen pyrkivät paremman elintason perässä juoksevat isis sotilaat, jotka jättävät ja polkevat oikeat avun tarvitsijat jalkoihinsa. Siksi meihin ei “vastaaottomaassa” kohdistu ennakkoluuloja. Lipun otin mukaan.

 2. Hommaforumin kosher-konservatiiviset suunnittelevat poliittisesti korrektia mielenilmausta, josta yrittävät rajata pois kansallismielisiä joilla on vääriä mielipiteitä, pukeutuvat väärin tai käyttäytyvät väärin.

  • Tämän järjestäjä on Kuyy Eturautti, joka on joko homo tai a-seksuaali. Joka tapauksessa kieroutunut tapaus. Häntä kannustettiin ottamaan homma hoidettavaksi lähinnä seksuaalisen kieroutumisensa vuoksi, “jottei kukaan voi sanoa meitä natseiksi”.

  • Rajat kiinni Helsinki -mielenosoitus 3.10.2015 ei esim. päästänyt Seppo Lehtoa puhumaan vaan puhujat oli valittu etukäteen. Seppo Lehtohan ei mikään natsi ole koska kannattaa Natoa, mutta liian vaarallinen kuitenkin juutalaismielisille EU-persuille persuille.

   • Ei se siitä ole kiinni vaan siitä, että S. Lehto onnistuu aina vetämään ihmiset ongelmiin, joiden lähelle se pääsee, kuten esimerkiksi James Hirvisaari.

    • Seppo Lehto on Pekka Siitoimeen verrattava elämäntapataiteilija jota ei todellakaan kannata päästää ääneen, jos haluaa pitää tilaisuuden asiallisena.

  • Nyt kun tiedustelin asiasta, niin ei tuo niin huonolta tapahtumalta kuulostakaan. Rajaus on tehty ainoataan niin, että kehotetaan kaikkia tulemaan selvinpäin paikalle ja päihteiden nauttiminen on kielletty. Järjestötunnuksia ei myöskään sallita.

   Muuten on kaikki tervetulleita. Mielestäni ihan tervetulleita kehotuksia.

   Tapahtuma on siis 10.10 klo 15 Narinkkatorilla Helsingissä

 3. Too bad that I don’t understand Finnish. Immigrants today is EU’s weapon to destroy Finland and its people, EU is the new Soviet Union, that will take away your freedom and replace you with other people.

  Good to see demonstration, keep the resistance alive! If I known when and where, I wish to join at least one demonstration.

  Nationalist from Neighboring country

 4. Mitä sitten, kun ensimmäistä lasta tai naista ahdistellaan kylällä?
  Kaikenlaista voi sattua, kun ollaan ihmisten kanssa tekemisissä, se on vaan elämää, kuului kirkkoherra Reinikaisen jäätävä vastaus.

  Ylöjärven kirkoherra, hyi vittu minkälaiseksi saatanan synagoogaksi kirkot ovat muuttuneet! VÄÄRIÄ PROFEETTOJA TÄYNNÄ! Nykyiset kirkot pitäisi kaikki lakauttaa! Nuo ovat ihan sairaita laitoksia!

  • Ev.lut. kirkko ja useat seurakunnat ovat vapaamuurarien ja sionistien soluttamia. Ruotsissa lesbopiispa vaihtaa jo ristejä kuunsirppeihin matuja miellyttääkseen. Jumalan sanasta on luovuttu ja tilalla on vain inhaa talmud-mokutusta.

   “Sillä monta on tottelematointa, turhan puhujaa ja mielen kääntäjää, enimmästi ne, jotka YMPÄRILEIKKAUKSESTA ovat, joidenka suu pitää tukittaman, jotka koko huoneet kääntävät pois ja häpeällisen voiton tähden
   kelvottomia opettavat.” Titus 1:10-11

   “Tämä todistus on tosi, sentähden nuhtele heitä kovin, että he uskossa terveet olisivat, eikä juutalaisten turhia juttuja ja ihmisten käskyjä tottelisi, jotka itsensä totuudesta kääntävät pois.”
   Titus 1:13-14

  • Tämähän on jo tapahtunut. Joka päivä kun näitä satoja pakolaisia tulee, ainakin muutama ahdistelee naisia ja lapsia jo ekana suomessaolopäivänä. Loput sitten myöhemmin. Surullista ja surkuhupaisaa.

 5. Tää menee niin surkuhupaisaksi….eilen työnantaja poistatti taukotiloista Marskin kuvan, ei kuulemma “sovi nykyään pitää provosoivia kuvia”…MITÄ VITTUA??????? Olisiko käynyt samoin jos seinällä olisi ollut jonkun muun presidenttimme kuva?? Tarja Halonen olisi varmaan ollut mieluisa… tämä rasismihysteria on tainnut laittaa joillakin aivot takalukkoon.

 6. porvoon johannisbergiin tulee vähintään 150 pakolaista ellei vastaanottokeskuseksi valittu poppeli rakennus kärsi savuvahinkoja ennen sitä

  johannesberg sijaitsee muutaman minuutin ajomatkan päässä moottoritieltä

  ei muuta kuin lykkyä pyttyyn

Comments are closed.