Koti Aktivismiraportit Suomalaisuuden päivän toimintaa

Suomalaisuuden päivän toimintaa

1

Aktivistiryhmät Jyväskylässä, Porissa ja Oulussa muistivat 12.5. vietettävää suomalaisuuden päivää. Muistutimme, että ainut tapa turvata suomalaisuus jälkipolville on liittyä mukaan kansallismieliseen poliittiseen toimintaan.

Jyväskylän aktivistiryhmä kiinnitti banderollin vilkkaasti liikennöidyn tien ylittävälle ylikulkusillalle ja nosti jälleen Vastarintaliikkeen lipun esiin suomalaisuuden päivän kunniaksi.

Liity mukaan: jyvaskyla[at]vastarinta.com

jkl120516_1 jkl120516_2 jkl120516_3 jkl120516_4

Porin ryhmä muisti suomalaisuuden päivää levittämällä julisteita, jotka kehottivat suomalaisia vaalimaan juuriaan. Varsinkaan nuoremmat ikäluokat eivät aina ole edes tietoisia siitä, milloin suomalaisuuden päivää vietetään, ja he suhtautuvat asiaan monesti välinpitämättömästi. Tämä on valtamedian arvojenmuokkauksen ja aivopesun lisäksi tulosta tietysti siitä, että koulujen opetus keskittyy paitsi propagandaan monikulttuurin absoluuttisesta ihanuudesta, myös vähättelemään omaa kansaa ja sen perinteitä.

Materiaalia levitettiin keskusta-alueella ja sen välittömässä läheisyydessä.

Liity mukaan toimintaan: pori[at]vastarinta.com

SPPori1 SPPori2 SPPori3 SPPori4

Suomalaisuuden päivän kunniaksi Oulun aktivistiryhmä jakoi teemapäivään sopivaa lentolehtistä hyvissä määrin Jäälin asuinalueella.

Liity mukaan toimintaan: oulu[at]vastarinta.com

OuluSP1

1 KOMMENTTI

  1. Vaasassa jaettiin Vastamedia lehteä. Vastaanotto oli positiivinen ja lehti herätti mielenkiintoa.

Comments are closed.