Koti Uutisia Saksa: pakolaisrikolliset liian väkivaltaisia

Saksa: pakolaisrikolliset liian väkivaltaisia

0

UK_tunkeutujarikolliset

Sadat ei-valkoiset “yksin saapuneet alaikäiset” rikolliset, joita on pidätetty Saksassa viime kuukausina, ovat olleet niin väkivaltaisia, että heidät on täytynyt siirtää nuorisovankiloista laitoksiin aikuisille. Ei-valkoiset tunkeutujat ovat hajottaneet nuorisovankiloita, tuhonneet omaisuutta ja hyökänneet vartijoiden kimppuun. Tarkimmin vartioiduissa laitoksissa heidät on lukittu selleihinsä.

Frankfurter Allgemeine Zeitungin (FAZ) mukaan jotkut ei-valkoiset ovat kieltäytyneet paljastamasta oikeaa nimeään tai ikäänsä tietoisina siitä, että heidän mahdollisuutensa saada turvapaikka pienenee, mikäli heidät tunnistetaan.

Kuten FAZ raportoi, yksi tunkeutujista, joka käytti nimeä “Bilal”, väittää olevansa 20-vuotias, mutta “näyttää viisi tai kuusi vuotta vanhemmalta”. Hän on vankilassa tuntuaan pidätetyksi ryöstösarjan jälkeen Frankfurtin päärautatieasemalla. Kuten paljastui, hänet oli pidätetty aikaisemmin seitsemän kertaa, joka kerta eri nimellä.

Koska “Bilal” kieltäytyy antamasta nimeään tai ikäänsä, Saksan viranomaiset joutuvat mahdollisesti syyttämään häntä nuorena. FAZ kuitenkin raportoi, että johtuen hänen äärimmäisestä väkivaltaisuudestaan Wiesbadenin nuorisolaitoksessa, jossa häntä alun perin pidettiin, ei häntä suostuta ottamaan takaisin.

Lähde: The New Observer