Koti Uutisia Suomalaistytön tappamisessa avustanut Lilo hakattiin

Suomalaistytön tappamisessa avustanut Lilo hakattiin

40

Jenna Lepomäen tapossa ystäväänsä avustanut Joel Lilo joutui viime viikolla pahoinpitelyn kohteeksi. Tapauksesta uutisoinut Seiska-lehti kuvailee pahoinpitelyä kostotoimenpiteeksi.

Joel Lilo ja Joona Hasselqvist.
Joel Lilo ja Joona Hasselqvist.

18-vuotias Jenna Lepomäki surmattiin kesäkuussa 2011 Espanjan Aurinkorannoilla. Hovioikeus tuomitsi Joona Hasselqvistin taposta 12 vuodeksi sekä juutalaistaustaisen Joel Lilon avunannosta tappoon kuudeksi vuodeksi vankeuteen. Lilo istui vankilassa kaiken kaikkiaan hieman yli kaksi vuotta.

Äärivasemmistoa ja Israelia Facebookissa sympatisoinut Lilo nousi pari vuotta sitten uutisotsikoihin, kun hän aloitti vankilasta vapauduttuaan ottaa yhteyttä Jenna Lepomäen omaisiin. Lilo muun muassa kehuskeli, kuinka hänen avunannosta saamansa vankilatuomio oli “lyhyt reissu”.

Hän myös kirjoitteli runsaasti alatyylisiä viestejä Facebookissa liittyen henkirikoksen uhriin. Lilon nettikirjoittelusta nousi pari vuotta sitten iso mediakohu, mutta valtamedia ei koskaan uutisoinut esimerkiksi hänen äärivasemmistolaisista sympatioistaan.

Nyt Lilo kertoo Seiska-lehdessä joutuneensa kahden miehen pahoinpitelemäksi Seinäjoella. “Miehet selvästi tunnistivat minut. Menin junaan, ja he seurasivat perässä. Sitten alkoi kauhea mätkiminen, ja sain nyrkistä päähän ihan huolella. Ostokseni lensivät pitkin poikin”, Lilo kertaa Seiskalle.

 

Seiskassa julkaistu kuva hakatusta Lilosta.
Seiskassa julkaistu kuva hakatusta Lilosta.

Lähteet: Seiska, Iltalehti

40 KOMMENTIT

 1. Tässähän kävi niin kuin pitikin. Tosin lujempaa olisi saanut lyödä.

 2. Mu-mu-mu-mutta… HOLOKAUSTI! Näen jo sieluni silmin lampunvarjostimet, kun tällaisista viharikoksista joutuu lukemaan.

 3. Ai saakeli kumpa olisivat hakanneet ihan kunnolla tuo mulkku ei tarvitse mitään muuta kuin turpaan päivittäin!

 4. Sosiopaateille ei mitään armoa. Sama sääli ja pidättyväisyys kuin uhreillein, se on oikeutta.

 5. Aika jännä yhdistelmä tuo. Äärivasemmisto / antifa -meiningit kulkee yleensä palestiinan kanssa käsikädessä eikä pahemmin Israeli -sympatiaa heru. 😀

  • Ihan peruskauraa juutalaisten vasemmistolaisten parissa. Ideologioilla ei ole näille mitään itseisarvoa vaan kaikki on kyynistä taktikointia.

   Tutustu myös terveysalalla Helsingissä työskentelevän juutalaisen äärivasemmistolaisen Dmitry Gurbanovin tapaukseen: http://www.vastarinta.com/kuka-uhkailee-kirjailijaa/

   Jo 100 vuotta sitten suuret kapitalistipankkiirit, kuten Schiffit ja Aschbergit rahoittivat Venäjän bolsevikkivallankumousta. Arvaa rotu 😉

 6. Nämä oikeuden antamat “tuomiot” ovat Suomessa täysin naurettavia. Korpilaki voimaan!

 7. On kyllä niin ärsyttävän näköinen runkkari että tekisi mieli lyödä tuota aina kun näkee!

   • Uskaltaisin väittää, että Lilon naama on useimpien mielestä ärsyttävämpi kuin mitä tänne kommentoineen henkilön jo ihan pelkästään tämän juutalaisen oman käytöksen vuoksi.

 8. Oikein! Kyllä kaverin kihara tukka jo vähän paljastaa, että Shlomon veri virtaa suonissa.

 9. Eli haluaa kommunismia suomalaisille ja kansallissosialismia Israelissa ? Olipa jotenkin tyypillinen ryhmänsä edustaja.

 10. Jari Sarasvuo puolusti Liloa hänen nettitörkyilyidensä jälkeen ja teki jutun juutalaisesta perheestä. Melkoinen värin tunnustaminen. No ei kai tuonne telkkuun tai liikemieheksi nykyisin muullaisten ole mahdollisuutta päästäkään

  • Tuntisit itsesi mieheksi kun joukolla olisit hakkaamassa yksinäistä ihmistä?

   Jos noin kovin haluat toimintaa niin suosittelen kasvattamaan parin jalkojen väliin ja etsimään vaikka sitten tämä kyseinen henkilö ja kasvotusten yksi vastaan yksi haastat sen. Muussa tapauksessa olet yhtä säälittävä kuin tämä murhanavustaja “juutalainen” (kröhöm, juutalaistaustainen ei ole yhtä kuin juutalainen…)

   • Kyseessähän on siis juutalainen, joka kyllä kieltämättä ansaitsee aina tavatessa muutaman muistutuksen kasvoihinsa. Oletko seurannut yhtään tämän antisosiaalisen älykääpiön tekemisiä?

  • Juutalaiskortti heitetty! Onneksi olkoon 😛

   Aika perus että jos ei osata kantaansa muuten perustella niin sitten kaivetaan joku perus judesuvakkimokuttajamaanpetturi vaihde esille. Pystyt parempaankin Eugen.
   Ja voin vastata ihan suoraan että suvussa ei ole yhtään juutalaista vaan ihan puhdasta pohjoista verta josta osa tulee ihan ruotsista asti. Ainiin ja löytyy suvusta yks ihan aito venäläinenkin mutta hänkin oli kyllä käsittääkseni ihan ortodoksi ja ehta slaavi Vladivostokista.

   Taidat olla itse juti kun nii kovasti haluat sitä huudella. Eikä siinä ole mitään pahaa, minä en sinua tuomitse siitä.

  • Oli se judeni tai ei, niin ei silti kai tartte hänen tasolleen alentua kommentoinnissa? Antaa valitun kansan trollin huudella täällä, näytetään me että ollaan sivistyneempää ja parempaa väkiä eikä lähetä huuteluleikkiin mukaan, vaan tuhotaan hänet faktoilla ja kunnon argumenteilla.

 11. Kaikenlainen väkivallan käyttö on hyvin tuomittavaa ja tämä tapaus oli hyvin raukkamainen, kun kahdella kävivät yhtä vastaan. Joel teki väärin tapon avustamisessaan, mutta kärsi siitä rangaistuksen ja kärsii yhe esim. rikosrekisterillä, joka estää vähänkin parempien työ/opiskelu paikkojen saamisen. Tosin tuntuu turhalta kertoa siitä, kun näitä muita kommentteja lukee niin tuntuu, että se ei ole vieras asia kovin monelle “patriootille”.

  Väkivalta on väärä ratkaisu AINA! Tämäkin tapaus voi rohkaista anarkisteja/juutalaisia vastaiskuihin ja väkivallan kierteeseen. Oletko sinä valmis siihen, että kulman takaa hyppää kaksi miestä kimppuusi, kun käytät tämän [roska]järjestön paitaa?

  • “Kärsi siitä rangaistuksen” Eli kaksi vuotta vankilassa, mistä hyvästä sai vieläpä ns. “koppikorvauksia” kun istui muutaman ylimääräisen päivän, ja heti vapauduttuaan rupesi sosiaalisessa mediassa aukomaan päätänsä uhrinsa omaisille.

   Olisi kyllä juutalaisille ja anarkisteille ominaista toimintaa puolustaa fyysisesti naisen tappamisessa auttanutta rääväsuu-läskiä.

  • Heh, taas joku Keijo kenelle on semitismi tärkeämpää kuin Suomalainen ja Eurooppalaiset kansat 🙂

 12. Riittääkö että on sattunut syntymään perimältään juutalaiseksi niin viha on ansaittu? Tämä on sitä kuuluisaa antisemitismiä. Antisemitistit painukaa helvettiin, suora kehoitus ja ohje. Sionismin vastustaminen sitten eri foorumi

  • Meinaatko ihan oikeasti hiljentää kansallismieliset “antisemitismiä!”, huutelulla.
   Sen lisäksi, että henkilöllä on juutalaiset juuret hän fanitti ja ihannoi Israelin politiikkaa ja palestiinalaisten sortoa.
   Kuulosta sionistille minusta.

   • Meinaatteko ihan oikeasti saada suomalaiset taaksenne antisemitismillä?

  • Juutalaiset on häädetty kymmenistä maista historian aikana. He itse rehentelevät olleensä marxistisen, feministisen ja antirasistisen liikkeen ydinjoukkoa. Rothschildit perustivat modernin riistokapitalistisen talousmallin. jne. jne.

   En siis usko, että kukaan täällä panee pahakseen, jos kutsut heitä antisemitisteiksi 😀

   • No en minä kuvittele että minun sanomiseni vaikuttavat juuri mihinkään. Tämä on keskustelu internetissä johon osallistun. Minä olen myös väärässä monessa asiassa.

  • Luitko yhtään mitä tämä juutalainen on elämänsä aikana tehnyt? Keijo voi vaikka “painua helvettiin” eli tässä tapauksessa Israeliin heiluttelemaan antisemitisti-korttiaan, koska täällä se ei toimi.

   • No minä en tässä viitannut tähän Jolli-ryökäleeseen vaan yleensä siihen että vedetään pelkästään juutalaisen taustan takia homma aseisiin.

    Mutta ei viitsi tapella täällä, Keijonen. Ole sinä kansallissosialisti, minä olen vaikka sitten … kansallismielinen sosiaalidemokraatti.

 13. Kertauksena pari vanhempaa kuvankaappausta tästä juutalaistaustaisesta bolshevikista:

  http://aijaa.com/5JH5kf
  http://aijaa.com/pOvfow …lie tottunut ottamaan turpaansa useamminkin. En ihmettele.

  En ihannoi väkivaltaa, mutta tämä viimeisin “onnettomuus” kyseiselle rotalle on vähintäänkin kohtuullista. Ja oikeuden toteutumiseksi toivon ettei kerta jää todellakaan viimeiseksi.

Comments are closed.