Koti Uutisia Tšekkiläiset kansallismieliset protestoivat ei-valkoista invaasiota

Tšekkiläiset kansallismieliset protestoivat ei-valkoista invaasiota

1

UK_Zeman_Praha

Tuhansittain tšekkiläisiä, mukaan lukien maan presidentti Miloš Zeman, protestoivat ei-valkoista pakolaisaaltoa Prahan keskustassa Tšekin kansallispäivänä.

Minuutin hiljaisuuden jälkeen Zeman kertoi, ettei hän usko ei-valkoisen invaasion kriitikoiden leimaamiseen fasisteiksi tai islomofobeiksi. Hän kertoi myös, miten vuonna 1989 kansalaiset lähtivät kaduille vastustamaan tätä yhden oikean mielipiteen pakottamista vastaan. “Tämä kansa ansaitsee määrätä itseään, eikä kenenkään ulkopuolelta pitäisi kertoa mitä tehdä ja mitä olla tekemättä.”

Islaminvastaisena Rintamana tunnettu protestiliike on alusta asti vastustanut ei-valkoista aaltoa, ja presidentti Zeman on vastustanut painetta ottaa vastaan pakolaisvyöry. Aamunkoitto-puolueen puhemies Miroslav Lidinský tuomitsi Merkelin Euroopan ajamisesta tuhon partaalle.

Muutama Zeman vastustaja ilmestyi paikalle, osa kantaen Daavidin tähteä vaatteissaan. Human Rights Watching juutalainen mediaedustaja Andrew Stroehlein ilmaisi järkytyksensä Tšekkien itsemääräämisoikeuden puolesta järjestettyä mielenilmausta kohtaan.

Lähde: The New Observer

1 KOMMENTTI

  1. Vastarinta elää juuri nyt vahvimmin Itä-Euroopassa, jossa sionistimedia ei ole (vielä) aivan niin vahvasti vallassa.
    Voi jopa sanoa, että vastarinta elää enää oikeastaan vain Itä-Europassa, erityisesti Tsekissä, Puolassa ja ennen kaikkea Unkarissa.
    Kaikki kansallismieliset voivat tukea näitä maita kohdistamalla tuotehankintoja näihin maihin ja tietenkin,viettämällä esimerkiksi lomia näissä maissa.
    Itse en enää matkusta (ennen kuin paikallinen vastarinta herää) esim. Ruotsiin, Englantiin tai USA:han, niin läpeensä korruptoitunut näiden maiden johto on, ja me kaikki tiedämmekin jo kuka näiden maiden mediaa johtaa. Suomi on itse asiassa aivan hämmästyttävän nopeasti muuttumassa samanlaiseksi mielipidediktatuuriksi. Ikään kuin kansa saisi joka päivä juomavedessään jotain myrkkyä, joka lobotomisoi ihmisen.
    Ja niinhän kansa saakin: YLE, HS, TS, loputon lista jatkuvaa propagandaa.

Comments are closed.