Koti Uutisia Jenna Lepomäen surmassa avustanut sympatisoi sionismia ja äärivasemmistoa

Jenna Lepomäen surmassa avustanut sympatisoi sionismia ja äärivasemmistoa

20

Nuoren naisen tapon avustamisesta, huumerikollisuudesta ja surmaan liittyneestä Facebook-uhosta surullisen kuuluisa Joel Lilo on ollut jälleen uutisotsikoissa.

Facebookissa nimimerkin Jolli-Setä Banaani taustalta ilmenee Joel Lilon sympatiat sionismia, rikollisvaltio Israelia sekä anarkismia kohtaan. Hän muun muassa tykkää äärivasemmistolaisesta Takku-sivustosta sekä kertoo olevansa Pro-Israel.

Vaikka Lilon nettikäyttäytyminen on ollut viime aikoina esillä lehdissä, ei valtamedia ole maininnut sanallakaan hänen äärivasemmistolaisesta taustastaan.

18-vuotias Jenna Lepomäki surmattiin kesäkuussa 2011 Espanjan Aurinkorannoilla. Hovioikeus tuomitsi Joona Hasselqvistin taposta 12 vuodeksi sekä Joel Lilon avunannosta tappoon kuudeksi vuodeksi vankeuteen. Lilo istui vankilassa kaiken kaikkiaan hieman yli kaksi vuotta.

 
Lähteet: Aamulehti, Facebook

20 KOMMENTIT

 1. Jos tyypillä olisi ollut yksikin jonkinlaiseen isänmaallisuuteen edes etäisesti viittaava sivusto facebookin tykkäyslistalla, olisi sitä itketty aina ulkomaita myöten.

 2. Ottaen huomioon habituksen, teot ja suurisuisuuden, niin ei tule ollenkaan yllätyksenä 😀

 3. Juutalaistaustainen, huumerikollisuuteen kytkeytynyt ja tapossa avustanut Joel Lilo on tykännyt hengailla Vastavirta-klubilla Tampereen Pispalassa, mahdollisesti kaltaistensa seurassa: http://aijaa.com/5JH5kf

  Lisäksi kyseinen henkilö on ilmeisesti saanut naamansa ruvelle, huolimatta hienosta anarkosävyillä väritetystä kirveestään: http://aijaa.com/pOvfow

  Kuvien lähde, mikäpä muukaan, kuin Facebook. Pari kuvankaappausta talteen ihan huvin vuoksi.

 4. Jotenkin alkoi vain ihan hurjasti naurattamaan tämä Siionin kirvessankari 😀

 5. Loistavaa duunia tämän uutisen kasaan haalimisen kanssa! Hienosti myös kommentit tuovat lisäsyvyyttä aiheeseen, punamustakirves ja naama ruvella, on kyllä mieltä ylentävä yhdistelmä 😀

 6. Kyllä tämäkin juutalaistonttu saa noiden uhoilujensa jälkeen pataan yhden jos toisenkin kerran, se on varmaa. Vammaisia ei ehkä pitäisi lyödä, mutta mikä minä olen tuomitsemaan, jos joku päättää täräyttää 😀

 7. Ehkä vähän yllättävää jos takkulainen fanittaa israelia.. Luulempa että pilatuomion jälkeen uutta murhaa ja näin myöskin tilipäivää lakirotille tekemään vapautettu silpoja-atari on lähinnä retardi, mikä ei tietenkään poissulje aitovasemmistolaista maailmankuvaa.

   • Monet anarkismin (ja tietysti marxilaisuuden) oppi-isistä ja aktiiveista olivat ja ovat juutalaisia, jotka eivät ole koskaan hylänneet rotuidentiteettiään. KV:n sivuilla on kirjoitettu yhdestä: http://www.vastarinta.com/emma-goldman-anarkofeminismin-perustaja/

    En tiedä, miten punikit itse selittävät parhainpäin sen, että ihminen pitää itseään samalla juutalaisena että uskonnottamana ja auktoriteetteja vastustavana anarkistina. Juutalaisuudenhan piti olla “pelkkä uskonto”. Mutta kuten kaikki kansallismieliset tietävät, juutalaisuus ei ole ensisijaisesti uskonto, ja juutalaiset ovat kautta historian näytelleet avainroolia aatteissa, jotka ovat aiheuttaneet vihanpitoa ja hajaannusta isäntäkansan riveissä. “Hajota ja hallitse”.

 8. Ei kansallismielisyys mitään sotia aiheuta välttämättä. Vaan se on nämä, jotka käyttävät eri aatteita riitoihin. Samoinhan ne käyttää kaikkia muitakin aiheita. Todellisuudessahan ihminen kunnioittaa muita kulttuureita ja rakastaa omaansa ym.

  Hitler ei halunnut sotaa ja edusti nimenomaan tervettä kansallismielisyyttä. Mutta hän joutui puolustautumaan.

 9. Ei muuta kuin isän kädestä pataan niin kauan, että möly loppuu.

 10. Iltasanomat ei anna mahdollisuutta kommentoida aihetta ettei vaan kansan mielipide näistä sankareista tulisi julki. Ja eihän valitun kansan edustajaa saakaan arvostella tai Simon ja Illman tulee kimppuun.

 11. Suomessa on paljon liivi-jengejä, mikseivät he ylläpidä järjestystä tälläisten tapausten kohdalla ja pistä jätkää ruotuun tai kylmäksi? Jos minä olisin rikollisjärjestön johtaja, määräisin välittömästi tämän Jolli-Sedän poistettavaksi yhteiskunnasta.

  • Käsittääkseni Jolli-Setä ei ole mitenkään suosiossa esim. liivijengien keskuudessa. En ihmettelisi, vaikka jotain sattuisi ja tapahtuisi. Vankilassakin päätyy todennäköisimmin liskolle lusimaan.

 12. Lähinnä tästä epatosta tulee mieleen vakavasti sairas, jonka paikka on tahdonvastaiseen pakkohoitoon sulkeminen loppuiäkseen. Tämä tosin ei ole mahdollista, ei enää aikoihin, katujen ollessa avohoitopaikkoina näille mieleltään järkkyneille patologisille kriminaaleille. Joskaan siinä sinänsä ei ole mitään ihmeellistä, näinhän valtiotasollakin voidaan menetellä eritoten “valitun kansan” edustajana, ihmishenki, kulttuuri, monituhatvuotinen historia ja oman alueen omistaminen eivät merkitse mitään, kun vastapuolena on Israelin valtio.

Comments are closed.