Koti Artikkelit Sorosin maailmanvaluuttavaatimukselle voimaa “koronakriisistä”

Sorosin maailmanvaluuttavaatimukselle voimaa “koronakriisistä”

10

Eurooppalainen eliittipankkiiri Gavyn Davies vaatii, että maailma valmistautuu viimein siirtymään globaaliin yhteisvaluuttaan “koronakriisin” selättämiseksi. Davies on luonut uransa juutalaispankki Goldman Sachsin ja Britannian yleisradio BBC:n johdossa. Davies muistuttaa, että juutalainen suursijoittaja George Soros ehdotti maailmanvaluuttaa ratkaisuksi jo 2007–2009 finanssikriisiin.

soros
George Soros.

Daviesin mukaan maailmanvaluutta on “idea, jonka aika on tullut”. Goldman-pankkiiri viittaa Kansainvälisen valuuttarahasto IMF:n kehittämiin “erityisnosto-oikeuksiin” (Special Drawing Right, SDR), jotka luotiin keinotekoisesti maailman tärkeimpiin valuuttoihin pohjautuen. SDR-järjestelmä on jo käytössä, mutta sen taloudellinen merkitys on jäänyt heiveröiseksi. Nyt globalistit tahtovat kriisin varjolla tuhota kansalliset valuutat ja korvata ne kokonaan maailmanvaluutalla.

Monimutkaiselta vaikuttavasta järjestelystä huolimatta SDR:ssä on käytännössä kyse ylikansallisesta valuutasta, jota voitontekoperiaatteella toimiva ja kansallisvaltioista riippumaton IMF hallitsee. IMF:n isä oli juutalainen Harry Dexter White, joka toimi Neuvostoliiton vakoojana Amerikassa. Pankki perustettiin toisen maailmansodan jälkeen varmistamaan, etteivät länsimaat eivätkä muutkaan valtiot enää rakentaisi kansallissosialistisen Saksan tai fasistisen Italian kaltaisia itsenäisiä talousalueita.

Goldman-pankkiiri Davies toteaa, että siirtyminen kansallisista valuutoista ylikansallisen IMF:n omaan SDR-valuuttaan “auttaisi maailmantaloutta”. Viime viikkoina SDR on esiintynyt tiheästi poliittisissa keskusteluissa, sillä globalistien mukaan erityisesti “koronakriisin” kehitysmaissa aiheuttama taloudellinen katastrofi vaatii kokonaan uudenlaista kehitysapua. Esimerkiksi “maailman pankkiirina” tunnettu Bill Rhodes totesi keskiviikkona Bloombergille, etteivät kehitysmaat ole koskaan hänen elinaikanaan kokeneet yhtä tuhoisaa talouskriisiä kuin juuri nyt.

Myös Davies perustelee SDR:n tarpeellisuutta kehitysmaiden hädällä. Goldman-pankkiiri toisin sanoen vaatii, että länsimaiden on luovuttava kokonaan taloudellisesta itsenäisyydestä ja alistuttava virallisesti IMF:n vasalleiksi, jotta verorahamme voitaisiin siirtää mahdollisimman tehokkaasti afrikkalaisille, aasialaisille ja latinoille.

corona-economy-scaled-1

Daviesin mukaan “meidän tulisi herättää henkiin George Sorosin idea vuodelta 2009″, jolloin juutalainen keinottelija “suositteli, että kehittyneet valtiot luovuttaisivat vapaaehtoisesti osan tai kaikki SDR-omistuksensa köyhille valtioille”. Davies toteaa, että esimerkiksi Yhdysvallat ja muut G20-maat ovat alkaneet osoittaa jo myötämielisyyttä idealle. Tällä hetkellä amerikkalaisia kuitenkin jarruttaa valtataistelu Kiinaa ja Irania vastaan, joten ennen SDR:n laajamittaista käyttöönottoa Donald Trumpin ja hänen juutalaisen valtiovarainministerinsä Steven Mnuchinin on päätettävä, miten he voivat jatkaa geopoliittisten vihollistensa taloudellista alistamista dollarinjälkeisessä maailmassa.

Daviesin tavoin johtavat pankkiirit, poliitikot ja toimittajat tulevat lähikuukausina perustelemaan SDR:n “hyödyllisyyttä” viittaamalla kehitysmaiden “koronakriisiin”. Daviesin mukaan siirtyminen IMF:n hallitsemaan maailmanvaluuttaan aiheuttaisi sen, että “maailman köyhimmät valtiot tulisivat nauttimaan suurimmasta ostovoiman piristysruiskeesta”.

Kehitysmaiden hätä vaikuttaa kuitenkin ennen kaikkea tekosyyltä globalistiselle valuuttahankkeelle. Vallanpitäjien kannalta huomattavasti ajankohtaisempi ongelma on se, että pitkittyessään globaali talouskriisi voi uhata EU:n ja Amerikan keskuspankkien kestokykyä ja siten maailman tärkeimpien valuuttojen kohtaloa.

Tuoreen finanssikriisin ennustanut Tuomas Malinen uskoo Euroopan keskuspankin (EKP) ja eurovaluutan tuhoutuvan kriisin myötä. 7.4. Yleisradion Ykkösaamussa vieraillut Malinen muistutti, ettei historia tunne yhtään keskuspankkia, joka olisi lopulta selvinnyt ilman valtionvarainministeriön suoraa tukea – ja EKP on keskuspankki ilman valtiovarainministeriötä. Toistaiseksi EKP on kyennyt luomaan uutta velkarahaa tyhjästä rahoittaakseen euroalueen pelastuspaketteja, mutta jossain vaiheessa pankki tarvitsee pääomituksen säilyttääkseen uskottavuutensa. Malisen mukaan pääomituksen rahoitusvastuu tulee kuitenkin ajamaan EU:n jäsenmaat niin verisiin poliittisiin riitoihin, että lopulta euro murtuu.

eurocrack

10 vuotta Yhdysvaltojen keskustiedustelupalvelu CIA:ssa työskennellyt amerikkalainen talouskirjailija Jim Rickards suhtautuu kotimaansa Fed-keskuspankkiin yhtä pessimistisesti kuin Malinen Euroopan keskuspankkiin. Hedgeye-medialle 6.4. antamassaan haastattelussa Rickards kuvasi absurdia tilaa, johon “koronakriisin” tähtitieteelliset pelastuspaketit ovat Fedin ajaneet.

Fed on luvannut pumpata tuhansia miljardeja dollareita pankkien välisille rahamarkkinoille, jotka olivat tuhon partaalla jo edellisessä finanssikriisissä. Valtiovarainministeriö on puolestaan luvannut pääomittaa Fediä massiivisella veronmaksajien kustantamalla tukipaketilla, jotta keskuspankki ja dollari eivät menettäisi uskottavuuttaan. Fed on puolestaan lainannut valtiovarainministeriöltä saamansa rahat takaisin valtiovarainministeriölle (!), jotta Amerikan hallitus voisi antaa tekohengitystä talouskriisin rampauttamille markkinoille.

Siinä missä EKP on keskuspankki ilman valtionvarainministeriötä, Yhdysvalloissa keskuspankki ja valtiovarainministeriö puolestaan kierrättävät tuhansien miljardien edestä samoja mielikuvitusdollareita toisilleen ylläpitääkseen illuusiota terveestä taloudesta. Haastattelussaan Rickards kuitenkin painotti, että kriisiaikoina ihmisten usko mielikuvitusrahajärjestelmään voi lopulta kadota; tällöin kansalaiset siirtävät säästönsä pois käteisestä esimerkiksi kiinteistöihin, jalometalleihin ja maahan.

Kun kansa viimein luopuu dollareistaan, keskuspankki murtuu. Dollarivaluutan arvon romahtaessa myös koko kansainvälinen rahajärjestelmä kaatuu, sillä globaali pankki- ja maksuinfrastruktuuri rakennettiin toisen maailmansodan jälkeen nimenomaan Amerikan dollarin perustalle. Mikäli dollarille ei löydetä ajoissa korvaajaa, nykyiset vallanpitäjät menettävät asemansa valuutan kaatuessa. Ja juuri siksi George Soros ja muut elitistit ovat alkaneet ylistää IMF-maailmanvaluuttaa. SDR voi olla eliitin turvasatama vielä dollarin ja euron tuhouduttuakin.

the-economist-1988

Ääriglobalistinen talousjulkaisu The Economist ennakoi kehitystä jo 9.1.1988 julkaistussa artikkelissa, jossa lukijoita kannustettiin varautumaan “maailmanvaluutan käyttöönottoon” noin 30 vuoden kuluessa. Lehti kuvaili järjestelmää, jossa ihmiset maksaisivat eri puolilla maailmaa ostoksensa samalla globaalilla rahalla, jonka yksikölle toimitus antoi projektinimen feeniks. Lehden numeron kannessa myyttinen lintu nousee liekkimerestä hylättyjen kansallisten valuuttojen yläpuolelle.

Lehden mukaan on ensiarvoisen tärkeää, että kansallisvaltiot “luovuttavat taloudellista itsenäisyyttään” ylikansallisen yhteistyön nimissä, sillä “kansallisvaltioiden taloudelliset rajat ovat hitaasti katoamassa” rahan liikkuessa entistä nopeammin maailmankolkasta toiseen.

“Feeniks-alueella vallitsisi ankaria rajoituksia kansallisille hallituksille. Kansallinen rahapolitiikka kiellettäisiin. Uusi ja mahdollisesti IMF:n luoma keskuspankki tulee laskemaan liikkeelle feeniks-rahaa tarvittavan määrän. Keskuspankki hallitsee kansallisia ja ylikansallista inflaatiotasoa. Jokainen jäsenvaltio verottaa kansalaisiaan ja järjestää julkisia palveluita, mutta niiden on lainattava rahansa [globalisteilta] sen sijaan, että ne kykenisivät itse luomaan kansallista valuuttaa hankkeidensa rahoittamiseksi”, The Economist hahmotteli.

Lehden mukaan siirtymien todelliseen maailmanvaluuttaan suoritetaan mahdollisesti SDR-järjestelmän kautta. On selvää, että “koronakriisin” nimissä voimakkaampaa “yhteisvastuuta” ja liittovaltiokehitystä vaativa EU-eliitti näkee maailmanvaluutan varteenotettavana vaihtoehtona eurovaluutalle, joka on voinut tulla tiensä päähän.

Lähteet: Gold Broker, Bloomberg, Financial Times, Yle, Hedgeye

10 KOMMENTIT

  • Irlantilaisia. Englanti tappoi 500.000 irlantilaista 1600-luvun puolivälissä ja lähetti 300.000 orjiksi Karibian saarille ja Pohjois-Amerikkaan. Irlantilaisorjan hinta oli vain kymmeneksen neekerin hinnasta. Joku keksi jalostaa itse orjia Montseratin saarella. Osti yhden neekeriukon ja kymmenen irlantilaisnaista ja sitten säästi kuljetuskuluissa, kun siitti mulaatteja paikanpäällä. Laivayhtiöt laittoivat kuitenkin stopin tällä kilpailevalle bisnekselle. USA:ssa luki aikoinaan baareissa: “No dogs, No Finns, No Irish and No Niggers”. Suomalaisten alkoholin käyttö sijoitti siis heidät samaan ryhmään irlantilaisten kanssa, joita ei toivottu baareihin. Siksi syntyi erityisiä irkkubaareja, jotka elävät yhä ympäri maapalloa. Valkoista irlantilaisperäistä köyhällistöä (entisiä orjia) löytyy yhä joiltain Karibian saarilta.

   • Olen kuullut NO INDIANS OR FINNS -kylteistä kapakoissa. Ovat olleet kovia äijiä rakennustyömailla, mutta kovia myös juomaan. Meissä on paljon samaa. Intiaaneilla ei myöskään ole korkeanpaikankammoa, joka on hyödyllinen ominaisuus rakennustyömaalla.

  • Mitä se auttaisi? Häne kaksi poikaansa ovat samoissa kuvioissa, vielä taustalla.

 1. Päivän selviä asioita tuo esiin! Corona on muurari/juutalais eliitin kusetus estää kansan nousut ulos juutalaisesta velkaan perustuvasta rahajärjestelmästä!

  Kaikki on VALETTA mitä lapsesta asti kerrottu! Massat ovat typeriä välinpitämättömiä sanoinkuvaamattoman aivopestyjä GOJIMEJA!

 2. Tiedotus- ja toitotusvälineet ovat tänään raportoineet laajasti pankkiautomaattien vähentämisestä ja erään pankkiryhmän päätöksestä alkaa periä maksua käteisen rahan nostamisesta. Taloustoimituksissa asia nähdään valitettavasti vain käytännölliseltä kannalta, joka koskee korttien tai rahan asemaa maksuvälineenä, mutta samalla peitetään asiaan liittyvä vallankäytöllinen puoli.

  Tosiasiassa takana on monenkin arvion mukaan suurten kansainvälisten pankkien ja viranomaisvallan salainen suunnitelma käteisrahan poistamiseksi ja siirtymiseksi täysin digitaaliseen rahaan. Uhka kansalaisten omaisuudensuojalle on todellinen, sillä ajattelemattomimmat poliitikot (esimerkiksi vihreiden Hannu Oksala) ovat vaatineet käteisestä rahasta luopumista.

  Julkisessa sanassa käteisen käyttäjät on pyritty leimaamaan rikollisiksi tai vanhemman sukupolven edustajiksi, jotka eivät muka ymmärrä nykyajan maksutekniikasta mitään. Käteistä on pidetty tarpeellisena vain lasten karkkiostoksissa tai maahanmuuttajien takataskuissa, ja tätä kautta käteisen rahan asema on koetettu lavastaa marginaaliseksi.

  Näissä näkökohdissa ei olekaan asian ydin. Asian ydin on siinä, että käteinen raha on pankkijärjestelmästä riippumatonta rahaa, joka mahdollistaa vapaan taloudellisen toiminnan ilman rahalaitosten, viranomaisten ja kauppaliikkeiden kontrollia.

  Käteinen raha on kuin sananvapaus: vapauden ja kansanvallan saareke. Käteistä ei ole sidottu kortteihin eikä tiliotteisiin, kun taas nyörittämällä ihmiset pankkien plekseihin lisätään taloudellista tarkkailua ja alistetaan ihmiset kulutustottumusten, liikkumisen ja elämäntavan digitaaliselle läpivalaisulle.

  Finanssivalvonta ja pankit rikkovat perusoikeuksia

  Paha kyllä, käteistä rahaa on vaikea saada enää mistään. Jos taas yrittää tallettaa pienenkin summan omalle pankkitililleen, joutuu ankarien kuulustelujen kohteeksi sekä täyttämään Finanssialan Keskusliiton pankeille toimittaman lomakkeen ”Selvitys liiketoiminnan varojen alkuperästä”. Oletus on, että yksityishenkilöiden säästöt ja sukanvarsirahat ovat ilman muuta seurausta joistakin hämäristä ”liiketoimista” tai rikoksista.

  Ymmärrän kyllä, että käteisvaroja tarkkailemalla halutaan torjua harmaata taloutta sekä estää rahanpesua, huumekauppaa ja terrorismin rahoittamista. Tämä jalo pyrkimys ei kuitenkaan oikeuta toista moraalista rikosta, eli loukkaamaan ihmisten yksityisyydensuojaa, omaisuudensuojaa ja taloudellista itsemääräämisoikeutta. Hyödyt, jotka rikosten torjunnasta saataisiin, ovat vähäisiä verrattuina haittoihin.

  Mitä Finanssivalvonta tekee esimerkiksi tiedolla, onko käteisen tallettajalla tai nostajalla poliittista toimintaa? Laillisen poliittisen toiminnan harjoittajaakin epäillään siis rikoksesta, jos hän käyttää käteistä rahaa. Tämä menee aivan liian pitkälle, ja asia olisi eduskuntakyselyn tai oikeuskanslerille tehtävän selvityspyynnön arvoinen.

  Kansalaisten poliittista toimintaa ei saa sanktioida eikä vaikeuttaa yksityistalouksien tarkkailulla, sillä se heikentäisi ihmisten halua osallistua poliittisesti, ja poliittisen aktiivisuuden ahdisteleminen olisi totalitarismin merkki. Vapaus käyttää käteistä ilman kyselyjä on myös ihmisoikeus, ja tässä kirjoituksessani pyrinkin osoittamaan, miksi käteisen rahan puolustaminen sinänsä on tärkeää poliittista toimintaa.

  Kahdesta väärästä – verojenkierrosta tai yksityisyyden suojan loukkauksesta – ei tule yhtä oikeaa. Kansalaiset ovat ilmoitusvelvollisia myös verottajalle vain tuloistaan, eivät menoistaan. Ihmisistä ei pidä tehdä kirjanpitovelvollisia ostoksistaan ja kulutuspäätöksistään, niin kuin käy, jos käteisen alkuperää tivataan ja kaikki rahaliikenne sidotaan pankkitileihin ja tiliotteisiin.

  Finanssivalvonta on vierittänyt pankeille tehtäviä, jotka eivät niille kuulu. Pankkien tehtävänä ei ole toimia kansalaisten taloudellisen toiminnan yleisvalvontaviranomaisina vaan harjoittaa liiketoimintaa, palvella asiakkaitaan ja tuottaa omistajilleen kohtuullisesti liikevoittoa. Pankkien päämiehiä ovat asiakkaat ja omistajat, eivät viranomaiset. Pankeilla ei ole kyttäystoimintaan myöskään laillista mandaattia eikä privilegiota.

  Käteinen on turvallista yksityisyydensuojan kannalta

  Miksi sitten käteistä rahaa pitäisi käyttää? Siksi, että se on turvallista: viranomaisten, pankkien ja kauppojen tietokantojen ulottumattomissa olevaa varallisuutta, jonka käytöstä haltija on suvereeni päättämään ilman olkapäällä kököttävää elämäntapatarkkailijaa. Filosofisesti katsoen varallisuuden ja omistussuhteen tärkein tunnusmerkki on nimenomaan se, että omaisuuden haltija on itse ja yksin suvereeni päättämään omaisuutensa käytöstä, myös siitä, kenelle omistamista koskevat tiedot kuuluvat tai eivät kuulu.

  Käteisen käyttäminen on myös hyvä keino ”palovakuuttaa” rahansa. Jos ihminen pahaa aavistamattaan tai ennalta arvaamattaan joutuu mihin tahansa konfliktiin viranomaisten tai aviopuolisonsa kanssa, he ensi töikseen sulkevat pankkiasiakkaan tilit ja rampauttavat ihmisen taloudellisen toimintakyvyn. Kenen silloin ovat pankeissa olevat rahat?

  Entäpä, jos pankit menevät konkurssiin tai joutuvat samanlaiseen kriisiin kuin Kreikassa? Ovet pysyvät kiinni, ja pankkineidit levittävät kätensä todeten, että mitään ei ole antaa. Argentiinassa pankit suljettiin vuonna 2001, ja niiden avauduttua dollarit oli muutettu pesoiksi, jolloin talletusten arvosta hävisi kaksi kolmasosaa. Kyproksella taas talletuksista takavarikoitiin 50 prosenttia pankkien rahoittamiseksi.

  Myös sähkökatkot, verkkorikollisuus ja sodan ajan kyberhyökkäykset voivat tuhota elektronisen rahan ja raunioittaa maksujärjestelmän niin, että yhteiskunnan toiminta halvaantuu. Käteinen on kätevämpää jopa ulkomailla, vaikka muuta väitetään. Korttien kanssa on nimittäin aina ongelmia, ne eivät kelpaa kaikkialla, ja käytöstä voidaan periä lisämaksuja.

  Käteisen poistamisella tähdätään pankkitotalitarismiin ja sosialismiin

  https://jukkahankamaki.blogspot.com/2016/08/kateinen-raha-on-vapauden-ja.html

  Lainaus Jukka Hankamäen loistavasta kirjoituksesta ’Käteinen raha on vapauden ja demokratian tunnusmerkki’

 3. “Jos taas yrittää tallettaa pienenkin summan omalle pankkitililleen, joutuu ankarien kuulustelujen kohteeksi”

  Kun Suomen hallitus nojautuu rikollistaustaiseen (suuryhtiömafian nuorassa kulkevaan) THL:ään, joka kuuntelee kommunistimafioson johtamaa WHO-järjestöä, niin tämä ei mitään valvontaviranomaista kiinnosta.

  WHO kuuluu käytännössä globalistimafiaan joka on tämän kriisin myötä toteuttamassa totaalikumouksen josta ei olisi paluuta kansallisvaltioiden itsenäiseen asioiden hoitamiseen enää koskaan:

  https://www.weforum.org/agenda/2020/04/covid-19-emerging-technologies-are-now-critical-infrastructure-what-that-means-for-governance/

Comments are closed.