Koti Uutisia Kotimaa Perussuomalaisen poliisin Internet-sensuuriyhtiölle täydet koronatuet veronmaksajilta

Perussuomalaisen poliisin Internet-sensuuriyhtiölle täydet koronatuet veronmaksajilta

8

Tällä viikolla on käynyt entistä selvemmäksi, että Suomen ”vihervasemmistolaisen” hallituksen lupaamat ”koronatuet” ovat kohdistuneet konkurssin partaalla olevien pk-yritysten sijaan poliittisesti verkostoituneille ja upporikkaille eliittiliikemiehille. Heihin lukeutuu myös perussuomalainen kansanedustaja Tom Packalén.

Packalén on alkuperäiseltä ammatiltaan poliisi. PolPo-instituutiolle uskollisesti kansanedustaja on omistautunut siivoamaan Internetin “vihapuheesta”, mikä on kiertoilmaisu esimerkiksi maahanmuutto-, sionismi- ja eliittikritiikille. PolPo-persu tahkoo rahaa perustamallaan Utopia Analytics -yrityksellä, joka pyrkii tehostamaan poliittista sensuuria tunnettujen verkkosivujen keskustelupalstoilla.

Utopia Analytics sai valtiolta täyden 100 000 euron koronatukipaketin. Kansalaiset ovat ihmetelleet, miksi rikkaiden poliitikkojen ja virkamiesten perustamille Internet- ja teknologiayhtiöille on annettu valtavia tukipaketteja samalla, kun matalatuloisten suomalaisten ravintolat, kampaamot, korjaamot ja muut pk-yritykset ovat jääneet ilman tukea. Juuri jälkimmäiset yritykset ovat kärsineet suoraan koronan nimissä säädetyistä liikkumis- ja kokoontumisrajoituksista, kun taas it-yrittäjät ovat usein voineet jatkaa toimintaansa suhteellisen vaivattomasti etänä.

– En osallistu [Utopia Analyticsin] operatiiviseen toimintaan. Hallituksen puheenjohtajana olen ollut tietoinen, että tukea on haettu ja saatu, Packalén totesi medialle koronatukiskandaaliin liittyen ja kieltäytyi kommentoimasta asiaa tarkemmin.

Vaikka PolPo-persu ei osallistukaan operatiiviseen toimintaan, merkittävä osa Utopia Analyticsin tukirahoista ohjautuu lopulta suoraan hänen omiin taskuihinsa. Packalén nimittäin omistaa 38 prosenttia yhtiöstä.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Hallituksen virhelista on jo pitkä:

  – tuhannet ulkomailta tulleet “reissaajat” ohi karanteenin
  – koko Suomi kiinni rajoineen ja kovat poikkeuslait päällä, mutta turvapaikanhakijat ja halpatyöntekijät yhä tervetulleita. Suomalaisia yhä motissa ulkomailla.
  – kymmenien miljoonien yritystuki globalisteille, rikkaille (((kerholaisille))), julkkiksille ja ns. konsulttifirmoille. PK-sektoria ja vientiteollisuutta ajetaan konkurssiin. Juuri ne yritykset, jotka maksavat veronsa Suomeen ja pitävät kotimaista työvoimaa ajetaan konkurssiin
  – miljoonien maskikaupat sekunda-tavaralla sekundahankkijoilta
  – miljardien henkilötodistusuudistus, että ihmisistä saadaan virallisiin papereihin androgyynejä (linjassa sabbadistikultin toiveiden kanssa)
  – Irakilaisten palautusten keskeyttäminen Ihmisoikeustuomioistuimelta tulleen tuomion vuoksi. Irakiin palautettu ja siellä kuollut mies on KRP:n mukaan ELOSSA. Näin luotettavaa on Ihmisoikeustuomioistuimen tutkinta. Euroopan väestönvaihdon on jatkuttava vaikka törkeiden valheiden varjolla.

  Aikaisemmin on jo vaadittu, etteivät suomalaiset lisäänny (mielipide)ilmastonmuutoksen vuoksi. On vaadittu mielipidesensuuria, nationalismin kieltämistä (järjestöjen kiellot ja nationalistien erottamiset puolueista) ja homo-adoptiota vastustavat on haastettu oikeuteen (Päivi Räsänen).

  Kaiken tämän on siunannut Sanna Marinin hallitus ja aivan erityisesti sen Vihreät ministerit, jotka ovat jostain syystä yhä hallituksessa. Vertailun vuoksi (Peltokankaalta lainattu) Ilkka Kanerva joutui aikoinaan eroamaan pelkän tekstiviestikohun vuoksi. Tämä ei ole Kanervan puolustamista vaan vertaus, miten tiukassa on hallituksen suojelu, kun siellä sattuu olemaan reippaita naisia tai homoja.

  Pelko ja epävarmuus saa ihmiset luottamaan tahoihin ja tekemisiin, jotka olisi terveessä demokratiassa todettu vakaviksi virheiksi. Kun jokin aate (globalisaatio) on todettu utopian syleilyksi, siitä aatteesta on luovuttava. Soros on mennen ajan utopisti.

  Afrikan järjestäytyneemmät maat selviävät, muut eivät, ja tämä on hyväksyttävä. Väestöräjähdykseen tulee tasauksia koska kaikkia maailman ihmisiä ei voi pelastaa. Ihmisiä kuolee valtavasti joka päivä ja syntyy vielä paljon enemmän. Jos tasausten ei annata välillä tapahtua, tulevaisuudessa on odotettavissa täysin pystysuora pudotus etenkin kehitysmaissa, joiden omavaraisuus on heikko väestömäärään nähden.

  • Kyllä vain. Ja vienti on ainoa tapa saada rahaa tähän meidän valtakuntaan, jos ajatellaan talousjärjestelmää suljettuna systeeminä. Esim. Valio-pakotteet ovat jatkuneet jo puoli vuosikymmentä.

   Mutta kun koko höskä on rakennettu juoksuhiekan päälle ja vielä kirotulle maalle, niin tämän koko roskan on ilmeisesti syytä romahtaa, ennen kuin mitään tervettä voi sen tilalle koskaan nousta.

 2. Näin tuli selväksi mikä Tom Packalen todellisuudessa on, jo aikoja sitten ihmettelin hänen välttelevää käytöstään niiden seurassa, joilla oli jotain tietoa sisäpiirien toiminnasta. Miten reagoi Perussuomalainen puolue, ilmeisesti vaikenemalla.

 3. Näinhän se menee: “Minä en tiedä mistään mitään. En se ollut minä – nuo sen tekivät!”

  Sama sonta jatkuu vuodesta toiseen ja kukaan ei joudu mistään vastuuseen.

 4. Voisi tämän sirkuksen sijaan pohtia sitä, miten Suomi avataan ennen täyttä konkurssia ja ollaanko opittu tekemään edes hiukan järkevämpää politiikkaa ja päätöksiä uutta aikaa varten. Ihmisiä voi kuolla, mutta ihmisiä kuitenkin kuolee noin 4500 joka kuukausi Suomessa. Väkirikkaissa maissa luonnollisesti huomattavasti enemmän.

 5. Kansanpetturipuolue perussuomalaiset on sionisti- ja valeoppositiopuolue, joka on ihan samanlaista myrkkyä kuin muutkin puolueet.

Comments are closed.