Koti Uutisia Ulkomaat Yli puolet liberaaleista naisista on kärsinyt mielenterveysongelmista

Yli puolet liberaaleista naisista on kärsinyt mielenterveysongelmista

7

Maaliskuussa julkaistun amerikkalaistutkimuksen mukaan yli puolet valkoisista liberaalinaisista on kärsinyt mielenterveysongelmista. Miesten kohdalla noin joka kolmas oli saanut saman diagnoosin. Erityisesti nuorten kohdalla luvut olivat huolestuttavan korkeita.

Tutkimuksessa esitettiin kysymys, onko lääketieteen ammattilainen koskaan sanonut sinun kärsivän mielen sairaudesta. Luvut tuskin yllättävät ketään, joka liberaalien mielenmaisemaa on seurannut esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai julkisissa esiintymisissä.

Ongelmaksi se kuitenkin muodostuu siinä kohtaa, kun koko yhteiskuntaa pyöritetään mielenterveysongelmaisten ihmisten sen hetken oikkujen mukaan. Kuten yhteiskunnallisia asioita seuraavat ovat jo aikaisemmin huomanneet, on uusimpien poliittisesti korrektien termien ja käytösmallien seuraaminen täyttä työtä, sillä eniten äänessä olevat hullut päivittävät vaatimuslistaansa siitä, miten meidän muiden tulisi käyttäytyä, joka päivä.

7 KOMMENTIT

 1. Brittiläinen yliopisto on tehnyt tutkimuksen vegaaniuden ja masennuksen välisestä korrelaatiosta. Veganismi on kovin yleistä liberaalien keskuudessa ja siinä on paljon uskontojen piirteitä. Kyseinen – ismi sisältää ankeutta ja tiukkuutta. Ei ole ihme, jos ihan juhlissakin pitää syödä “terveellisemmin”, ja hirveä valitus alkaa, jos muille ei maistu vegaaniset ruoat. Eihän tuollaiseen edes ylipainoisia ihmisiä painosteta, vaan heillekin suodaan joskus mässypäivä.

  Valitettavasti tällainen tapaus on lähipiirissä, ja tämän kanssa olen lähes joka viikko tekemisissä. Olen satavarma, että hän äänestää Vihreitä tai Vasemmistoliittoa, vaikken ole tiedustellut häneltä asiaa. Käytöksestä ainakin hänet voisi päätellä vihervasemmistolaiseksi: mies jutteli kerran veljiensä ja minun kanssa muuttuvista termeistä ja kuinka hänen aikaan vielä pelättiin mustaa miestä leikeissä. Itse asiassa muistan 2000-luvun alussa vielä kuulleeni tuon sanan leikkiessä muiden kanssa kyseistä leikkiä. Siitäkös läheinen ärähti, ettei mitään rasistisia puhuta tässä talossa, vaikkei siinä keskustelussa tullut edes ilmi, ette olisimme antaneet sellaisen kuvan itsestämme. Todella säälittää, minkälaisen kuvan hän antaa tyttärelleensä. Ei ole mielenterveysongelmainen, mutta vaikuttaa, että mahdolliset puutostilat ovat tehneet hänestä kovimman luokan moralisoijan, kysytään toisten syömisiä ja kehoitetaan vaikka väkisin ottamaan sitä papumuhennosta. Itse saan tarpeekseni siitä, että aletaan mussuttamaan ilmastoystävällisestä ruoasta ja kehoitetaan myös tulemaan mukaan näille ekokursseille. Ei kiitos minulle, opettelen ihan itse nämä asiat. Ei oikein innosta korona-aikaan eikä koskaan istua ilmaisella AMK:n järjestämällä kurssilla, mitä tämä läheinen mainosti, ja kuunnella puheita hiilineutraaliudesta ja kuinka on pahasta ostaa jopa luomumaitoa ja – kananmunia.

  Ilman B12-vitamiinia, jota ei saa täysin kasviperäisestä ravinnosta, ihminen voi altistua muistiongelmille, neurologisille häiriöille ja masennukselle. Vegaani saa liikaa omega-6-rasvahappoja pähkinöistä. Tuosta ne tekijät löytyy liberaalien mielenterveysongelmille. Nämä tulee kuluttamaan tulevaisuudessa Suomenkin terveydenhuoltoa.

  • Juuri näin, ja rauta imeytyy parhaiten punaisesta lihasta (se on myös hyvä A-vitamiinin, B-vitamiinien ja magnesiumin lähde). Ei pidä syödä lihajalosteita eikä epäeettisesti tuotettua ulkomaista lihaa. Jos vege-mies haluaa tuhota lihaksensa ja testosteronitadonsa niin syö runsaasti soijaa, joka on kasviestrogeeni. Metsästäjä-keräilijän (lihaa ja kasviksia) ruokavalio modernissa muodossa on itselle ollut paras. Liian tiukka muotti ei saa missään ruokavaliossa olla, sillä se vain ahdistaa pidemmän päälle. Ei pidä mennä ruokavaliossa aate vaan biologia edellä ja tutkia juurikin niitä faktoja.

   Jos globalisti suosittelee jotain trendi-ruokavaliota niin voi olla suht varma, että suositus on väärä. Arjalaiset geenit eivät tue hipstereiden fanittamaa ruokavaliota pätkääkään.

   • Ketogeeninen ja vähähiilihydraattinen ruokavalio tuovat terveyttä. Se lisäisi kasvisten syöntiä ihmisillä, kun riisit ja pastat korvataan kasviksilla, joilla kuitu turvataan. Paleo on myös hyvä ruokavalio, joka muistuttaa vhh:ta, mutta se sallii tärkkelyspitoiset kasvikset ja hedelmät ja taitaa jopa hunajankin. No, itse olen hyväkarppilinjalla ja syön niitä linssejäkin, jotka ei ole pelkkää hiilihydraattia, vaan niistä saa kasviproteiineja sekä rautaa.

    Itseäni närästää punainen liha. Kasvikset ovat hyväksi reumasairauksien hoidossa, minkä myötä aloin opettelemaan vähähiilihydraattista ruokavaliota. Olen lakto-ovovegetaristi, minkälaisena on vielä kohtalaisen helppoa olla. Raudan saanti on vain askarruttanut, koska ihan sekasyöjäaikanakin tuo on ollut ongelma, ja rautabletin nautin itse puristaman sitruunaveden kanssa. Rasvoja syön luonnollisessa muodossa: pähkinät, avokadot, hamppu, kylmäpuristettu ekstra-neitsytoliiviöljy, kylmäpuristettu kookosöljy, voi, täysmaitoa kahviin, jogurtit kaikista rasvaisempia, luomulaatuista kuohukermaa ja creme fraichea ruoanlaitossa ja leivonnassa.

    Paljon paremmin voin tällä ruokavaliolla, vaikka onkin kasvisruokavalio. Ei prosessoituja ruokia, vaan kotiruokaa aidoista raaka-aineista ja hiilihydraattipitoinen riisi, josta ei mitään muuta saakaan, korvataan kukkakaalista tehdyllä riisillä, mistä saa C-vitamiinia.

    • Rautaa ja maitohappobakteeria olisi hyvä saada B:n, C:n ja D:n lisäksi.

     B 1+6+12 ehdottoman tärkeä meille kasvissyöjille.

     Itse otan rautaa ja maitohappobakteeria nykyisin kuureina aina silloin tällöin. Ovat nämä kaikki napit aika perkuleen kalliita Suomessa. Apteekkireissu on kyllä aina yhtä iso šokki siinä vaiheessa kun se hinta pläjähtää kassan näytölle.

     Nyt ehkä rautaa pitäisi ottaa, kun on ilmeisesti tavallista ärhäkämpi flunssakin liikkeellä. Maitohappoja saa piimästäkin, jota tulee hörpittyä.

 2. Hyviä kommentteja, kyllä.
  Eräs vähemmän mainostettu asia on parsakaaliversojen valtava terveellisyys.

  Se sisältää kahta ainetta. Ne sekoittuvat kun versoja syö, ja muodostuu uusi aine, joka on valtavan tehokas happiradikaalien tuhoaja.

  https://medium.com/@bloominggreens/top-benefits-of-broccoli-microgreens-versus-broccoli-heads-8a0c15650ac1

  “Sulforphane, a compound present in broccoli gives it a bitter taste and helps to fight cancer. It promotes a healthy complexion and hair, increased energy, and overall lower weight. ”
  Lisää:
  https://www.drugs.com/npp/broccoli.html

Comments are closed.