Koti Artikkelit Soldiers Of Odin järjestää itsenäisyyspäivämarssin

Soldiers Of Odin järjestää itsenäisyyspäivämarssin

9

Kansallismielinen järjestö Soldiers Of Odin (SOO) tiedottaa järjestävänsä itsenäisyyspäivänä mielenosoituksen Helsingissä. Tapahtumaan sisältyy marssi ja puheita.

Marssi kokoontuu kello 16.00 Kansalaistorilla. Kehotamme kaikkia kansallismielisiä osallistumaan tapahtumaan. Järjestäjien mukaan sinne saa tuoda myös omia lippuja ja banderolleja mukaan.

9 KOMMENTIT

 1. Kunhan ette tule Finnairin koneella. Kyseine korporaatioa murhasi tahallaan isänmaallisena tunnetun Miikan kieltämällä häneltä ilman pätevää syytä matkan Suomeen ja hengen pelastavaan hoitoon.

  Tässä oli kyse poliittisesta murhasta. Kysyttiinkö Sauli Niinistöltä nitistetäänkö kaveri?

  Muistaako kukaan enää että Sauli Niinistö oli valtionvarainministerinä luovuttamassa Koiviston Konklaavin kusetuksen kautta syntyneet jättivelkasaatavat 5% nimellishintaan saataviin nähden ulkomaalaiselle perintäkorporaatiolle? Sauli Niinistö kieltäytyi kategorisesti tuon massamurhaavan tempun sijaan antamasta alennusta velallisille niin että heidän tarvitsisi maksaa vain 5% väitetystä velasta.

  Miksi tämä velallisten hirttäminen ulkomaalaisen perintäyhtiön hillotolppaan oli niin tappava? Koska velalliset kokivat arjessaan että järjestelmä on täysin ääririkollinen ja verenhimoinen. Näistä velallisista yli 10 000 tekivät itsemurhan.

  • “Isänmaallisena tunnettun Miikan” 🙄 Ompa tosi “isänmaallista” hylätä lapsensa Suomeen ja lähteä Thaimaaseen panemaan jotain kaakkois-Aasialaisia rumia huoria ja ties mitä ladyboyta. Parempi sana tuolle olisi “Rotupetturina tunnetun Miikan”. Että sellainen aikamme suuri “patriootti”. 😂 Valot päälle idiootti! Karma iski Rotupetturi Miikkaan kun Skorpioni iski ja sitten se turposi pois. Omaa vitun tyhmyyttään. Välillä huvittaa millaisia vatipäitä tänne palstalle eksyy. “Poliittinen murha”. Salli mun nauraa. 😁

   • “Alunperin Miikka lähti vaimonsa Oomin luokse Thaimaahan, jossa pariskunnalla oli pieni vapaa-ajan asunto. ”

    https://www.suomenuutiset.fi/thaimaahan-kuolleen-miikkan-ystava-tehohoito-tuli-myohaan/

    Finnairin lähettämistä sähköposteista selviää, että Miikka oli luokiteltu ”turvallisuusuhkaksi, joka voisi olla väkivaltaisesti käyttäytyvä henkilö”. Mistään ei ole selvinnyt, mihin tällainen luokittelu perustui.

    Finnair kieltäytyi ainakin kolmesti ottamasta Miikaa kyytiin, vaikka tämä teki vaadittavat toimenpiteet, eli kävi esimerkiksi kentän läheisessä terveyskeskuksessa tarkistuttamassa itsensä; Mieti, tämäkö kelpaa, mutta keskisuuren sairaalan pätevämmän henkilöstön antama paperi ei???

    Vai jätti se Miika lapsia Suomeen? Mistä lähteestä moinen väite johon perustat koko kuohuntasi? Miksi kuvittelet että pariskunta olisi Thaimaassa, mutta lapsensa Suomessa?? Ja vaikka olisikin, luuletko että lapsi/lapset olisivat heitteillä/hylätyt?? Kirjoitit:

    “Ompa tosi ”isänmaallista” hylätä lapsensa Suomeen ja lähteä Thaimaaseen panemaan jotain”

 2. Kiitos tästä veljet. Siellä nähdään. Veikkaisin että rutkasti enemmän porukkaa kuin vuosi sitten. Järjestää kuka järjestää 😉 .

  • Toivottavasti paljon porukkaa mestoilla. Itseltä jäi tänä vuonna väliin — ensimmäistä kertaa. 612-marssilla en ole koskaan ollut: kotimatka on alkanut aina siinä Vastarinnan marssin ja huutamisen jälkeen.

 3. Hyvin oli porukkaa ja erinomaiset puheet. Kiitos kaikille mukana olleille.

Comments are closed.