Koti Uutisia Kotimaa Yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä ylistää itsenäisyyspäivämarssin kieltoa

Yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä ylistää itsenäisyyspäivämarssin kieltoa

13
Kirsi Pimiä.

Suomen yhdenvertaisuusvaltuutettu, kulttuurimarxisti Kirsi Pimiä iloitsee julkisesti kansallissosialistisen Kohti Vapautta! -marssin kiellosta. PolPo (poliittinen poliisi) kielsi marssin ennakolta, vaikka aiempina itsenäisyyspäivinä marssin ei ole epäilty syyllistyneen yhteenkään rikokseen.

Toisin sanoen nykydemokratiassa “yhdenvertaisuusvaltuutetun” tehtävä on asettaa kansalaiset epäyhdenvertaiseen asemaan näiden poliittisten mielipiteiden perusteella. Yhdenvertaisuusvaltuutetun mukaan maahanmuuttokriitikoilta voidaan riistää jopa perustuslaillinen kokoontumisvapaus.

“Poliisin päätös kieltää Kohti vapautta -kansanliikkeen mielenosoitus itsenäisyyspäivänä on tärkeä kannanotto Suomen demokraattisten periaatteiden puolesta”, Pimiä kirjoitti. Länsimaissa “demokraattisilla periaatteilla” tarkoitetaan valkoisten kansanmurhaa edistävää väestönvaihtopolitiikkaa sekä nationalistien sananvapauden kaventamista.

Pimiä on käyttänyt asemaansa jo aiemmin hyväkseen toisinajattelijoiden vainoamisessa. 2017 hän esitteli kommunistien Kansan Uutiset -lehdelle robottia, joka seuloi kunnallisvaaliehdokkaiden kirjoituksista “vääriä mielipiteitä”. Hankkeen tavoitteena oli manipuloida ehdokkaiden käyttäytymistä ja näin vaalitulosta kulttuurimarxisteille mieluisalla tavalla.

Lähteet: Twitter, Magneettimedia

13 KOMMENTIT

  • Muistakaa – ei omia kännyköitä marssiin mukaan! PolPo on anarkistinen, eli melkoisella varmuudella he yhdistävät videokuvaa netti- ja puheluliikenneskannauksen kanssa. Jos kulkueessa olijoista 40% on omat kännykät mukana, netti auki, toimivat näiden mikrofonit ympärillä tapahtuvan keskustelun taltiointilaitteina.

   Näin raakaa se on nykyään – Stalinin taivas Suomessa.

   PS – oletko edes nähnyt otsikot siitä että GOOGLE ovat luvatta skannailleet kansalaisten netti- ja kännykkädataa kiertäessään maatamme “vain videokuvaamassa karttoja varten?!

   Tämä on maailmanluokan järisyttävä skandaali, ja se että valtamedia oli hys-hys tästä, eikä repinyt moisesta otsikoita vaikkapa viikon ajan, on erittäin paljastavaa.

  • Itsenäisyyspäivän marsseja kuvaavia:

   Panu Huuhtanen (youtube
   Junes Lokka (Periscope)
   Jessikka Aro (?)
   Iltasanomat (?)

 1. ‘”demokraattisilla periaatteilla” tarkoitetaan valkoisten kansanmurhaa edistävää väestönvaihtopolitiikkaa’

  Siis yhdenvertaisuusvaltuutettuhan on ilmoittanut tavoitteekseen, että kaikkien ei tule olla tasa-arvoisia, vaan joidenkin tulee olla tasa-arvoisempia kuin toisten. Käytännössä tämä tarkoittaa joillekuille perseilyvapauksia vailla vastuuta. Nämä jotkut eivät ainakaan ole kansallismieliset suomalaiset. Jokaisen todellista demokratiaa kunnioittavan tulee sanoutua näistä pimeistä, sarkastisesti “demokraattisista” periaatteista irti olemalla tekemättä yhteistyötä niitä toimeen panevan “oikeus”järjestelmän kanssa. Käytännössä tarkoitan vaikenemista.

  • Kuraturvat saavat moninkertaisia asumistukia suomalaisiin verrattuna Suomessa. Eiköhän tuossa jo rikota kivasti “yhdenvertaisuusperiaatteita” ja muita sanahelinään pohjautuvia eurokommunismin pilipalilakeja.

   • Kirsi Pimiä on Suomen Anette Kahane. Viimeksimainittu on ex-STASI-terroristi jonka Saksan kosher-hallitus on nostanut Facebook -yhtiön vaatimuksia kuunnellen “vihapuhetta kitkevän” toimintaryhmän johtoon.

 2. Frankfurtin Koulukunnan suunnittelut Vihreiden Puolueen maailmanvalloituksen tien tasaamiseksi:

  – Internationalistien valtaaman valtamedian, sekä vaikkapa synteettisen valtionterrorin (kuten esimerkiksi massamaahanmuutto) avulla nostetaan sellaiset aiheet kansan tietoisuuteen jotka ennen eivät sitä olleet, ja joihin ei ennestään ollut luonnollista poliittista kenttää. Kun multikulti-ongelmat ilmenivät, pystyivät internationalistien mediatalot yhdessä poliittisen korrektiuden Vihreiden vaalikampanjoinnin kanssa täyttämään synteettisesti luotu tarve nuorissa äänestäjissä “suojella pakolaisia rasisteilta”. Tämä laaja aihepiiri sisältää tarpeeksi pienempiä aihepiirejä jotta tätä voitiin käyttää kokonaisen poliittisen puolueen nousuun valtioiden valtakoneistossa, ja valtamedia-rummutuksenkin avulla saadaan monta Vihreiden edustajaa korkealla hallintokoneistoon. Näissä asemissa kyseiset myyrät voivat toimia suoremmin kansanvainto- yms. todellisten kommunisteja kiinnostavien projektien toteuttajina. Vihreät loivat alussa mainetta “taistelemalla ympäristön puolesta”, mutta nyt he suoltavat suoremmin taustalla rahoittavien miljardöörien aivopesua “ilmastonmuutoksesta”.

  PS. Persujen tehtävä on toimia vihervassari-puolueden antiteesinä, äänestäjien valeoppositioon huijaamisessa, samalla kun se toimii varaventtiilinä jos kansa ei nielekään tarpeeksi nopeasti vihervassari-hulluutta.

   • Nyt on vain se erittäin akuutti kriisi missä täytyisi saada rotia ilmastohysteeriseen kansan ryöstämiseen ja PS toimisi “pikapuudutuksena” tai oireen hillitsijänä.
    PS on sinänsä niin daiju että harva heistä, jos kukaan, on tarpeeksi tietoinen siitä, että CO2:n vaikutus on olematon ja PS allekirjoittaakin epätieteellisen älyttömän CO2 AGW hypoteesin, mutta he tekisivät kuitenkin stopin CO2marxistien akuutille riistolle. Vastaava homma mamutuksen suhteen.
    Jos he saavat “murskavoiton” niin silloin esim. Sekoomus saattaa hyvinkin ottaa vähän mallia PS:sta, ehkä Kepukin lisäviiveellä, saadakseen ääniä ja näin homma kääntyisi pahimmasta mahdollisesta vähemmän pahaan. Sen jälkeen ei taas enää äänestäisi niitä PJ:tteja koska pointti oli “poliittinen CPR”.
    Olisiko se kardinaalimoka? Miksi?
    Ei tässä ainakaan PVL, IPU, SKE 😉 tai muukaan km-puolue pääsisi eduskuntaan vaikuttamaan, eli kyseessä on rutto vaiko ebola -tilanne, eikö? Sitten olisi vielä plussana stoppi joillekin tietyille suvakki-agendoille ja vähintäänkin “siedätyshoitoa” ääri-lipilaaristolle.
    Use the most powerful enemy of your enemy as an allied tool for the goal.
    Näkökannat kiinnostais, mutta ei riitä pelkästään se, kuinka epävalistuneita he ovat maailman todellisista rakenteista ja tilanteesta.
    Tämä on nyt maratonien maratoni, ei mitään sprinttihommia, vaan kehonsa tuntevien strategikko-juoksijoiden kestävyyshommia. Valistetaan väkeä pikkuhiljaa (varmaan ehkä 3-5% kykenee muutenkaan puskemaan kognitiivisen dissonanssin läpi ja täysin muuttaa käsityksiään, joten realismia) ja joukkomme kasvaa. Ja jonain päivänä, jos Luoja suo, tulee vielä se suurempi, valoisampi aika.

   • Mitäs puoluetta sitten ajattelit äänestää???
    Perussuomalaiset kuten Ruotsidemokraatit ovat AINOAT vaihtoehtot saada tämä pelleily, pohjoismaiden mädättämien loppumaan. Tosin Ruotsi on jo saatanallisessa kusessa. Matujen poisto maasta on miltei mahdotonta.
    Muutama kymmenen kansallissosialistia EI sitä tee, vaaditaan kansallismielisten ENEMMISTÖ valtaan.

   • Kun purjelaiva pyrkii Pohjoiseen, se ei odota ihanteellista eteläistä tuulia. Kaakkoistuuli tai lounaistuuli, Itäinen tai läntinen, kaikki hyödynnetään. Taitava kapteeni osaa ohjata purjelaivansa Pohjoiseen jopa Koilistuulen tai Luoteistuulen voimalla, luovimalla. jos laiva liikkuu edes hitaasti kohti päämäärää – se on järkevä taktiikka strateegisen päämäärän saavuttamiseksi.
    Samankaltainen ilmiö on politiikassa ja massojen johtamisessa, tai sodankäynnissä.

    Jos jokin Perussionistien linjaus hyödyntää kansallismielisten aseman parantamisessa – mielestäni sen tulee tukea, mutta ei pysyvästi vaan aina tilanteen mukaan ja omaa strategista tavoitetta silmällä pitäen. Minusta tuntuu, että perussionistinen valeoppositio vallassa olisi nykytilannetta parempi. Myöhemmin PS (joka on valeopposiitio) ei pysty ratkaisemaan nykyisen kriisin ongelmia eikä Suomesta tulekaan perussionistinen pysyvästi. Taistelun Logiikka (C) ennen pitkää pakottaa perussionistejakin polarisoitumaan ja jakautumaan isänmaallisiin ja globalisteihin.

 3. Ilman muuta tämä(kin) kotka ylistää mitä vaan toimenpidettä, jolla kansallismielisiä yritetään vaientaa ja mielipidevapautta kaventaa, mutta samalla se sivuuttaa sen tosiasian, että vielä tulee päivä, jolloin tällaisille koittaa sulkasato.

 4. ”Poliisin päätös kieltää Kohti vapautta -kansanliikkeen mielenosoitus itsenäisyyspäivänä on tärkeä kannanotto Suomen demokraattisten periaatteiden puolesta”
  Tarkemmin sanottuna on demokraattista kieltää julkinen kokoontuminen. Tämä on se maailma missä elämme, honk honk

Comments are closed.