Koti Artikkelit Simon Lindbergin puhe pohjoismaalaisille

Simon Lindbergin puhe pohjoismaalaisille

16

Miltä Pohjola näyttää kymmenen vuoden päästä nykyisestä? Mihin Pohjoismainen Vastarintaliike pyrkii? Entä miten Vastarintaliikkeen ideologia eroaa muiden puolueiden ja järjestöjen ajatuksista? Kansallinen Vastarinta julkaisee Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindbergin puheen aiheesta.

Toverit, Pohjoismainen Vastarintaliike osallistuu Ruotsissa tämän vuoden vaaleihin ainutlaatuisena puolueena. Olemme ainoa puolue, joka puhuu todella tärkeistä asioista, kuten joukkomaahanmuuton pysäyttämisestä ja kotiuttamisen aloittamisesta. Yksin me keskustelemme näistä aiheista sillä huomiolla ja siinä laajuudessaan, jonka ne ansaitsevat. Olemme ainoita, jotka puhuvat rehellisesti näiden ongelmien juurisyistä ja tarjoamme pitkän aikavälin ratkaisuja niihin. Olemme ainoita, jotka uskaltavat puhua siitä, miten asiat tähän pisteeseen ovat menneet ja mitä tulee tehdä kansamme ja maamme vapauttamiseksi uudelleen. Tässä vapaudessa kansamme ei vain selviydy vaan myös kukoistaa.

Olemme myös puolueista ainoa, joka kannattaa vaaleja, johon osallistuvat eivät ole urapoliitikkoja. Tämä on takuu vilpittömyydestämme. Minun sanani ovat rehellisiä ja puhtaita. Ne eivät yritä mielistellä ketään hallintokoneiston auktoriteettia. Ne eivät ole sidottu kenenkään toisen tahtoon eivätkä niitä rajoita minkään tietyn sopimuksen tai määräyksen ehdot. Pohjolan miehenä puhun suoraan sydämestäni. Minun näkemykseni Pohjolasta vuonna 2028 eroaa radikaalisti muiden puoluejohtajien näkemyksistä. He puhuvat siitä, miten pärjäisimme parhaiten tässä vallitsevassa tilanteessa. Miten tulisimme toimeen sillä vähällä, joka meillä enää on jäljellä. Kuinka huolimatta apinasta – anteeksi norsusta – posliinikaupassa voimme välttää tai ainakin viivyttää tulevaa totaalista katastrofia.

Minun tulevaisuudessani meidän ei kuitenkaan tarvitse huolehtia norsusta posliinikaupassa tai mistään muistakaan suurinenäisistä olennoista verhojen takana piileskelemässä. Sen sijaan saamme tulevaisuudessani keskittyä siihen, kuinka upea maamme olisikaan, jos olisimme jälleen yhtenäinen kansakunta, joka päättää itse omasta kohtalostaan. Pohjola, jota asuttavat Pohjolan kansat. Pohjola, jota hallitsevat Pohjolan kansat. Pohjola, jota pitävät pystyssä Pohjolan kansat etnisesti pohjoismaisia naisia ja miehiä varten.

Ennen kuin alan puhua tulevaisuudesta, tarkastellaan hetkinen tätä hullua, karmaisevaa ja helvetillistä maata, joka Ruotsista on vuonna 2018 tullut ja pohditaan, kuinka asiat ovat menneet näin pahasti pieleen. Puhun seksuaalisesta ahdistelusta, raiskauksista ja joukkoraiskauksista puistoissa, konserteissa ja kouluissa. Pahoinpitelyistä, huumekaupasta ja murhista suurten kaupunkien ghetoissa ja jopa pienissä kunnissa. Puhun “sukupuolineutraaleista” esikouluista, Pride-paraateista ja pedofiiliringeistä. Ennätyksellisen alhaisesta vanhustenhoidon, sairaanhoidon ja koulutuksen tasosta. Köyhdytetyistä metsämaista, kylistä ja valtion kassavarannoista. Lisääntyvästä työttömyydestä, heikentyvistä työolosuhteista ja pilviä hipovista veroista.

Puhun tiedotusvälineissä työskentelevistä valehtelijoista, jotka eivät koskaan saa seuraamuksia toiminnastaan. Käteisen rahan katoamisesta ja kansan yhä lisääntyvästä voimattomuudesta. Poliisin resurssien puutteesta, jota ilmenee aina silloin, kun kyse on jostakin muusta kuin poliittisen opposition ahdistelusta. Puhun suurenevista luokkaeroista ja kansalaisvelvollisuuksien ja -vastuiden katoamisesta. Tosiasiasta, että enää ei arvosteta yhteisöä, luoteta naapuriin tai uskota nuorisoon. Puhun niiden kaikkien leimaamisesta, jotka protestoivat. Noitavainoista, sensuurista ja ajatusrikostuomioista, joita harjoittavat media, pankit ja valtio. “Valtaeliittiämme” hallitsevista poliittisesta korruptiosta ja nepotismista. Puhun siitä karmeasta tosiasiasta, että kansamme uhkaa biologisesti kuolla sukupuuttoon alhaisen syntyvyyden ja joukkomaahanmuuton vuoksi.

Nämä ongelmat eivät vaivaa vain Pohjolaa. Pommit paukkuvat ympäri maailman, luonnonresursseja valutetaan hukkaan ja tuhlataan. Kaikki kaunis ja ainutlaatuinen korvataan yksitoikkoisella roskakulttuurilla ja globalistiyhtiöiden logoilla. Itse itsensä eliitin asemaan kohottaneet ihmiset Tukholmassa, Brysselissä, Lontoossa, New Yorkissa ja Tel Avivissa rikastuvat rikastumistaan rehkiessäsi itse niska limassa. Miten asiat ovat siis voineet mennä tähän pisteeseen? Mitä oikeastaan tapahtui? Onko tämä kaikki “rasistien” syy, kuten päättäjät usein sanovat? Onko se Hitlerin syy? Putinin ja venäläisten syy? Pitäisikö valkoinen heteromies ja patriarkaatti asettaa vastuuseen tästä kaikesta?

Ei, ei tietenkään pidä. Todellisuudessa ulkomaiset tahot ei-pohjoismaisine intresseineen ovat ottaneet kontrolliinsa mediamme, pankkimme, koulumme ja kulttuurimme. He ottivat hallintaansa sinun ajatuksesi. Petturit myivät kaiken 30 hopearahasta. Myivät kaiken menekin ollessa hyvä. Jokainen poliittinen instituutiomme korruptoitui. Sopimuksia kirjoitettiin niiden maiden kanssa, jotka löysivät itsensä samasta tilanteesta, ja perustuslakimme kirjoitettiin uudelleen, jotta meidän olisi vaikeampaa irrottautua kreivi Richard Nikolaus Coudenhove-Kalergin ajatuksille perustuvasta Euroopan unionista. Meidän maillemme tuli ulkomainen kulutuskapitalismi, ja meidät orjuutettiin palvelemaan yhä nousevaa korkoa. Sinä ja sinun perheesi sidottiin kahleisiin.

Älkää kuitenkaan ymmärtäkö minua väärin; asioille voi edelleen tehdä jotain. Vielä ei ole liian myöhäistä. On yhä mahdollista, että alamme ajatella jälleen omia etujamme ja toimia omien ajatustemme mukaisesti. On mahdollista repiä rikki järjettömät sopimukset ja kirjoittaa lait uudelleen. Me voimme voittaa maamme takaisin. Emme ole tuomittu sukupuuttoon, me voimme kyllä irtautua kahleistamme. Voimme poistaa prostituoituina toimivat poliitikot ja suistaa petturit vallasta. Minä voin. Sinä voit. Yhdessä me voimme.

Haluaisin lopettaa puheeni siirtymällä visiooni vuoden 2028 Pohjolasta. Kuinka asiat olisivat, jos Pohjoismainen Vastarintaliike saisi 50 prosenttia äänistä vuoteen 2028 mennessä. Yhteiskunta näyttäisi paljon enemmän siltä, miltä se näytti silloin, kun olin lapsi ja kasvoin maaseudulla lähellä Kristianstadia. Lukitsemattomat ovet, ystävälliset kasvot ja naapurit, jotka auttoivat toinen toistaan. Kyläkoulut, kyläkaupat ja pientilat täydessä toiminnassaan ja lapset leikkimässä ulkona. Minun tulevaisuudessani olisimme hyvää vauhtia matkalla maailman johtavaksi valtioksi, joka toisin kuin nyt keskittyisi oikeasti tärkeisiin asioihin kuten tutkimukseen, kulttuurin tuotantoon ja innovaatioihin. Kansamme kuuluisi maailman vauraimpien ja onnellisimpien kansojen joukkoon ja meidän maamme olisi omavaraisimpia koko maapallolla. Ratkaisisimme alhaisen syntyvyyden ongelman itse, ja lapsemme kasvatettaisiin sopusoinnussa luonnon kanssa yhteiskunnassa, jossa vallitsee todellinen kansankokonaisuus.

Työttömyys olisi poistettu elvyttämällä teollisuutemme, herättämällä maanviljelyskulttuuri henkiin ja uudistamalla puolustusvoimiamme. Kansamme olisi ylpeä itsestään, historiastaan ja myös tulevaisuudestaan. Ilmiöitä kuten no-go-alueet, eläkeläisköyhyys tai työntekijöitä kuristusotteessaan pitävät ökyrikkaat johtajat ei enää tavattaisi Pohjolassa eivätkä ne tulisi sinne enää koskaan palaamaankaan. Asiat, kuten halal, kosher, taharrush gamae (naisten seksuaalinen joukkohäirintä julkisella paikalla) tai sukuelinten silpominen olisivat minun tulevaisuudessani jälleen aivan muiden kuin Pohjoismaiden ongelmia. Ihmisiä ei enää kutsuttaisi rasisteiksi leimaamistarkoituksessa. Minun tulevaisuudessani olisimme ymmärtäneet sen, ettei todellinen arvokkuutemme ja vahvuutemme ole siinä, että olisimme kaikki samanlaisia, vaan olemme nimenomaan erilaisia ja ainutlaatuisia ja meidät on luotu täydentämään toisiaan. Tämä mahdollistaisi siirtymisemme eteenpäin ja ylöspäin esteettä.

Tämä on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen vuosi 2028. Minun Pohjolani. Miten voimme sitten saavuttaa tämän? Kuinka unelmistani tulee sinun tulevaisuutesi? Miten voit luoda tulevaisuuden ylpeydelle, toivolle, harmonialle, yhteisyydelle ja omalle sekä jälkeläistesi onnelle? Tee kuten minä teen. Älä heitä ääntäsi hukkaan tänä syksynä. Äänestä Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Huolimatta siitä, tulemmeko valituiksi vai emme, äänelläsi on merkitystä. Se osoittaa, ettet enää hyväksy tätä maamme häpäisyä ja asettamista naurunalaiseksi. Äänesi meille antaa avaimet todellisen muutoksen tekemiseen. Ääni mille tahansa muulle puolueelle, astuvat he sitten valtaan tai eivät, tarkoittaa, että hyväksyt ainakin tietyllä asteella tämän hulluuden ja rappion. Muiden puolueiden äänestäminen tarkoittaa samaa kuin kansamme tuho ja suoranainen kansanmurha.

Miksi ojentaa äänesi vain toiselle orjakauppiaalle, joka ei ehkä vain piiskaa orjaansa aivan yhtä kovaa kuin edellinen orjaherra, kun voit sen sijaan äänestää vapautumisesi ensiaskeleen puolesta? Tee kuten minä tein. Älä heitä hukkaan loppuelämääsi. On olemassa oikeaa elämää sosiaalisen median, pikaruoan ja tosi-TV:n ulkopuolella. Meidät tarkoitettiin muuhunkin, suurempaan kuin työskentelemään yhdeksästä viiteen ja sitten istumaan tietokoneen ääreen tai menemään lasilliselle viikonloppuna. Ole se, kuka oikeasti olet. Tee velvollisuutesi. Liity meidän joukkoomme Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Pohjola tarvitsee sinua. Meidän on mahdollista muuttaa kaikki. Minä voin, sinä voit, yhdessä me voimme.

Kiitos, että kuuntelitte.

Puhe kuunneltavissa tästä ruotsiksi (tekstitetty englanniksi): https://www.nordfront.se/simon-lindbergs-speech-to-the-nation.smr

Nordfront.se

16 KOMMENTIT

 1. Tuossa heti alussa ollee yksi käännösvirhe.

  “Olemme ainoa puolue, joka puhuu todella tärkeistä asioista, kuten joukkomaahanmuuton pysäyttämisestä ja kotouttamisen aloittamisesta.”

  Siinä lukee “kotouttamisen” mutta varmaan pitänee olla “kotiuttamisen”. Ensimmäinen tarkoittaa maahantunkeutujan jäämistä Pohjolaan, jälkimmäinen hänen palauttamistaan lähtöalueelle.

 2. Hyvää Juhannusta muuten Vastarintaliikkeen miehille ja naisille ja muille kansallismielisille! 🙂 Täältä on Juhannuksen jälkeen tulossa muutamia kannattajakortteja Kansanyhtenäisyys ry puolueprojektiin postissa! 🙂

 3. Hieno puhe. Ajattelin että nousiko Mannerheim haudasta, vai mistä satelee tälläistä tekstiä. Harmi kun on käännetty, mutta pari miehistä kyyneltä tiputin. Onnea sinne! 🙂

 4. Hyvää Juhannusta myös täältä päin Suomea!

  Hieno puhe.

  Kannattajakortteja tulossa myös täältä.

 5. Vielä kun saataisiin lammaslauma tajuamaan että tämä on 100% totta ja ymmärtämään että ilman muutosta nykymenolla ollaan kohta kaikki sukupuolineutraaleja mulatteja sionistien työleirillä. Siihenhän niin kulttuurimarxistit kuin muutkin vasenkätiset punavihersokeat ovat pyrkimässä.

 6. Tiukkaa asiaa jälleen kerran.Hyvä juhannusta kaikille kansallismielisille ihmisille.

 7. Kerrankin asiaa ja tosiasioita, loistava puhe. Hyvää Juhannusta kaikille isänmaallisille kansalaisille.

 8. Hyvää juhannusta toverit! Tulevaisuudessa juutalaisten hallitsemat keskuspankit on pistetty ruotuun. Rahan luominen on kansallistettu. Perinteisiä perhearvoja kunnioitetaan. Ei enää liberalismia ja kulttuurimarxismia eikä niiden tuhoisia seurauksia, kuten: huumeita, pornografiaa, abortteja, avointa homoseksuaalisuutta ja radikaalia feministi liikettä. Ja ei juutalaisten pakolla ajamaa kolmannen maailman ihmisten maahanmuuttoon länteen. Eurooppa on jälleen eurooppalaisten!

  • Valtamedia suoltaa muutenkin ihan täyttä paskaa, mitä tuokin juttu on, Varisverkoston huumehuuruisista paskapäistä ja globalistieliitin hyödyllisistä idiooteista puhumattakaan. 🙂

  • Montakohan varisverkoston kanta-asiakasta on narahtanut esim. huumeista? Veikkaan että useampi kuin yksi.

   Yritin etsiä k.o uutista Expressenin sivuilta hakutoiminnolla vaikka millä mahdollisilla hakusanoilla på svenska vaan en löytänyt. Sama tulos Googlella, vain muutama epämääräinen Twitter-kuvakaappaus. Nordfrontin Jimmystä oli kyllä muuten muutama tarina vaan kaimastansa NHLssa huomattavasti enemmän. Eli mistä lie taas tarina keksitty?

  • Veikkaan että täyttä kusetusta. Mutta ei meitä kansallismielisiä ole ennenkään vassarien itkut ja ininät kiinnostanut.

 9. Lisätään nyt vielä että varisten sivulla oleva linkki vie uutiseen mutta miksei sitä löydy a) haulla b) mistään muualta muuten kuin linkkinä Expressin todella luotettavaan jahven sanaan? Luulisi nyt jonkun muunkin valtamedian vouhottajan olevan kiinnostunut.

Comments are closed.