Koti Uutisia Ulkomaat Italian maahanmuuttokriittisen hallituksen kannatus lisääntyy

Italian maahanmuuttokriittisen hallituksen kannatus lisääntyy

4

Italian maahanmuuttokriittisen hallituksen kannatus on noussut yli kymmenen prosenttia sitten vaalien. Suurta suosiota saanutta hallitusta kannattaa jo 60 prosenttia äänestäjistä.

Suurin voittaja mielipidemittauksissa on puolue Lega, jota johtaa Matteo Salvini. Puolueen kannatus on noussut viime kyselyn 17,4 prosentista 29,2 prosenttiin. Legan kannatuksen nousu tekee puolueesta nyt maan suurimman puolueen.

Salvinin puolueen suosio voi myös heijastua muihin Euroopan maihin, sillä Salvini on lyhyessä ajassa onnistunut luomaan vankkoja suhteita muiden maahanmuuttokriittisten puolueiden kanssa Euroopassa. Yksi näistä on Itävallan maahanmuuttokriittinen hallitus.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. En usko poliittiseen ratkaisuun. Sama Kalergi-suunitelma Euroopan väestölle jatkuu. “Pakolaiset” vaan suunnataan tästä lähtien enemmän Espanjan rannikolle. On tärkeää muistaa että kansainvälisen eliitin pyrkii näyttämään massoille “vaihtoehtoja” ja toivoa antavia puoleita jolloin väistämättömiä vallankumouksia/kapinoita pitkitetään koska massat eivät nouse vastarintaan jos näkevät ns “poliittisen ratkaisun”. Kuvitellaan että koska yleinen mielipide paitsi Euroopassa, niin myös Italiassa on vaihtunut radikaalisti viimeinen vuosikymmen, niin mitä Italian kansalaiset olisivat ajatelleet jos eivät olisivat näkeneet minkäänlaista poliittista muutosta? Tämän “oikeammalle” ei ole ‘valtavirtapuolueita’. Niin isossa maassa kuten Italiassa olisi hyvin voinut nousta väkivaltaisia kapinallisuuksia joka olisi saattanut levitä muualle Euroopaan. Tämä olisi asia mitä sionistieliitti ei VIELÄ halua, koska synnynnäisten europpalaisten suhde Euroopassa on vielä heille epämiellyttävä.

Comments are closed.