Koti Uutisia Kotimaa Sdp:n työryhmä: Valtamedialle pysyvä veronmaksajien tukijärjestelmä “koronan vuoksi”!

Sdp:n työryhmä: Valtamedialle pysyvä veronmaksajien tukijärjestelmä “koronan vuoksi”!

7
Timo Harakka.

Kuten uutisoimme kaksi viikkoa sitten, Suomen hallitus on valmistautumassa lahjoittamaan huomattavan summan veronmaksajien rahaa maan varakkaimmille valtamediayhtiöille. Samalla tavalliset suomalaiset pienyrittäjistä hoitoalan duunareihin kärsivät jatkuvasti kiristyvästä taloudellisesta paineesta.

Valtamedian tukipakettia valmistelee pääministeri Sanna Marinin puoluetoveri, Sdp:n liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka. Harakka on puolestaan nimittänyt Julkisen sanan neuvoston (JSN) entisen puheenjohtajan ja tunnetun kulttuurimarxistin, Elina Grundströmin vastaamaan tuen käytännön selvityksistä.

Virallisesti tukea perustellaan koronakriisin aiheuttamilla taloudellisilla menetyksillä. Viime viikkoina eri puolilta maata on alkanut kuitenkin kantautua kiihtyvissä määrin uutisia suomalaisyritysten konkursseista, joten on selvää, että eliitti suosii tukipolitiikassaan kulttuurimarxistista valtamediaa aitojen yrittäjien kustannuksella.

Grundströmin johtaman työryhmän selvitys julkistettiin tänään Harakan pitämässä tiedotustilaisuudessa. Harakka käytti koronakriisiä tekosyynä vaatiessaan valtamedialle paitsi pikaista hätärahoitusta myös pysyvää valtiollista tukea. Kaikki tuet kustannetaan suomalaisia verottamalla.

“Tuen jakamista varten nimettäisiin journalismin asiantuntijoista koostuva riippumaton tukilautakunta”, Sdp:n oma puoluelehti kirjoittaa. Kaikille mediakriittisille kansalaisille on kuitenkin selvää, että valtamedian sisäpiiriläisten muodostama lautakunta tulee olemaan kaikkea muuta kuin “riippumaton”.

Sdp:n selvityksen mukaan valtamedia tarvitsee myös veronmaksajien rahaa “digisiirtymässään”. Pääministeripuolue siis väittää, ettei suurten lehtitalojen kassoissa ole tarpeeksi euroja kattamaan siirtymää painetuista julkaisuista Internet-aikaan. Koska lehtitalojen toimitusjohtajien lihavia palkkoja ja bonuksia ei “tietenkään” voida leikata, “digisiirtymä” täytyy maksaa koronan köyhdyttämien keskivertosuomalaisten kukkaroista.

Lähde: Demokraatti

7 KOMMENTIT

 1. Media ei tulisi tukea lainkaan. Jos media ei pysy pystyssä ilman yhteiskunnan tukirahoja, se on merkki siitä, että sille ei ole kysyntää.

  Lisäksi kannattaa muistaa se, että “sen lauluja laulat jonka leipää syöt.” Yhteiskunnan tukiraha sementoi median vallan sylikoiraksi.

  Tukrahatkin menevät mutkan kautta tai suoraan osakkaitten osinkoihin. Kun valtiolta saa tukea, median toiminnasta saatuja tuloja riittää enemmän osinkoihin.

 2. “Uusi totuus” nyt myös Raamatun teksteihin.

  Seurakuntalainen uutisoi, että Tanskan Raamattuseuran uudessa raamatunkäännöksestä, Bibelen 2020, on poistettu viittaukset Israeliin. Korvaavissa ilmauksissa puhutaan “meistä”, “juutalaisista” tai “juutalaisesta kansasta”.

  Uuden testamentin kreikkalaisessa alkutekstissä on 60 Israel-viittausta, joista 59 on jätetty pois tai muutettu.

  Selityksenä sanotaan, että ihmiset voivat sekoittaa Raamatun Israelin vuonna 1948 perustettuun Israelin valtioon. Muiden valtioiden, kuten Egyptin, nimet on kuitenkin pidetty käännöksessä ennallaan.

 3. Valtamediahan on ollut jo vaikka kuinka pitkänaikaa yhtäkuin valtion propagandakoneisto. Puolitotuuksia ja suoranaisia valheita on tuotettu ja ulostettu eetteriin kuin liukuhihnalta. Nämä sontamedian rahoitus suunnitelmat ovat vain luonnollista jatkumoa jo pitkään jatkuneelle median politisoimiselle sekä valtion/globalistien talutusnuoraan kytkemiselle.

  • Media ja pankit ovat samassa omistuksessa (niin kuin kaikki, sillä korollisen velkarahan liikkeellelaskija hallitsee tosiasiallisesti KAIKKEA). Ihmisiä siis ohjataan sijoittamaan, myymään jne. niin kuin eliitti parhaakseen näkee. Helppoa kuin heinänteko. Suomalainen tyhmenee oikein silmissä.

 4. (((YLE:n))) mukaan “korona on nyt tappanut yhdysvaltalaisia enemmän kuin Vietnamin sota 60- ja 70-luvuilla”.

  Tuossa annetaan nyt vähän niin kuin ymmärtää että sota ei kestänyt kovinkaan kauaa. “60- ja 70-luvuillahan” voi tarkoittaa vaikka ’69–’74.

  Vietnamin (Indokiinan) sota kesti 1955–1975.

  • Aikamoista asiantuntemattomuutta YLE:n toimittajilta, ensinnäkin tuo maininta ajanjaksosta, onko tuolta ajanjaksolta, eli 01.01.1960 – 30.04.1975 tarkkaa ja luotettavaa tietoa amerikkalaisten uhrien määrästä. Entä korona uhrien määrästä Yhdysvalloissa nyt, siis tarkkaa ja luotettavaa tietoa. Aika populistinen tapa ilmoittaa asioita, vertailu asioihin, joista ei ole täsmällistä tietoa ja jotka ovat tunteita herättäviä.

Comments are closed.