Koti Uutisia Kotimaa Pekka Haavisto: Suomi ponnistelee tuodakseen ulkomaalaista halpatyövoimaa

Pekka Haavisto: Suomi ponnistelee tuodakseen ulkomaalaista halpatyövoimaa

6
pekka_haavisto

Suomen homoseksuaali ulkoministeri, vihreiden Pekka Haavisto lupaa kansalaisille, että ponnistelut ulkomaalaisen halpatyövoiman saamiseksi jatkuvat haasteista huolimatta. Hallituksen mukaan on ensiarvoisen tärkeää, että halpatyövoiman tulo Suomeen turvataan samalla, kun talouskriisi on ajamassa historiallisen määrän suomalaisia työttömiksi.

Lobbaajat ovat vaatineet hallitusta tuomaan Suomeen kausityöntekijöitä muun muassa Ukrainasta, koska näille ei tarvitse maksaa yhtä hyvää palkkaa kuin suomalaisille. Vihervasemmistolainen hallitus on suhtautunut myötämielisesti globaalikapitalistien vaatimuksiin, sillä avoimien rajojen ihanne yhdistää näennäisiä vastapuolia.

Hallituksen kannalta tällä hetkellä on ongelmallista se, ettei Ukraina itse tahdo lähettää kansalaisiaan töihin Suomeen. Ukraina pelkää, että kausityöntekijät toisivat koronatartunta-aallon kotimaahansa palatessaan.

Globaalikapitalistien ohella ulkomaalaisen halpatyövoiman puolesta on lobannut myös Suomen valtamedia. Aluksi media valehteli suomalaisille, että liikkumisrajoituksista huolimatta halpatyövoiman maahantulo on mahdollistettava siksi, “etteivät suomalaiset suostu” työskentelemään esimerkiksi maatiloilla. Kun valtava määrä lomautettuja suomalaisia kuitenkin päätti hakea maatiloille töihin, alkoivat media ja globaalikapitalistit syyttää suomalaisia tehottomuudesta ja liian korkeista palkkatoiveista.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Yle

6 KOMMENTIT

 1. -Haluttomuus
  -Tehottomuus
  -Palkkatoive

  Aina löytyy tekosyy leikata massatyöttömyyttä palkkaamalla suomalaisia.

 2. Kun vielä omana elinaikanani ehtisin nähdä sen päivän, jolloin kaikki omaa isänmaataan sekä kansaansa halveksivat globalisti maanpetturit saisivat kokea kaikki helvetin tuskat.

 3. Rajat auki, perse auki. Saatanan HIVistö. Ei ihme mielisairautena pidettiin homoutta ennen lääketieteellisesti. Toivottavasti virus niittää pois tuon pilaamasta maatamme.

 4. Miten on mahdollista että Suomessa “vihreät” ovat voineet olla ydinvoimaa tukevissa hallituksissa. Eli on siis tehty periaatepäätös lisäydinvoimanrakentamisesta ja “vihreät” eivät silti eronneet silloin hallituksesta. Myös maahantunkeutujien LENNÄTTÄMINEN Suomeen kasvattaa näiden loisten päästöjä parisataakertaisiksi verrattuna siihen mitä ne ovat parasiittien kotimaissa. Miten kukaan aidosti vihreä voi olla mitenkään mukana tukemassa tällaista?

  Miten “kristityt” ovat voineet olla mukana hallituksessa joka on sallinut kaikenmaailman hinttitouhut täysin?

  Miten perus-“suomalaiset” ovat voineet olla mukana hallituksessa jonka aikana maahamme on tuotu ennätysmäärä elintaso-“pakolaisia”?

  Miten Keskustan ollessa vallassa on voitu tehdä totaalista Suomen maatalouden sekä omavaraisuuden alasajoa politiikassa?

  • Siinä ne oleelliset kysymykset ovat. Näiden tuhotöiden seurauksista selvitään ainoastaan kansallissosialismilla. Muuta tietä ei ole.

 5. Maanviljelijä kertoo miksi suomalaisia ei palkata maatiloille ja muualle
  Maanviljeliä Jussi paljastaa miksi kaikilla aloilla suositaan ulkomaalaista halpatyövoimaa. Jussi kertoo, että kyse on siitä, että ulkomaalaisille maksetaan 1 euro tunnissa pimeästi käteisenä. Ulkomaalainen työvoima on moninkertaisesti halvempaa, kuin suomalainen ja mitään veroja ei tarvitse maksaa ulkomaalaisista. Suomalaisen palkka olisi maatiloilla 7-11 euroa tunnissa ja siihen päälle verot ja muut maksut. Ulkomaalaiselle ei tarvitse maksaa, kuin jopa parhaimmilaan 1 euro päivässä käteisenä pimeästi. Mitään muita kuluja ja maksuja ei ole. Tämä on se ainoa syy miksi ulkomaalaisia suositaan Suomessa jokaisella alalla. Tarkoitus on aina ollut polkea työntekijoiden palkkoja ja korvata kantaväestö ja siirtää se työttömäksi. Valtio, kunnat ja kaupungit menettävät useita miljardeja euroja vuodessa verotuloja tämän jatkuvasti kasvavan järjestelyn takia. Tämä on kaikkien eduskuntapuolueiden hyväksymä ja kannattama linja. Kyseessä on ollut poliittinen päätös ja suunnitelma saada kantaväestö pysyvästi köyhäksi ja työttömäksi. Ei kukaan halua palkata suomalaista töihin näiden asioiden takia. Erityisesti Kokoomus on ajanut tätä linjaa jo 30- vuotta.
  https://kantasuomalainen.net/2020/04/23/maanviljelija-kertoo-miksi-suomalaisia-ei-palkata-maatiloille/

Comments are closed.