Koti Uutisia Sionismi EU-veronmaksajien rahaa roskalainasijoittajille “koronan vuoksi” – “Ohjelmalle ei mitään rajoja”

EU-veronmaksajien rahaa roskalainasijoittajille “koronan vuoksi” – “Ohjelmalle ei mitään rajoja”

4

Euroopan keskuspankki (EKP) valmistautuu lahjoittamaan jäsenvaltioiden veronmaksajien rahaa finanssielitisteille, jotka ovat sijoittaneet niin sanottuihin roskalainoihin. Kyseessä ovat riskiyritysten ja -valtioiden velkakirjat, jotka maksavat tavallista korkeampaa korkoa kompensoidakseen yritysten suurta konkurssitodennäköisyyttä.

Rahamaailman keinottelijat ovat ostaneet viime vuosina entistä kiivaampaan tahtiin roskalainoja korkeiden tuottojen toivossa. Euroopan talousromahduksen vuoksi tuotot ovat nyt kuitenkin uhattuina, sillä yritykset saattavat kaatua ennen kuin ne ehtivät maksaa korkonsa. Euroopan unioni on kuitenkin päättänyt rientää suursijoittajien tueksi aseenaan veronmaksajien pohjaton kirstu.

Kauppalehden mukaan on hyvin todennäköistä, että EKP alkaa ostaa roskalainoja osana “koronakriisin elvytysohjelmaa”. Käytännössä “elvytys” on merkinnyt sitä, että EKP on pumpannut rahaa pankkiireille, sijoittajille ja globaaleille suuryhtiöille antaen paikallisten pk-yritysten kuolla.

Kauppalehti lainaa Goldman Sachs -juutalaispankkia, joka ennustaa EKP:n kasvattavan velkamarkkinoiden “elvytysohjelmaa” tänä vuonna jopa 1 250 miljardiin euroon. Käytännössä EKP sosialisoi jättikorkoja metsästäneiden sijoittajien riskit vaihtamalla konkurssivaarassa olevat roskalainat EU-veronmaksajilta ryövättyyn rahaan. Veronmaksajat saavat vastineeksi konkurssiin joutuneiden yritysten arvottomia papereita.

Kauppalehti haastatteli uutiseensa Swedbankin pääekonomisti Heidi Schaumania. Pankkiiri painotti, että EKP:n on “tärkeä antaa markkinoille viesti”, jonka mukaan “osto-ohjelmalla ei ole mitään rajoja”. Pankkiirit siis vaativat, että EU-veronmaksajien rahaa on lahjoitettava kirjaimellisesti ääretön määrä finanssielitisteille “koronan vuoksi”.

Lähde: Kauppalehti

4 KOMMENTIT

 1. “Ei saa puhua pääomasta, paitsi korrektisti ruotsiksi”

  Kolmas nainen

  Sitten vakavasti: tapahtui maailmassa mitä tahansa, lopputulos on se, että rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Helposti tulee mieleen ajatus, että näppärät tyypit eivät vain ota eteen tulevien kriisien mahdollisuuksista vaarin, vaan tarkoituksella tekevät kriisit, saadakseen mahdollisuuden rikastua entisestään. Kriisin saa aikaiseksi, mikäli hallitsee mediaa, tai on yhteistyössä mediaa hallitsevan ryhmän kanssa. Oli tämä ryhmä juutalaiset, kansainvälinen finanssieliitti tai mikä tahansa. Uutiset eivät tapahdu, ne tehdään. Joku Jossakin määrää mitä uutiset/media kertovat ja varsinkin mistä ne vaikenevat.

  Oli miten oli, maailmassa on käynnissä prosessi, jossa varallisuus kerätään rikkaille ja köyhille/keskiluokalle jää vain velat.

  • Kaikki talouskriisit ja sodat luodaan keinotekoisesti. Markkinoita ohjataan täysin kulloinkin haluttuun suuntaan eli ne eivät ole mikään ihmisen tahdosta riippumaton, itsenäinen entiteetti! Sisäpiiri so. juutalainen, kansainvälinen pankkimafia tietää etukäteen kaikki pörssikurssien muutokset ymv. sillä he omistavat pörssit, luottoluokittajat jne. – ja nekin ovat itsessään YRITYKSIÄ.

  • “If we don’t make the news, we make up the news!”

   —Dr. Philo Drummond

   Sama käsi ohjaa pörssejä, kursseja, pankkeja ja mediaa – kaikkia yhteispelissä; jokaista sektoria, puolta ja osa-aluetta. Täydellistä hallintaa → 100 %:nen voitto.

   Sinulla EI OLE mahdollisuutta voittaa. Sama kun antaiset luottokorttisi tiedot jollekin helvetin hämärälle nettikasinolle ja löisit koko omaisuutesi sen helvetin hyvän käden puolesta.

Comments are closed.