Koti Uutisia Kotimaa Satakunnan Perussuomalaiset Nuoret säikähti vasemmistonuorten tarroja

Satakunnan Perussuomalaiset Nuoret säikähti vasemmistonuorten tarroja

9
Satakunnan perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Jyri Astokari.

Satakunnan Perussuomalaiset Nuoret julkaisi lauantaina 11.8. Länsi-Suomessa Tuomas Jalavan ja puheenjohtaja Jyri Astokarin nimellä kirjoituksen, jossa he kertovat tuomitsevansa jyrkästi väkivaltaretoriikkaa sisältävät vasemmistonuorten tarrat. Näillä tarroilla tarkoitetaan Porin katukuvassa jo jonkin aikaa esillä olleita punaisia tarroja teksteillä “Rasistit saunan taakse” ja “Fasistit saunan taakse”. Kirjoituksessa kerrotaan tarroja suunnitellun kuuleman mukaan julkisessa kokoontumisessa eräässä porilaisessa pubissa. Kirjoitus jatkuu:

Tällainen väkivallalla uhkaaminen ei mielestämme ole hyväksyttävää keneltäkään. Politiikka on yhteispeliä, ja kaikki eri tahot tekevät omalla tavallaan työtä suomalaisten hyväksi. Siksi onkin outoa, että jonkin taho käyttää aikaa mielummin väkivaltaisten iskulauseiden tuottamiseen kuin varsinaisen politiikan suunnitteluun. Vielä oudompaa tällainen käytös on tulevilta lainlaatijoilta.

Vastarintaliikkeen Porin-ryhmä puolestaan sai helmikuussa tietää vasemmistonuorten näyttävän toimistollaan väkivaltavasemmiston kehuman dokumentin The Antifascists. Tuolloin toimistolle vietiinkin näpäytykseksi vasemmiston omilla iskulauseilla olevaa materiaalia: https://www.vastarinta.com/aktivismia-porissa-100/.

Vain muutamia tunteja tämän näpäytyksen jälkeen Satakunnan Vasemmistonuoret ilmoitti siirtävänsä dokumenttinäytöksen ajankohtaa. Vasemmistonuoret kertoivat tuolloin myös suunnittelevansa tulevaisuuden antifasistista toimintaa ja “teemaan sopivaa tapahtumaa”. Voimme nyt päätellä antifasistisen toiminnan jääneen jälleen kerran mahtipontisten ja uhoavien tarrojen asteelle käytännön suoran toiminnan sijasta. Ainakin tarrat vaikuttavat säikäyttäneen Perussuomalaiset Nuoret.

Satakunnan vasemmistonuorten hallitus.

Lähteet: Länsi-Suomi, Facebook

9 KOMMENTIT

  • Sionistipuolue perusjuntit on valeoppositiota ja täysin noloa porukkaa. Äärivasemmisto taas koostuu nisteistä, rotumuukalaisista, hinttareista ja transuista. Haha, kyllä on sairasta sakkia.😃

 1. Kyllä siinä vaiheessa kuin tuollaisilta vassarinuorilta joku iskee ne mädät leegot kurkkuun, rupeaa se todellisuus kiipimään pintaan ja kupla puhkeamaan.

 2. Hallituksen jäsenet ovat varmasti ylpeitä omasta panoksestaan Suomalaisen yhteiskunnan hyväksi. Ja varmaan heidän vanhempansakkin ovat ylpeitä lastensa tekemisistä ja saavutuksista yhteisön hyväksi. Eihän kukaan noista ole vapaamatkustaja eihän?

  • Suomessa on valtava kuorma; verotaakka, joka tulisi poistaa. On vassaria, somalia, hiekkaneekeriä ja kaikenmaailman pummia. Loisia löytyy virastoista, laitoksista, kouluista, yliopistoista jne. Nyt meille on jo kehittynyt toisen polven syrjäytyneet eli kroonisesti työtävieroksuvat, jotka ovat tarjous-Karjalan lisäksi imeneet myös muut tekemisen mallit esikuviltaan eli vanhemmiltaan.

 3. Olisi pitänyt viimeistään kesällä 1918 juuria tuo saastainen aate pois Suomesta..Hennalassa, Suomenlinnassa ja Viipurissa. Se mikä tuolloin kk:n panoksina säästettiin on aiheuttanut kamalat jälkikustannukset.
  Hiekkakuopilla olisi vielä tilaa about 30 000 vihervasemmistolaiselle

  • Niimpä! Montun reunalle vaan! Ehkä ne haluaakin kuolla? Aina haastamassa riitaa ja öyhöttämässä.

Comments are closed.