Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Protesti: Pride-marssi vastaanotettiin savukranaatein ja puhein

Protesti: Pride-marssi vastaanotettiin savukranaatein ja puhein

4

Viime viikonloppuna oli ruotsalaisen Norrtäljen kunnan vuoro saada osansa jokavuotisesta spektaakkelista, jota Pride-festivaaliksi kutsutaan. Tapahtumanjärjestäjät toivoivat, että kahden päivän aikana kansa kokoontuisi sateenkaarilipun alle pitämään puoluepuheita, työpajoja, edustustilaisuuksia, lasten aktiviteetteja (sic!) ja muuta ohjelmaa tarkoituksena loata kaikkea tervettä ja normaalia. Järjestäjien mukaan tämän vuoden Pridessa haluttiin keskittyä erityisesti käsillä oleviin vaaleihin sekä niin kutsuttuun monimuotoisuuteen.

Vastarintaliike ei hyväksy homolobbareiden yrityksiä seksualisoida lapsemme ja rappeuttaa valkoisen nuorison moraaliarvot. Joukko jäseniä ja aktivisteja 1. ryhmästä suorittikin siksi viikonloppuna protestiaktivismia “Roslagen Pridea” vastaan valaistakseen ihmisiä siitä, mitä homolobbareiden kaltaisten ryhmittymien tukeminen todella tarkoittaa. Vastarintaliikkeen saavuttua paikalle jäsenet sytyttivät vihreät savukranaatit palamaan ja ilmahälytystä muistuttavan äänen soimaan ihmisten huomion herättämiseksi. Samalla pidettiin esillä banderollia, jossa luki: “Pohjoismainen Vastarintaliike – ydinperheen puolesta.”

Paikalla pidettiin lyhyt puhe, jossa korostettiin homolobbareiden sanoman sisäistämisen aiheuttavan nuorten keskuudessa itsemurhia. Lisäksi muistutettiin, että homojen etujärjestöillä on kytköksiä pedofiliaan ja että ne puhuvat esimerkiksi huumeidenkäytön, HIV:n levittämisen ja seksuaalisen väkivallan puolesta. Puheen aikana politisoituneet järjestyksenvalvojat yrittivät asettua banderollin tielle autollaan ja seisoa aktivistien edessä. Tämä ei kuitenkaan estänyt festivaaliosallistujia saamasta osaansa Vastarintaliikkeen sanomasta, ja jäsenet ja aktivistit saivatkin osakseen iloisia huudahduksia ohikulkijoilta. Poliisi pysyi tästä huolimatta yllättävän rauhallisena ja passiivisena.

Protestista on tulossa lähipäivinä myös video.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Pride=ylpeys. Kuljetaan alasti keskellä kaupunkia itsensä häväisten ja rikotaan lakia. Tuo on juutalaisen dialektiikan mukaan ylpeyttä. Kääntäkää kaikki 180°: pahaa on hyvää ja perverssi normaalia.

  2. Se on hyvä että joku pitää kansalaisten puolta. Muutoin Sodoman ja Gomorran jumalaton meno olisi myös Ruotsissa.

Comments are closed.