Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Unkarin yliopistot lakkauttavat kulttuurimarxistisen “sukupuolentutkimuksen”

Unkarin yliopistot lakkauttavat kulttuurimarxistisen “sukupuolentutkimuksen”

15

Unkarin hallitus iskee yliopistojen kulttuurimarxismia vastaan. Unkari aikoo lopettaa niin sanotun sukupuolentutkimuksen valtiollisissa korkeakouluissa.

Sukupuolentutkimus on kulttuurimarxistien kehittämä epätieteellinen ideologia, joka pyrkii erottamaan sukupuolen biologiasta. Ideologian mukaan jako miehiin ja naisiin on keinotekoinen, sillä ihminen “voi itse päättää oman sukupuolensa”. Ideologia perustettiin hyökkäämään valkoisia ydinperheitä vastaan ja tarjoamaan “akateemista uskottavuutta” homo- ja transulobbaukselle.

Unkarin uudesta linjasta uutisoinut Oikea Media lainasi maan hallitusta, jonka mukaan “sukupuolentutkimuksen opetusohjelmilla ei ole mitään tunnistettavissa olevaa tarkoitusta ja ne perustuvat pikemminkin ideologiaan kuin tieteeseen”.

Henkilöstöministeriön valtiosihteeri Bence Rétvári muistutti, että laadukas opetus perustuu tieteeseen eikä marxilais-leninistisiin ideologioihin.

Terveen valtakulttuurin ansiosta sukupuolentutkimus ei ole saavuttanut Unkarissa suurta suosiota. Hallituksen uusi linjaus vaikuttaakin vain kahteen korkeakouluun: Loránd Eötvösin yliopistoon Budapestissa ja juutalaisen George Soroksen perustamaan Keski-Euroopan yliopistoon, jotka olivat ainoat sukupuolentutkimusta maisterin jatko-opinnoissa järjestäneet yliopistot.

Lähde: Oikea Media

15 KOMMENTIT

 1. Hienoa Unkari taas jälleen! Yhdessä rappioo ja kulttuurimarxismia vastaan!

 2. Siellä on vielä sen verta järkeä jäljellä että tietävät miten eri sukupuolet erottaa toisistaan.

 3. Johtuuko se leudosta pustatuulesta, juomavedestä, vai erittäin hyvistä maustemakkaroista, että Unkariin on syntynyt noinkin tervejärkisiä päättäjiä???
  Ero Turun kloorattua vettä juoneeseen Orpoon on melko dramaattinen, puhumattakaan punaisella juustokeitolla ja tislatulla kusella ravitusta pääministeristämme

  • Se on Pustanaamio — arojen vaeltava paprika — kun rikolliset ja muun saastan kuriin laittaa.

   Petturi Kyrpä sanoi kuolemattomasti taannoin: “Pidän etnisestä ruoasta”, kun tältä kysyttiin miksi kuraturpia pitää ottaa Suomeen. Petturilla on pää täynnä entistä ruokaa, sano.

  • Turussa vai Tampereellako se joku mielisairas reppana niitä WC-plakaatteja varastelee yliopistolla? No, hinttari mikä hinttari. Mössöksi tuollaiset kiinnijäädessään tulisi hakata.

  • Saattaa olla että juomavedestä sillä Turun seudun veden toimittamassa talousvedessä on Dalaponi-nimistä myrkkyä moninkertaisesti yli sallitun määrän. Sitä ei ole itse vesilähteessä mutta putkistot ovat niin vanhat ja pitkät (Kokemäenjoelta Virttaankankaalle ja sieltä Turkuun) että kemikaalien yhdistymisen tuloksena juomavedessä on jo vuosia ollut tätä dalaponia. Eikä kukaan (edes ELY-keskus) ole ottanut siihen kantaa. Tämä “tekopohjavesilaitos” oli Jyrki Valtosen lahja Turun seudun veronmaksajille. Laitoksen lopullista hintaa ei varmaan tiedä kukaan mutta se jo tiedetään että talousvedessä on myrkkyjä yli sallittujen rajojen.

   Minä suodattaisin juomaveteni jos asuisin ko. seudulla.

    • Tuo on jo pykälää vaikeampi kysymys. Veikkaan vasemmiston suosimaa sukurutsaa, tai muuta perinnöllistä rappeumaa. Juurikin tästä syystä meillä pienemmillä paikkakunnilla ovat sisarusavioliitot laissa kiellettyjä

    • Vai oisko se junantuomien ja stadilaisten risteymän aiheuttama geenimuutos? Ne junantuomat kun yleensä yrittävät olla niin maar stadilaista, kun nk. alkuperäisasukkaat harvemmin jaksavat sitä mainostaa. “Mie oon statista ja miull’on slanki hallussa”.

     Tampereella taas punikit vapaussodan aikana jättivät jälkeensä jonkinasteisen sekavuusgeenin joka taas juontanee huonolaatuisen vodkan ja mahorkan aiheuttamaan myrkytystilaan. Myös nuijasota aikoinaan vaikutti hämäläisten aivotoimintaan ja kallonmuotoon ja se näkyy tänäkin päivänä. Lisäksi he ovat syyllisiä jatkosotaan.

     • Niin, kunneivat ehtineet ekaan rähinään…kun taas meilläpäin piti miehiä sitoa puuhun, notteivat ennen aikojaan lähteneet hyökkäilemään 😀

     • Ja hyökkäysinto loppu kun seinään kun saivat maistaa venäläistä rautaa :p

 4. Romania, Puola, Unkari – maita jotka ovat kokeneet kovia, ja joissa on terveellä, nationalistisella, turvallisseen tulevaisuuteen tähtäävällä tavalla ymmärretty alkaa vastustamaan sionistisen Paneuroopan luomista! Ottakaa selvää esimerkiksi Richard von Coudenhove-Kalergin, Israel Cohenin, David Rockefellerin ja Benjamin Netanyahun kaltaisten vaarallisten sekopäiden suunnitelmista päidemme menoksi! Juutalaiset aloittivat liittovaltion suunnittelemisen jo vuosisadan alussa. Tämän ymmärtäminen antaa perspektiiviä asioiden hahmottamiseen isommassa kokonaisuudessa, joka kattaa niin maailmansodat kuin kylmän sodankin.

  On tärkeää ymmärtää paineen tulevan EU:sta, YK:sta, NATO:sta sekä sionistisilta suurvalloilta kuten Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Israel ja Yhdysvallat. Tämän takia tervehenkisiä, kansallismielisiä ja isänmaan säilyttämiseen pyrkiviä järjestöjä ollaan kieltämässä pakkolakien voimin. Islam ei ole viimekädessä meidän todellinen vihollinen, vaan sionistiseen uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä ortodoksijuutalaisuus, joka onkin aiheuttanut missä tahansa vallan saatuaan pelkkää tuhoa ja kurjuutta – milloin bolševismin, milloin kommunismin ja milloin marxismin viitan taakse piiloutuen. Kun esim. työläisten maailmanlaajuinen liikekannalle pano vallankumouksen nimissä ei tuottanutkaan euroopanlaajuisesti tahdottua tulosta, ollaan sittemmin huomio yritetty kohdistaa uusiin vaarallisiin ja tuhoisiin aatesuuntiin, kuten feminismiin ja antifasismiin. Sama Saatana siis on kätyreitä haalimassa itselleen – nyt vain eri valepuvussa. On syytä tajuta, että Suomi oli sodassa noita aiemmin mainittuja ideologioita vastaan – ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan!

  Muistakaa sionistisen maailmanvallan luomat harhautukset:

  • “natsi”: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
  • “anti-semiitti”: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
  • “rasisti”: loukkaava poliittinen epiteetti, jonka keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein
  • “seksisti”: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
  • “juutalainen”: epiteetti kaikille maailman “juutalaisille”, jotka ovat oikeasti edomialaisia, kaananilaisia, kasaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

  Älkää välittäkö, jos teitä haukutaan tai yritetään leimata joksikin: kyseessä on vain mielen- ja vallanhallinnan yritys, joka nostaa päätään sionistien ja heitä rahoittavan pankkimafian huomatessa mielipidemonopolinsa eli medioiden menettäessä otettaan massoihin. EKP (Euroopan keskuspankki), BIS (Maailman pankkien keskuspankki) ja The Fed (USA:n keskuspankki) kuuluvat kaikki tähän rikollisliigaan, joka pyrkii orjuuttamaan maailman kansat maksattamalla valtionlainojen korot kansalaisten työllä eli verotuloilla. Tarvitsemme välittömän eron saatanallisesta EU:sta ja yhteisvaluutta eurosta! Rahanluontioikeus ja kansanvalta takaisin valtiollemme; pois kasvottomilta EU-byrokraateilta, lobbareilta ja yksityispankkiireilta, joita kukaan meistä ei ole valtaan valinnut!

  Sionistit eli käytännössä juutalaiset ovat tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta sekä toisaalta seksuaalipervertismin, ydinperheen tuhon, avoimien rajojen politiikan ja monikulttuurisuuden ihanuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä! Nämä kaikki eliitin ja heidän lakeijoidensa toimet tähtäävät vain ja ainoastaan perinteisesti vahvan kansallistuntomme ja koko kansan tuhoon. Ja jos Saksa oikeasti olisi ollut jokin saatanallinen ihmisyyden tuhoamisvaltio, niin tuskin sitä tarvitsisi päivästä toiseen aivopesun lailla takoa päihimme. Aivan kuten myös jos multikulturalismi olisi tervettä tai kannattavaa millään tavalla, tarvitsisi sitä tuskin pakkosyöttää mieliimme taukoamatta juutalaisten omistamien medioiden toimesta.

  Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteikkäästi vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen “tasa-arvoon” tähtääviä sairaita ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen vahingollisia ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen.

  Sama kansainvälistä valkoisten kansanmurhaa ajava liittouma on todellisuudessa vastuussa Eurooppaa tulehduttavasta kehitysmaaloisten invaasiosta: juutalaisuus on se meidän valkoisten kristittyjen todellinen ikiaikainen vihollinen. Islamistit ovat vain heidän juoksupoikiaan tässä sodassa. Jeesuksen messiaanisuuden kieltävät islam ja juutalaisuus kumoavat opeissaan myöskin hyvin pitkälti kaikki kymmenen käskyä, joten ne ovat valehtelijoiden uskontoja ja täten myös täydellisiä aidon kristillisyyden antiteesejä. Judeo- ja pseudokristillisyys ovat myöskin kansakuntia riivaavia kuolettavia ruttoja. Samaa sisältä päin luotua tuhoa edustavat myös “demokraattinen” politiikamme valeoppositioineen (esim. Perussuomalaiset, joka on ainoastaan keino siirtää tyytymättömän, niskoittelevan kansan äänet Ö-mappiin) sekä työntekijöiden, työnantajan ja ammattiliittojen jatkuva tappelu sekä ristiriidat, jotka ovat kuin syöpää yhteiskuntarauhalle. Meidän on kohdistettava fokus ja samalla myöskin pyhä, oikeutettu viha oikeisiin kohteisiin ja lakattava myrkyttämästä itseämme omaehtoisesti!

  Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

Comments are closed.