Koti Uutisia Aktivismi S.o.O kuritti häiriköitä Tampereella – anarkistien uho muuttui uhriutumiseksi

S.o.O kuritti häiriköitä Tampereella – anarkistien uho muuttui uhriutumiseksi

10

Kansallismielinen katupartiojärjestö Soldiers of Odin (S.o.O) järjesti tänään Tampereella suurta mediahuomiota saaneen marssin. Marssi herätti suomalaisten mielenkiinnon paitsi näyttävyytensä vuoksi myös siksi, että tapahtumaa häiriköineet äärivasemmistolaiset saivat päättäväisen kurinpalautuksen.

Kansallisen Vastarinnan haastattelemien marssijoiden mukaan lähes 100 S.o.O-aktiivia Tamperelle koonnut tilaisuus oli sujunut rauhallisesti, kunnes muutama äärivasemmistolainen päätti yrittää hyökkäystä marssia vastaan. Katupartioaktiiveja yritettiin heittää muun muassa kivillä, mikä johti luonnollisesti fyysiseen yhteenottoon.

Yhteenotossa ainakin kaksi äärivasemmistolaista sai tuntuvan selkäsaunan muiden juostessa karkuun. Lisäksi poliisi kiinniotti neljä tapahtumaa häiriköinyttä kulttuurimarxistia. Sisä-Suomen poliisilaitos vahvisti myöhemmin, että äärivasemmisto aloitti riehumisen, eikä kiinniotettujen joukossa ollut kansallismielisiä.

Erityisen huvittavan äärivasemmiston toiminnasta kuitenkin teki se, että he olivat aloittaneet uhon Internetissä jo ennen marssin käynnistymistä. Muun muassa Tampereen anarkistiliitto värväsi avoimilla ilmoituksilla sosiaalisessa mediassa väkeä häiriköimään marssia.

S.o.O:n ryhmäkuva.

Kun häiriköintiyritykset johtivatkin vasemmiston kärsimiin selkäsaunoihin, muuttui kulttuurimarxistien narratiivi välittömästi. Suomen näkyvimpiin anarkisteihin lukeutunut Niko Ravattinen esimerkiksi kirjoitti Twitteriin, että S.o.O hyökkäsi “yllättäen ihmisten päälle”. Ravattinen kertoi kauhutarinan karkuun juoksevista lapsista ja siitä, kuinka tavalliset tamperelaiset olivat vain “spontaanisti” kokoontuneet vastustamaan “fasisteja”.

Ravattisen tarina “spontaanista” ja “yllättävästä” välikohtauksesta olisi ollut uskottavampi, jollei hän itse olisi jakanut Tampereen anarkistiliiton häirintäkutsua sosiaalisessa mediassa etukäteen. Kun suunnitelma ei toiminut toivotulla tavalla, muuttui uho uhriutumiseksi. Ravattinen nousi valtakunnankuuluisuuteen 2015 julistamalla, että kansallismielisiin kohdistuvat poliittiset murhat ovat hyväksyttäviä. Ravattinen söi sanansa heti, kun valtamedia uutisoi aiheesta.

Suomen äärivasemmisto on jo noin kymmenen vuoden ajan noudattanut propagandassaan samaa logiikkaa: kansallismieliset yritetään pelotella pois kaduilta väkivallalla uhkailemalla, ja kun uho päättyy vasemmiston itsensä kärsimään selkäsaunaan, vaativat kulttuurimarxistit sympatiaa medialta ja poliisilta.

Itselleen harvinaisen rehellisen nimimerkin kehittänyt “Anarchist Fag” kertoo Twitterissä “saaneensa turpaan” S.o.O-aktiivilta yhteenoton aikana. Todellisena auktoriteetteja vastustavana anarkistina hän kertoo tehneensä asiasta rikosilmoituksen poliisille.

Kuvakaappaukset: Twitter.

Lähteet: Sisä-Suomen Poliisi, Tampereen anarkistiliitto, Niko Ravattinen, Anarchist Fag

10 KOMMENTIT

 1. Vitun vässykkävassarit ottanut taas turpaansa tuttuun tapaan. :—D

 2. Hyppypotkun paikka. Joko Paleface on ilmoittanut tukikonsertista uhrien hyväksi?

 3. Anarkistit näyttivät jälleen kuinka säälittäviä ja jälkeenjääneitä reppanoita ovat. No täytyyhän vammaisillakin olla aktiviteetteja.

  Anarkisti, antifa = Rahavallan kassara!

 4. Vasemmistolaiset uuskommarit on todella sinut valehtelun, vääristelyn ja ylipäätään kaikenlaisen paskanjauhannan kanssa. No se on sinänsä ymmärrttevää, koska heidän ideologiansa ja aatteensa on niin saatanan kieroutuneita, epätodellisia ja vääristyneitä, ettei ne pysy kasassa kun tolkuttomalla määrällä valheita ja epäloogisuuksia. Sama aajatus kuin muslimien taquassa. Paskaa voi jauhaa ilman vastuuta.

 5. Vittu miten sairaita paskoja nää kulttuurimarxistiset häiriköt on. Miksei ne voi kunnioittaa sitä vapaata liikkuvuutta edes sen vertaa, että antaisivat muiden kävellä kadulla ilman jatkuvaa pään aukomista ja muuta helvetin uhmaikäisen käytöstä. VITTU!

 6. Ei ole kommunisteilla ollut tämä viikko kovin hääppöinen.

  Ensin epäonnistui erittäin surkeasti Hyvinkään Steelfestin sabotoiminen kun ketään ei kiinnostanut pätkän vertaa antifasistien tuulesta temmatut natsikonsertti sössötykset.

  Sitten vielä punikkien omimassa kaupungissa tulee Odineilta lättyyn niin että heilahtaa eikä yhtään Odinia otettu edes kiinni. 😀

 7. Toivottavasti ensi kerralla olen mukana antamassa kurinpalautusta sosiaaliloisille.

Comments are closed.